AUSNUTRIA

NO STORY NO GLORY

EEN GROOTS JUBILEUM BETEKENT EEN GROOTS FEEST

Ausnutria bestaat 125 jaar! Zo'n groots jubileum is een bijzonder moment en dat moment werd goed gevierd! Het bedrijf dat baby- en kindervoeding op basis van geiten- en koeienmelk produceert, vierde een groot personeelsfeest voor ruim 500 gasten.

Het feest vond plaats in de Morra in Friesland. Een oude zuivelfabriek die nu functioneert als thuishaven voor een zeilschool. De locatie werd omgetoverd tot een volwaardig feestdorp! 

VOOR ALLE AANWEZIGEN GENOEG DIVERSITEIT

Gasten van Ausnutria werden ontvangen met een gepersonaliseerd Ausnutria biertje. Deze is uitgekozen door een aantal collega’s tijdens een brouwmiddag bij Huttenkloas.

Nadat alle gasten gearriveerd waren startte de directie met de kick-off. Vervolgens werden de gasten verzocht zich te verplaatsen naar buiten waar met een drone een prachtige groepsfoto werd gemaakt.

Na de groepsfoto was het tijd voor de gasten om te genieten van een lekker hapje eten. Er was keuze uit diverse gerechten die bij verschillende foodcorners te verkrijgen waren. Zo kon men bijvoorbeeld kiezen voor lekkere BBQ gerechten en overheerlijke pasta's!

EEN MAGISCHE AFSLUITER

Verder was het programma goed gevuld met verschillende activiteiten en entertainment. De gasten konden het ultieme teamgevoel creëren tijdens de Ausnutria winter games. Dit spelprogramma bestond onder andere uit stokvangen, spijkerslaan en schaatsen. De echte feestbeesten konden meezingen op de lekkerste feest hits in het karaoke café. Ook konden gasten de zintuigen op de proef laten stellen door een mindf*ck artiest. 

De avond werd afgesloten met een gave licht- en flyboard show!

OOK EEN ONVERGETELIJK PERSONEELSFEEST ORGANISEREN?

Neem contact met ons op! Onze Event Advisors denken graag met je mee en weten precies wat bij jouw bedrijf past. Samen met jou zetten zij in no-time een concept op poten met de juiste invulling voor jouw doelgroep(en)!

NEEM CONTACT OP APP OF BEL ONS

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld