BEDRIJFSFESTIVAL

ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN BEHALEN IN SFEER

Een bedrijfsfestival organiseren zonder duidelijk doel levert niet de gewenste resultaten op. Met ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsfestivals zorgt Event Creators ervoor dat uw doelgroep uw bedrijf écht leert kennen. We organiseren uw evenement in een inspirerende en vermakelijke setting en zorgen dat er een gebalanceerde afwisseling is tussen kennisdeling, netwerken en entertainment. Wilt u ook een bedrijfsfestival organiseren maar wilt u eerst nog wat meer weten? Kom dan gerust eens langs voor een eerste gesprek!


Kom een bakje koffie doen!


3 CULINAIRE ENTERTAINERS

Onze vaste culinaire entertainers bezorgen u tijdens het evenement een unieke ervaring door middel van hun culinaire hoogstandjes.

VOLLEDIG GEPERSONALISEERD

Alles tijdens onze events is volledig naar uw wens gepersonaliseerd. Van catering tot decoratie.

EIGEN EVENT PERSONEEL

Tijdens onze evenementen zetten wij altijd ons eigen personeel in; ook zij weten hoe ze verder moeten gaan dan de verwachting.

ONTSPANNING 

Een bedrijfsfestival is ook een moment om uw werknemers te bedanken voor hun inzet en toewijding. Met een zakelijk evenement in feestelijke sfeer zorgen wij ervoor dat iedereen op informele wijze betrokken raakt en het bedrijfsfestival een blijvende herinnering achterlaat bij de bezoekers. Geen rijen met stoelen in een congreszaal, maar een ingericht event-terrein waar men kan genieten van muziek, cabaret, workshops, lezingen en heerlijk festival food. 


EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

Nodig uw doelgroepen uit en verras ze. Door de juiste communicatie, het aanbod en de aankleding aan te laten sluiten bij uw doelgroep(en) en huisstijl, zijn we in staat een onvergetelijke ervaring te creëren voor u en uw gasten. Event Creators is gespecialiseerd in het omtoveren van zakelijke doelstellingen naar doordachte event-concepten. Dit deden we onder andere voor Probo en Xelvin. Uw zakelijke doelstellingen zijn voor ons altijd de rode draad. 

BENIEUWD HOE WIJ UW EVENT OMTOVEREN TOT EEN FESTIVAL VAN FORMAAT?

Ligt de focus op kennisoverdracht of is de factor 'entertainment' belangrijker?. Jorn is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij uw wensen.

Jorn Oosterveld - Event Advisor | 085-1053321

NEEM CONTACT OP MET JORN LEER JORN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld