OUDE TEXTIELFABRIEK TRANSFORMEERT IN ULTRAMODERN BEDRIJFSPAND

PERFORMANCE FACTORY

OPENING PERFORMANCE FACTORY: MÁXIMA KUST SLAPENDE REUS WAKKER

OUDE TEXTIELFABRIEK TRANSFORMEERT

Hoe geef je een oude textielfabriek midden in het centrum van Enschede een nieuwe bestemming? Met die vraag ging Woningcorporatie Domijn samen met buurtbewoners, ondernemers en de gemeente Enschede aan de slag. Het resultaat van die samenwerking is de Performance Factory: een plek waar allerlei organisaties en ondernemers een plek kunnen vinden om te ondernemen. In 2017 werd begonnen met het ombouwen van de oude textielfabriek in een werk- en ontmoetingsplek met ruimte voor sport, horeca, kunst, cultuur, ambacht en ondernemerschap. Op donderdag 21 juni was Koningin Máxima het stralende middelpunt tijdens de opening van de Performance Factory. Event Creators nam de organisatie in handen.


VERLEDEN KRIJGT NIEUWE ENERGIE

In de vernieuwde Performance Factory worden sporen uit de textielindustrie en de instandfotografie van Polaroid gekoesterd. Na het welkomstwoord door Ineke Buursink van Domijn, kregen de koningin en alle gasten een film te zien die heel mooi weergaf wat de Performance Factory te bieden heeft. Vervolgens kreeg onze koningin een rondleiding door gebouw Zuid. Ze sprak in de Performance Factory met mensen van de Foodhall, woningcoöperatie Domijn, een kleine fietsenmaker en ging langs bij dagbesteding van Aveleijn. Op het buitenterras volgde een spetterende openingsact van Nederlandse Reisopera, PopsCool Twente en GLO Entertainment Live. Daarna werd gebouw Zuid officieel geopend door onze koningin. Een prachtige dag met een gouden randje. “Dat juist in dat oude gebouw het gelukt is om het verleden nieuwe energie te geven, dat vind ik heel gaaf”, zegt dagpresentator Laurens Ten Den. „Het is als Doornroosje die wakker is gekust.” Dat uitgerekend Máxima de rol van Doornroosje vervulde, maakte het Twentse textielsprookje compleet. We kijken dan ook met grote trots terug op deze productie. 

AFTERMOVIE

Team Event Creators | Luit
VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU!
Vraag het onze Event Advisor Luit. Luit heeft de afgelopen jaren honderden events op poten gezet. Hij kent de branche en is altijd op zoek naar de creatieve invullingen van live communicatie die aansluiten bij de doelstellingen van jouw merk of organisatie.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

WIL JE NIETS
MISSEN?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, of krijg een melding wanneer er weer een nieuwe case op onze website wordt geplaatst.

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.