PERSONEELSFEEST? HET MAG WEER!

CONCEPTEN IN ALLE SOORTEN EN MATEN VOOR ELKE GELEGENHEID!

BYE BYE COVID, HELLO PARTY TIME!

Eindelijk is het zover, steeds meer maatregelen zijn verleden tijd en er is weer ruimte voor feestjes! Dat geeft ook ruimte aan evenementen voor zakelijke gelegenheden. Want hoewel het thuiswerken zeker een aantal voordelen kent. Zagen ook veel bedrijven als gevolg van het thuiswerken hun teams uit elkaar vallen en een eilandjescultuur ontstaan. Een dalende teamspirit en gedemotiveerde medewerkers zijn nachtmerries van elk bedrijf of organisatie. Des te fijner is het dat er eindelijk weer gefeest mag worden!

KIJK JIJ AL VOORUIT?

Uiteraard gelden er nog een klein aantal beperkingen, desondanks mag er weer gefeest worden en dat komt precies op het juiste moment als je het ons vraagt! Kun je echt niet meer wachten? Dat begrijpen wij helemaal, hiervoor hebben we onder andere een radioshow als concept klaarstaan. Maar wil je juist nu vooruit kijken en weer helemaal los gaan zodra dat weer mag? Twijfel dan niet te lang! Organiseer een personeelsfeest zoals je nog nooit hebt meegemaakt en krik in één klap het teamgevoel weer naar het hoogste niveau! 

HOE VITAAL IS JOUW BEDRIJF?

De afgelopen anderhalf jaar waren natuurlijk voor veel mensen en bedrijven een hele vervelende periode. Tóch hebben we er bij Event Creators alles aan gedaan om de lessen van de afgelopen periode mee te nemen. Gezondheid en vitaliteit zijn daarin belangrijke elementen die we graag ook door willen geven aan jullie! Wil jij met je organisatie ook juist de ervaringen van de afgelopen periode gebruiken om te werken aan de vitaliteit binnen je bedrijf? Bekijk hoe ReintenInfra eerder al Vitaliteit in Praktijk bracht!

HEB JE AL NAGEDACHT OVER HOE JIJ WEER LOSGAAT?

Laat Luit eens met je meedenken! Luit bruist van de spontane ideeën en helpt je graag met een unieke en memorabele invulling van jouw evenement!  

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053321

NEEM CONTACT OP BEKIJK EEN CASE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld