BEDRIJFSFESTIVAL

ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN BEHALEN IN SFEER

Bedrijfsfestival | Event Creators

WAAROM EEN BEDRIJFSFESTIVAL ORGANISEREN? 

Een evenement organiseren zonder duidelijk doel levert niet de gewenste resultaten op. Wil jij graag jouw medewerkers bedanken voor hun inzet en toewijding? Daar is jouw bedrijfsfestival de perfecte gelegenheid voor! 

Door het organiseren van een personeelsfeest verbeter je de werksfeer, creëer je verbondenheid tussen collega's, dit samen leidt tot meer gelukkige werknemers! Investeer daarom in een bedrijfsfestival en bereik hiermee jullie (bedrijfs)doelstellingen.

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

HONDEREN TEVREDEN KLANTEN

HONDEREN TEVREDEN KLANTEN

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

HOE ZORG JE VOOR EEN ONVERGETELIJKE ERVARING?

Nodig je doelgroepen uit en verras ze. Door de juiste communicatie, het aanbod en de aankleding aan te laten sluiten bij je doelgroep(en) en huisstijl, zijn we in staat een onvergetelijke ervaring te creëren voor jou en je gasten. 

Met een zakelijk evenement in feestelijke sfeer zorgen wij ervoor dat iedereen op informele wijze betrokken raakt en het bedrijfsfestival een blijvende herinnering achterlaat bij de bezoekers. Geen rijen met stoelen in een congreszaal, maar een ingericht event-terrein waar men kan genieten van muziek, cabaret, workshops, lezingen en heerlijk festival food. 

Bedrijfsfeest of Bedrijfsfestival | Event Creators
BENIEUWD HOE WIJ JOUW EVENT OMTOVEREN TOT EEN FESTIVAL VAN FORMAAT?

Stel je vraag aan Luit!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. 

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP BEL OF APP ONS!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld