KEVER ROADTRIP & HELIKOPTER CRUISE

Een bedrijfsuitje vol beleving!

ROADTRIP EN VLIEGREIS IN ÉÉN!

Wil je je hele organisatie letterlijk in beweging brengen en vanuit verschillende perspectieven laten kijken? Verras je collega’s dan met een ongeëvenaarde roadtrip door Twente in klassieke Kever Cabrio’s, gevolgd door een Helikopter Cruise. Compleet met team challenge, Roadbook, prijsuitreiking en een (h)eerlijk warm en koud buffet met drankjes en gezelligheid!      

40 JAAR KENNIS EN PASSIE

40 JAAR KENNIS EN PASSIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

50 FEESTEN PER JAAR

50 FEESTEN PER JAAR

40 EXPERTS IN DIENST

40 EXPERTS IN DIENST

EEN ONVERGETELIJKE ROADTRIP...

We starten op Het Buitengoed te Weerselo. Vanuit hier rijd met al je collega’s in een indrukwekkende sliert authentieke Kever Cabrio’s door Twente en waan je in de jaren 60 van de vorige eeuw. Ervaar hoe het voelt om old school te rijden, zonder stuurbekrachtiging en traction control. Met hulp van een Roadbook, routekaart, kennis én intuïtie van collega’s vind je je weg naar diverse checkpoints. Geniet samen met het dak open van het prachtige Twentse landschap en stop onderweg voor een culinaire of culturele belevenis.

Wil je de trip combineren met een team challenge? Dat kan! Wat dacht je van een parcours waarbij de bestuurder geblinddoekt zijn weg moet vinden en inparkeren op basis van de aanwijzingen van de bijrijders? De ultieme vertrouwenstest.


...EN EEN MINSTENS ZO ONVERGETELIJKE VLUCHT!

De Kever Roadtrip is al fantastisch, maar met de Helikopter Cruise als toetje til je dit bedrijfsuitje volledig over de top! Wedden dat je collega’s compleet overdonderd zijn als ze op de plek aankomen? “Wat… is die voor ons?!!” JA! Helemaal. Met snelheden van 200 km/u en grote hoogtes vliegen jullie over het Twentse landschap. Wat een belevenis!

De helikopter brengt alle teams terug naar locatie Buitengoed. Met een lach van oor tot oor ontvangt iedereen een drankje en wandelen jullie samen richting het uitgebreide buffet. Aansluitend is de prijsuitreiking. De equipe die de minste kilometers heeft gereden en de opdrachten het best heeft uitgevoerd, mag de champagne ontkurken. Iedereen voelt zich een winnaar; dit is een bedrijfsuitje om nooit te vergeten en nog lang over na te praten!

HIERUIT BESTAAT HET PROGRAMMA:

De Kever Roadtrip & Helikopter Cruise challenge bieden we aan vanaf 100 personen, heeft een programmaduur van 4 uur en is inclusief:

  • ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • volledig verzorgde Kever Cabrio Roadtrip, inclusief rieten mand met lekkers voor onderweg, een routekaart en een op maat gemaakt Roadbook (4 personen per auto)
  • spectaculaire helikoptervlucht over het Twentse landschap
  • uitgebreid warm en koud buffet
  • onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement.

Iets voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

CONTACT

NOG ZIN IN EEN FEESTJE OF ANDERE UITBREIDING?

Breid je bedrijfsuitje uit met een feestavond op onze locatie Buitengoed, een uitgebreidere route of een activiteitenprogramma! Denk hierbij aan:

  • Feestavond op onze locatie met een DJ
  • Verrassende of gepersonaliseerde stops en checkpoints langs de roadtrip route
  • Levensgroot Pacman, Jenga XXL of een Sisha Lounge
  • Professionele verfilming voor een te gekke aftermovie

Meer weten? Neem contact met ons op!


Event Advisor | Desny
DE MOGELIJKHEDEN ONTDEKKEN?

Desny is Event Advisor bij Event Creators en denkt graag met je mee over het opzetten van jouw bedrijfsfeest. Desny bruist van de ideeën en zet zich altijd vol enthousiasme in voor een onvergetelijk en succesvol evenement! Weten hoe Desny dat doet? Neem contact met hem op!

Desny Steijnis - Event Advisor | 085-1053313


DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE AL VOOR

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.