KENNISFESTIVAL OP LOCATIE

PROBO

DOKKUMER PRINT EXPERTS OPENEN OP SPECTACULAIRE WIJZE NIEUWBOUW

Vrijdag 15 juni 2018 vierden we de nieuwbouw van print expert Probo in Dokkum middels een kennisfestival op locatie. Een perfecte mix van sessies, workshops en demo's, inclusief heerlijke hapjes en drankjes. Een feest aan inspiratie in een toffe festivalsfeer waarbij allerlei onderwerpen aan bod komen die nú spelen in de printwereld! Ruim duizend mensen reisden voor dit sign- en digitale printfeestje af naar Dokkum. Terwijl de productie op volle toeren draaide, werden de gasten op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in print.

BENIEUWD HOE EVENT CREATORS UW EVENT ONVERGETELIJK MAAKT?
Luit staat klaar voor al jouw vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor jouw event.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP MET LUIT LEES DE BLOG VAN LUIT

PROBO ZET REUZENSTAPPEN

Het bedrijf is één groot succesverhaal. Met inmiddels 280 medewerkers behaalde het in 2017 ruim dertig miljoen euro omzet. En die omzet groeit al jaren. Per dag worden zo’n 2200 orders afgehandeld. “Online bestelgemak, automatisering en het feit dat wij alleen aan resellers leveren”, is volgens Jordy de Jong (product owner marketing) de verklaring voor de enorme groei.

VOLOP NETWERKEN EN BIJPRATEN

Op deze dag konden de verschillende doelgroepen zien welke groei Probo heeft doorgemaakt en welke groei er nog aan zit te komen. Middels een informatie en plenair programma ‘Probo Engaged’ werden de aanwezigen door diverse sprekers meegenomen in de wereld van Probo. In een roetsjbaan nam Marijke Roskam, bekend van BNR, de gasten mee langs allerlei items én gasten die aansluiten bij actuele zaken binnen de printbranche. Door het inrichten van diverse belevingspleinen met ieder hun eigen thema en kennissessies, konden de gasten zelf invulling geven aan de dag.

POSITIEVE INDRUK

Een overweldigende opkomst waarbij resultaten vieren, vooruitkijken en inspiratie opdoen de middag omlijsten. De prachtige nieuwe locatie, het mooie weer en het lekkere eten zorgen ervoor dat velen tot in het begin van de avond bleven. Probo heeft met het festival een positieve indruk achtergelaten van zichzelf als bedrijf, maar ook van de printbranche in zijn geheel. Dank jullie wel voor de krachtige samenwerking!

AFTERMOVIE

WILT U NIETS
MISSEN?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, of krijg een melding wanneer er weer een nieuwe case op onze website wordt geplaatst.

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld