WIJ ZOEKEN TOPPERS!

Word jij onze collega?

VOOR DEZE BIJBAAN KOM JE GRAAG JE BED UIT!

Representatief, gastvrij en op zoek naar een afwisselende bijbaan met veel flexibiliteit? Kom maar op, wij willen je graag leren kennen! 

Wij zoeken studenten die zich zowel áchter als vóór de schermen van onze events thuis voelen. Stoere studenten die de hand niet omdraaien voor het in- en uitladen van onze vrachtwagen of het verplaatsen van meubilair en diezelfde dag nog kunnen functioneren als gezellige barmedewerker. Jongens en meiden die weten wat hospitality is en niets liever doen dat het onze gasten naar de zin te maken. Een bijbaan waar je graag je bed voor uit komt omdat je gek bent op de gezelligheid die werken in onze branche met zich meebrengt. Wil je je aanmelden met je hele vriendengroep? Ook daar staan we open voor!

Wat wij te bieden hebben?

  • Een oergezellig team Event Creators;
  • Spraakmakende events in Nederland en Duitsland (en spraakmakende afterparties!), jij mag erbij zijn;
  • De meest afwisselende bijbaan ever;
  • De kans je horecaskills of zelfs je leidinggevende talent verder te ontwikkelen;
  • Flexibiliteit: je werkt als het jou uitkomt. We werken op inschrijving;
  • Een spetterende Christmas Party en een gezellige zomerborrel;
  • Een bijbaan die meerwaarde geeft aan je Cv.

Ben jij flexibel beschikbaar en heb jij geen last van een ochtend- of 's avondslaathumeur? Vul het formulier in of stuur een berichtje met je Cv naar personeelszaken@eventcreators.nl t.a.v. Rolien Wolters.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld