WINE WALK

Geniet van wijn, natuur en behaal je wijnvignet!

Ben je helemaal klaar met de dagelijkse sleur en wil je er samen met je collega's even heerlijk tussenuit? Event Creators biedt het ultieme zomergenot voor jou en je collega's en als kers op de taart kun je ook nog je wijnvignet behalen! Ga op culinair avontuur met je collega's tijdens de Wine Walk op 18 september!

DÉ CULINAIRE ERVARING

Beleef op zaterdag 18 september Landgoed Twickel op een unieke culinaire manier tijdens de Wine Walk. Geniet, geheel coronaproof, samen met jouw medewerkers of collega’s van de heerlijke wijnen, elkaars gezelschap en ontdek de unieke plekjes van Landgoed Twickel.

Tijdens de vier uur durende Wine Walk maken jullie een ontspannende wandeling over het Landgoed met daarin diverse stops waarbij je kennis over wijn op de proef wordt gesteld en waar je van alles leert over wijn en het verhaal achter wijn. 

Maak kennis met diverse soorten wijn, test je wijnkennis, zorg dat je gedurende de wandeling alle stempels behaalt op je stempelkaart en ontvang een wijnvignet! Daarnaast geniet je van heerlijke wijn & spijs en krijg je een unieke inkijk in het prachtige Landgoed Twickel te Delden.

EEN (SMAAK)VOL PROGRAMMA

Het programma van de Wine Walk start om 13.00 uur waarbij je verwelkomt wordt met een proefglas wijn en een amuse. Om 14.00 uur zal de wandeling starten waarbij je telkens even stopt op diverse punten. Tijdens deze stops maak je kennis met de basis van wijn, leer je meer over bekende wijnstreken, maak je kennis met een wijnboer uit Nederland en worden je smaakpapillen en wijnkennis getest middels blind proeven. Om 16.00 uur is het einde in zich en is er nog gelegenheid om na te borrelen op het terras.

De Wine Walk is een all-in concept, dus er zal je niets ontbreken! Onze top koks zorgen voor extra genot in de vorm van culinaire versnaperingen bij de wijn. De Wine Walk is te boeken voor €69,50.

Wil jij samen met je collega’s deelnemen aan onze exclusieve Wine Walk? Meld je dan hieronder aan!


Is dit precies wat jij en je collega's nodig hebben?

Meld je dan meteen aan via onderstaand aanmeldformulier!

Wil je nog wat meer informatie? Geen probleem, neem dan gerust contact met ons op!

Een van onze Event Advisors zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt. 

Let op! Het minimale aantal deelnemers is 20 personen.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld