Zakelijke Events Event Creators

MET EVENT CREATORS HAAL JE JOUW DOELSTELLINGEN EN MEER

Event Creators doet er alles aan om met onze events jouw verwachtingen te overtreffen, zodat jij dat ook kunt. Want events zijn onze passie en dat voel jij, maar ook je doelgroep. De energie die een event uitstraalt is net zo belangrijk als het evenement zelf. Met een sterk evenement prikkel je namelijk bezoekers en stimuleer je het door jou gewenste gedrag. Daar is meer voor nodig dan feest.

Een helder beeld van de doelgroepen, een passende campagne en onze passie voor evenementen maken het mogelijk om zakelijke doelstellingen te behalen en verwachtingen te overtreffen. Daarom beginnen we met een nulmeting en eindigen we met een nameting, zo kunnen we de exacte resultaten van je evenement bepalen. Bovendien is die nulmeting nu helemaal gratis!

JA, IK WIL EEN GRATIS NULMETING!


KENNIS EVENTS

Het beïnvloeden van kennis, houding en gedrag van de doelgroep door middel van een passende mix tussen informatie, educatie en entertainment.

VERDER LEZEN

BRAND EVENTS

Events als marketingmiddel. Branding laat zich niet vangen in 1 contactmoment. Wij geloven dat 7 momenten nodig zijn voordat gedragsverandering optreedt.

VERDER LEZEN

RELATIE EVENTS

Events met als doel om de band met relaties of klanten te versterken. Events lenen zich bij uitstek om mensen een bijzonder gevoel te geven.

VERDER LEZEN

PERSONEEL EVENTS

Samen met de klant ontwerpen we een doordacht concept. Van een verzorgde feestavond op locatie tot familiedagen voor medewerkers en hun gezin.

VERDER LEZEN

EVENT MARKETING

Events worden steeds vaker ingezet om een merk, product of dienst in contact te brengen met de doelgroep. Event marketing als effectief communicatiemiddel?

VERDER LEZEN

NA 40 JAAR LEGGEN WE DE LAT NOG ELKE KEER HOGER

Je zou kunnen denken dat je na 40 jaar events organiseren wel een beetje achterover kan leunen. Niets is minder waar; het wordt zelfs elk jaar spannender. Hoe beter een evenement, hoe groter onze drive om het de volgende keer te overtreffen. Opdrachtgevers voelen dat. Zo steken we elkaar aan, om het beste in elkaar naar boven te halen. Voor minder gaan we niet! 


 WAAROM ONS KIEZEN?  ONTMOET ONS TEAM

40 JAAR ERVARING

Door de jarenlange ervaring in dit familiebedrijf organiseren wij keer op keer events die verder gaan dan de verwachting.

40 VASTE WERKNEMERS

Event Creators beschikt over 40 experts, wat uniek is in de evenementenbranche. We kunnen hierdoor snel schakelen en hebben alle expertise in huis.

200+ EVENTS PER JAAR

Dit realiseren we door ons eigen magazijn, materiaal, cateringmogelijkheden en expertise te gebruiken.

BENIEUWD HOE WIJ VERDER GAAN DAN JOUW VERWACHTING?

Vraag het onze Event Advisor Ellen. Ellen heeft de laatste jaren honderden events op poten gezet. Ze kent de branche en is altijd op zoek naar de creatieve invullingen van live communicatie die aansluiten bij de doelstellingen van jouw merk of organisatie. 

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET ELLEN LEER ELLEN KENNEN

Business Festivals Event Creators

ÉÉN KANS OM VERWACHTINGEN TE OVERTREFFEN

Je hebt maar één kans om een event te creëren dat jij en je gasten nooit meer vergeten. Dat bewustzijn zit in de vezels van iedereen die werkt bij Event Creators. Als het lukt, geeft het een kick die we niet in woorden kunnen vatten. Jouw gasten trouwens ook niet. Ze weten alleen dat ze dit event voor geen goud hadden willen missen.

Event Creators Zakelijke Evenementen
Event Creators Zakelijke Events Relatie en Kennis Events

NIEUWSGIERIGHEID WEKKEN, BINDING CREËREN 

Een succesvol event pakt vanaf het eerste moment de volle aandacht van haar bezoekers. Het kweekt het gevoel van: ‘Wow, hier móet ik echt naar toe’, want: ‘Als ik niet ga, dan mis ik iets spectaculairs.’ Niet alleen het programma moet dat effect oproepen, ook de gehele communicatie eromheen. Event Creators verstaat de kunst van binden en verleiden als geen ander. 


MEER OVER ONZE AANPAK


Event Creators Bedrijfsfestival Zakelijke Evenementen

Ontzorgen. Bah, wat lekker!

We zeggen het eerlijk: ontzorgen vinden we zo'n verschrikkelijk woord. Maar je als klant ontzorgd voelen, is verschrikkelijk lekker.
Event Creators neemt je alles uit handen, zodat je met jouw gasten kunt genieten.

DAT WIL IK OOK!

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld