GA VOOR ZEKERHEID MET EVENT CREATORS

Bij Event Creators doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat er voor elke gelegenheid een passend concept klaarstaat. Zo hebben we concepten klaarstaan voor live evenementen in alle soorten en maten maar ook voor online evenementen. Toch zijn er op dit moment nog steeds een aantal factoren die voor onzekerheid kunnen zorgen als het aankomt op het doorgaan van jouw evenement. 

Daarom heeft Event Creators vorig jaar al een aantal creatieve concepten bedacht die ook met wijzigende omstandigheden en maatregelen gewoon doorgang kunnen vinden. Ga je voor een drive-in bioscoop, drive-thru route over je eigen bedrijventerrein een radioshow of gaat je voorkeur toch uit naar een online evenement? Één ding is zeker, bij Event Creators kan jouw evenement altijd doorgaan. 

Event Creators Bedrijfsfestival Zakelijke Evenementen

Ontzorgen. Bah, wat lekker!

We zeggen het eerlijk: ontzorgen vinden we zo'n verschrikkelijk woord. Maar je als klant ontzorgd voelen, is verschrikkelijk lekker.
Event Creators neemt je alles uit handen, zodat je met jouw gasten kunt genieten.

DAT WIL IK OOK!

ONLINE & HYBRIDE EVENTS

Online events worden steeds vaker ingezet. Dat is natuurlijk niet zonder reden. De flexibiliteit van een online event biedt namelijk enorm veel mogelijkheden. 

Juist nu veel bedrijven en organisaties hun evenementen of plannen hebben moeten annuleren of wijzigen biedt deze flexibiliteit uitkomst! Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om op of af te schalen wanneer er bijvoorbeeld meer of minder mensen aanwezig mogen zijn op het event in verband met coronamaatregelen. Meer weten?


Meer over online events

Zakelijke Events Event Creators

RELATIE EVENTS

Een relatie event biedt de kans om klantloyaliteit te versterken en de band met je relaties te verstevigen. Toon je waardering. Boei ze en bind ze, dan kun je samen verder bouwen!

VERDER LEZEN

KENNIS EVENTS

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen! Een kennis event is een uitgekiende mix van informatie, educatie en entertainment. Dé manier om je boodschap te communiceren en je doelgroep te bereiken.

VERDER LEZEN

BRAND EVENTS

Merkpositionering. Merkbeleving. Productlancering. Hoe doe je dat beter dan via een brand event, waarin live communicatie en zeven contactmomenten de sleutel vormen tot beweging en succes!

VERDER LEZEN

PERSONEEL EVENTS

Medewerkers zijn het echte kapitaal van je organisatie. Waardeer ze, verras ze, verwen ze en bind ze. dan blijft het contact goed, de motivatie hoog en de productiviteit maximaal!

VERDER LEZEN

EVENT MARKETING

Event marketing is dé manier om jouw doelgroep jouw merk te laten beleven. Maak impact met live communicatie. Creëer onverwachte ervaringen. Raak, motiveer en activeer je doelgroep en ze worden je beste ambassadeurs!

VERDER LEZEN

40 JAAR PASSIE

We doen dit al 40 jaar, maar onze ervaring is niet het geheim van ons succes. Een event is niet het vullen van een programma. Het is het ontsteken van een vuur.

40 VASTE WERKNEMERS

Event Creators beschikt over 40 experts in vaste dienst. Daarin zijn we uniek. Je ziet het terug in onze kennis, samenwerking, betrokkenheid en flexibiliteit.

200+ EVENTS PER JAAR

"Nou nou. En allemaal verder dan de verwachting? Dat wil ik wel eens zien." Mooi! Daag ons maar uit. Bel ons maar. We staan te trappelen om met je te sparren!

De lat? Die hebben we al lang weggegooid 

Je zou kunnen denken dat je na 40 jaar events organiseren wel een beetje achterover kan leunen. Niets is minder waar; het wordt zelfs elk jaar spannender. Hoe beter een evenement, hoe groter onze drive om het de volgende keer te overtreffen. Opdrachtgevers voelen dat. Zo steken we elkaar aan, om het beste in elkaar naar boven te halen. Voor minder gaan we niet! 


 WAAROM EVENT CREATORS?  ONTMOET ONS TEAM

Event Creators Zakelijke Evenementen
Event Creators Carel Lurvink

EVENT > ENERGIE > EFFECT

Event. Energie. Effect. Voor ons zijn deze drie woorden onlosmakelijk met elkaar verbonden. We willen met een event een dosis energie opwekken die niet alleen jouw bezoekers een boost geeft. Maar ook je bedrijf en je business! Dat bereiken we alleen als we jou, je doelgroep én je doelstellingen goed leren kennen. Onze bevlogen experts duiken hier graag in. Ze gebruiken hun deskundigheid en creativiteit om een uniek event te ontwerpen. Doordacht van A tot Z. 

Met een campagne afgestemd op de doelgroep een een organisatie waarin alles klopt, doen we er alles aan om niet alleen de verwachting van je bezoekers te overtreffen. Maar ook die van jou. Het resultaat? Een fantastisch gevoel én een meetbare meerwaarde. 

Dat checken we door vooraf een nulmeting te doen en na het event een eindmeting. Zo weet jij precies wat het je heeft opgeleverd en wij krijgen waardevolle informatie die we benutten om onszelf te blijven verbeteren.

JA, IK WIL EEN GRATIS NULMETING!

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!

ONZE EVENTS ZIJN CORONAPROOF!

Not today COVID19

In deze tijden is jouw gezondheid belangrijker dan ooit. Daarom hebben we bij Event Creators alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we onze evenementen alsnog veilig kunnen organiseren. Kom meer te weten over onze aanpak rondom het coronavirus op evenementen.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld