Webshop Gartenträume zoekt student Online marketing en E-commerce

HBO stage

Gartenträume Online groeit. Groei jij met ons mee? Ben jij gek op de wereld van Online marketing en E-commerce en heb je zin er steeds dieper in te duiken? Kom jouw stage dan invullen in de webshop van Gartenträume.

De missie van onze webshop is met een (online) uniek assortiment bij te dragen aan het buitengeluk van Duitse consumenten. We ontzorgen deelnemende (dropshipment) partners door persoonlijke service te bieden waardoor zij onbezorgd kunnen ondernemen; daarbij fungeren wij als belangrijke schakel tussen hun producten en de consument. Onze ambitie is de omzet van de shop, die de Duitse markt van tuinliefhebbers bedient, in 3 jaar te verdubbelen en op serviceniveau minimaal een 4,8 op een schaal van 5 bij eKomi scoren.  

WAAR JE JE MEE BEZIG GAAT HOUDEN:

 • Het bijwerken van bestellingen en orders;
 • Het optimaliseren van content;
 • Als je het leuk vindt: schrijven van Duitstalige content voor social media en de webshop;
 • En/of: uitvoeren van online marketing;
 • En/of: Data analyse met o.a. Google Analytics & Hotjar;
 • En/of: Research naar trends en ontwikkelingen in de markt

 Je hoeft niet alles interessant te vinden of al te kunnen! We leren je graag wat wij weten en kunnen deze stage rondom jouw interesses inrichten.

WAT JE KUNT EN WIE JE BENT:

 • Je redt je goed in het Duits;
 • Je bent klantgericht en breed geïnteresseerd in de online wereld;
 • Je pikt nieuwe technologieën en concepten gemakkelijk op;
 • Je volgt een HBO opleiding en houdt ervan zelfstandig aan de slag te gaan.

 

WERKEN BIJ DE WEBSHOP VAN GARTENTRÄUME: 

Wij zijn een bedrijf in beweging waarbij verbinding centraal staat. Vanuit verbinding ontstaat kracht, komt creativiteit vrij en het lef om dingen te doen waar anderen alleen maar over durven te dromen. Daarmee maken we het verschil. 

We hebben een passie voor groen en doen wat we beloven, hebben lef en doen het vooral samen. Onze eigen ontwikkeling vinden we belangrijk en we moedigen je aan het iedere dag beter te doen. Wat je daarvoor nodig hebt, regelen we voor je. Persoonlijke coaching, opleidingen, trainingen, interne kennisdeling… de lat hebben we al lang weggegooid. We doen iedere dag weer ons uiterste best verder te gaan dan de verwachting van gasten, collega's en onszelf. We werken hard maar vooral slim en willen het iedere keer slimmer doen. Onze organisatie kent een platte structuur met korte communicatielijnen om snel te kunnen schakelen. We geloven in zelforganiserende teams zodat je kunt doen waar je goed in bent. En… we hebben een boel plezier met elkaar! Kijk maar even op www.gartentraeume.com, dan zie je direct waar wij druk mee zijn. 

Verder bieden wij je: 

 • Een boeiende en leerzame stage

 • De mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen en te doen waar je goed in bent

 • Sympathieke collega's en een fijne werksfeer

BEN JE ENTHOUSIAST?

Ga  jij  het verschil maken binnen ons team met jouw klantvriendelijkheid, kennis van Duits en gestructureerde manier van werken? Laat dan van je horen. Neem rechtstreeks contact op met Rolien via r.wolters@eventcreators.nl of bel ons 085 105 33 33.

Gelukt! Jouw sollicitatie is verzonden. Check snel je mailbox voor onze bevestigingsmail. Vragen? Die beantwoorden we graag via personeelszaken@eventcreators.nl

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld