WINE WALK

Geniet van wijn, natuur en behaal je wijnvignet!

Ben je helemaal klaar met de dagelijkse sleur en wil je er samen met je collega's even heerlijk tussenuit? Event Creators biedt het ultieme zomergenot voor jou en je collega's en als kers op de taart kun je ook nog je wijnvignet behalen! Ga op culinair avontuur met je collega's tijdens de Wine Walk op 25 en 26 september!

DÉ CULINAIRE ERVARING

Beleef Landgoed Twickel op een unieke culinaire manier tijdens de Wine Walk. Geniet, geheel coronaproof, samen met jouw medewerkers of collega’s van de heerlijke wijnen, elkaars gezelschap en ontdek de unieke plekjes van Landgoed Twickel.

Tijdens de 4-uur-durende Wine Walk maken jullie een heerlijke wandeling over het Landgoed met daarin diverse stops waar je van alles leert over wijn en het verhaal achter wijn. Bij elke stop ontvang je een stempel en een volle stempelkaart levert jou je unieke Wine Walk Vignet op! 

EEN (SMAAK)VOL PROGRAMMA

Bij de verschillende stops maak je kennis met de wijnranken en de druiven, stel je jouw wijnkennis op de proef en zet je je smaakpapillen aan het werk bij het blind proeven. En extra bijzonder: je kunt de wijnboeren zelf ook het hemd van het lijf vragen. Ze vertellen je graag alles over hun werk en hun wijnen.

De Wine Walk is een all-in concept, dus het ontbreekt je aan niets! Onze top koks zorgen voor een heerlijke culinaire begeleiding van de wijnen en tijdens de Afdronk kun je heerlijk naborrelen met je gezelschap.

Is dit precies wat jij en je collega's nodig hebben?

Meld je dan meteen aan via onderstaand aanmeldformulier!

Wil je nog wat meer informatie? Geen probleem, neem dan gerust contact met ons op!

Een van onze Event Advisors zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

VERBINDING CREËREN IN CORONATIJD?


Heb je het gevoel dat het teamgevoel binnen jouw organisatie verzwakt of merk je dat er 'eilandjes' ontstaan? Het blijven verbinden van medewerkers is in deze tijd misschien wel één van de grootste uitdagingen voor je organisatie. Met onze concepten geef je het teamgevoel weer een boost!

In onze blog vertellen we je waarom het juist nu belangrijk is om te investeren in verbinding tussen de collega's onderling. Ook leggen we je uit hoe je dit ook op dit moment nog kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

LEES DE BLOG!