EVENT ACCESS

VEREENVOUDIG HET AANMELDPROCES VOOR JOUW EVENT!

Ontrack Tool

BESPAAR TIJD ÉN GELD

Het aanmeld- en ontvangstproces (denk aan het controleren van de toegangsbewijzen) van evenementen kan veel tijd en dus ook veel geld kosten. Zeker wanneer er tijd wordt besteed aan taken die veel makkelijker uitgevoerd kunnen worden met behulp van de juiste tools. Event Access is de uitbreidingstool voor Event Login waarmee je niet alleen het aanmeldproces vereenvoudigd, maar ook de ontvangst op de dag zelf. Geen oneindig gesleep met toegangsbewijzen die je uit moet delen aan de kassa en ook geen papierverspilling omdat je niet weet hoeveel tickets je moet laten drukken. Met Event Access krijgen de gasten die zich hebben aangemeld hun E-ticket direct per E-mail toegestuurd.

E-TICKETS

Via de op maat gemaakte aanmeldportal van Event Login kunnen mensen zich registreren voor jouw evenement. Op basis van de registratiegegevens wordt er automatisch een persoonlijk E-ticket gegenereerd in pdf-formaat. Het E-ticket bevat de naam van de gast en kan volledig worden opgemaakt in de huisstijl van jouw organisatie of het evenement en kan worden voorzien van mooie visuals en logo's.

De gasten hebben twee mogelijkheden om toegang te krijgen tot het evenement. De bezoeker kan zijn ticket, voorzien van een QR-code uitprinten of bij aankomst via zijn of haar telefoon tonen. Deze QR-code wordt bij de entree gescand. De QR-code op het ticket is standaard eenmaal te scannen. Fraude is zo een stuk lastiger.

Ontrack E-tickets
Ontrack Inzicht en statistieken

INZICHT IN STATISTIEKEN

Met Event Access heb je direct inzage in bezoekersstatistieken dankzij de persoonlijke entreebewijzen in de vorm van E-tickets.

Daarnaast kun je met de tool data aan individuele bezoekers koppelen wanneer je Event Access uitbreidt met Tracking. Zo kun je nog eenvoudiger en diepgaander onderzoek doen naar de resultaten van jouw evenement. Bovendien kun je sneller en makkelijker contact leggen met bezoekers, stakeholders of standhouders op jouw evenement en kun je hen helpen dat ook te doen!

MEER OVER TRACKING

Team Event Creators | Luit
WETEN HOE WE EVENT ACCESS VOOR JOUW EVENEMENT IN KUNNEN ZETTEN?

Vraag het Luit! Hij is altijd op zoek naar unieke invullingen van events en weet precies hoe hij de tools hierbij kan inzetten. Benieuwd wat hij voor jou kan betekenen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

ONZE ANDERE TOOLS

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld