STUDENT CREATIVE BUSINESS

STAGE ALERT

Jij bent de mediamaker van de toekomst en wij zijn druk bezig onze evenementen toekomstproof in te richten. Niet alleen live zijn er volop nieuwe ontwikkelingen, ook online gebeurt er van alles. Woord, beeld en geluid waren nog niet eerder zo belangrijk voor ons. Zo maakten wij ons eigen tv programma voor onze Duitse Gartenträume Kunden, organiseerden we de ForFarmers Ladies Night  volledig online en maakten wij met afstudeer stagiair Roanne toffe teasers.

Heb jij zin ons daarbij te komen helpen binnen jouw eigen specialisatie, dan zetten wij de deur graag voor jou open.


WAT WIJ ZOEKEN? 

Binnen ons stageteam is plek voor:

  • Social media lovers;
  • Marketing communicatie kanjers;
  • Conceptontwikkelaars;
  • Audiovisuele mediamakers.

Vertel ons wat jij interessant vindt en wat je graag verder wilt ontwikkelen, dan bekijken we samen wat de beste plek voor jou is.


WAT WIJ JOU TE BIEDEN HEBBEN?

  • Een warm welkom van ruim 40 enthousiaste Nederlandse en Duitse collega’s die samen intensief werken aan spraakmakende live en online events;
  • Wij leren je alles wat wij weten. Een stage bij Event Creators biedt je de kans zelfstandig aan de slag te gaan in een junior functie en je maximaal te ontwikkelen;
  • De kans om een mooi eindcijfer te halen voor jouw (afstudeer)stage met goede begeleiding;
  • Een gezellig team vaste medewerkers, oproepkrachten en HBO stagiaires om mee te sporten, te borrelen en te feesten (zodra het mag);
  • Een marktconforme stagevergoeding;
  • Een werkplek met skippyballen, schommelstoelen en een geweldig uitzicht.


LAAT VAN JE HOREN!

Wil je meer weten, kom dan langs! Vul het formulier in of richt je sollicitatie of vraag rechtstreeks aan Rolien Wolters via personeelszaken@eventcreators.nl.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
BESTAND KIEZEN
BESTAND KIEZEN
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

VERBINDING CREËREN IN CORONATIJD?


Heb je het gevoel dat het teamgevoel binnen jouw organisatie verzwakt of merk je dat er 'eilandjes' ontstaan? Het blijven verbinden van medewerkers is in deze tijd misschien wel één van de grootste uitdagingen voor je organisatie. Met onze concepten geef je het teamgevoel weer een boost!

In onze blog vertellen we je waarom het juist nu belangrijk is om te investeren in verbinding tussen de collega's onderling. Ook leggen we je uit hoe je dit ook op dit moment nog kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

LEES DE BLOG!