ONLINE MARKETING & E-COMMERCE

STAGE HBO/WO

JOUW DAG IN DEZE FUNCTIE

De eerste vraag die je jezelf stelt als je op maandagochtend zo rond 8.15 uur binnenwandelt: “Waar ga ik zitten vandaag?”

Bij ons kies je iedere dag je eigen werkplek afhankelijk van wat je gepland hebt te gaan doen. Zo kun je kiezen voor de stilte van de Bibliotheek, geconcentreerd telefoneren in een belkantoor of kennis delen met je collega’s in de Foyer. Een prachtig landelijk uitzicht krijg je erbij cadeau als je voor de Foyer kiest. En dat doe jij vandaag want vandaag beman/bevrouw jij de klantenservice. Je zit met het webshop team in de Cloud; enigszins afgeschermd van andere collega’s focussen jullie daar samen op wat jullie deze week te doen staat.

Je klapt je laptop open, sluit ‘m aan op de schermen van je werkplek en opent het postvak van de Kundenservice. Je ziet dat er vragen zijn over de status van een bestelling, een inhoudelijke vraag over de functies van een bepaald product en er is ook iemand die niet tevreden is over de levertijd. Met die laatste case begin je want klanttevredenheid staat hoog op je priolijstje. Je zoekt uit wat er mis is gegaan, overlegt binnen je team en biedt de klant een passende oplossing. Je belt ook nog even met een leverancier en handelt de overige mail snel en efficiënt af. Je zit lekker in de flow dus voordat je het weet is het tijd voor koffie met taart om 10.30 uur. Ellen, accountmanager binnen team Zakelijk van Event Creators viert 10 jaar loyaliteit aan ons bedrijf. Lekkere slagroomtaart en mooie woorden maken dat dat kwartiertje pauze omvliegt.

Je begint fris aan het optimaliseren van de teksten (uiteraard in het Duits) van de bestsellers en zoekt naar nog betere foto’s en video’s. Het valt je hierbij op dat dit werkproces handiger kan dus dat meld je direct. Iedere maatregel om de workflow binnen de webshop efficiënter te maken is er één. Tussen de middag doe je gezond en wandel je je rondje Weerselo en daarna ga je aan de slag voor collega Sabrina. Ze is verantwoordelijk voor Content Marketing en je helpt haar content te verzamelen voor haar nieuwste blog

Op Facebook heeft iemand een vraag gesteld naar aanleiding van je laatste post. Leuk, die beantwoord je zorgvuldig en daardoor kom je op het idee voor een onderwerp voor een nieuw blog. Je spart even met Sabrina en van haar mag je deze week zelf aan de slag met een artikel #Zinin.

Aan het eind van de middag check je het postvak van de klantenservice nog een keer, liket vele foto’s op Instagram met het Gartenträeume account en controleert of alles loopt rondom de nieuwe Facebookcampagne. Om 17.00 uur sluit je je laptop en bedenkt alvast waar je morgen gaat zitten. Een rustige plek in de bibliotheek voor het schrijven van je blog?


WAAR JE DE VERANTWOORDELIJKHEID VOOR NEEMT:

 • Contact met Duitstalige webshopklanten
 • Het bijwerken bestellingen en orders
 • Het optimaliseren van producten en leveranciers
 • Schrijven van Duitstalige content voor social media en de webshop
 • Uitvoeren van online marketing
 • Data analyse met o.a. Google Analytics & Hotjar
 • Research naar trends en ontwikkelingen in de markt

 

WAT JE KUNT EN WIE JE BENT:

 • Je bent een kei in Duits en spreekt en schrijft het foutloos. Helemaal fantastisch als je uit Duitsland komt want dan komt dat zeker goed toch?
 • Online marketing is je ding evenals E-commerce
 • Ervaring met Magento en Google Analytics is handig, een pré dus
 • Je redt jezelf meestal prima en houdt ervan zelfstandig aan de slag te gaan
 • De vrijdagmiddagborrel? Du bist dabei!


DIT BIEDEN WE JE:

 • Een boeiende stage bij het grootste evenementenbureau in Oost Nederland
 • Een warm welkom van ruim 40 enthousiaste Nederlandse en Duitse  collega’s met een Event Creators hart die samen intensief werken aan spraakmakende events
 • De mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen, wij faciliteren de groei van jouw talent met persoonlijke aandacht, opleiding en coaching
 • Gezellige koffiepauzes met een mix van gekke, lieve en leuke collega’s
 • Een werkplek met skippyballen, schommelstoelen én een geweldig uitzicht
 • Een lekkere verrassing van onze koks op z’n tijd
 • Een sportcoach die je in topconditie brengt


BEN JIJ DIT?

Vertel ons dan wie je bent waarom jij het verschil denkt te kunnen maken tijdens deze stage. Vul het formulier in of richt je sollicitatie rechtstreeks aan Rolien Wolters via R.Wolters@eventcreators.nl. Solliciteren in het Duits mag natuurlijk ook, graag zelfs!

Ja hoor, het is gelukt! Jouw sollicitatie is verzonden. Check snel je mailbox voor onze bevestigingsmail. Vragen? Die beantwoorden we graag via personeelszaken@eventcreators.nl

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
BESTAND KIEZEN
BESTAND KIEZEN
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

VERBINDING CREËREN IN CORONATIJD?


Heb je het gevoel dat het teamgevoel binnen jouw organisatie verzwakt of merk je dat er 'eilandjes' ontstaan? Het blijven verbinden van medewerkers is in deze tijd misschien wel één van de grootste uitdagingen voor je organisatie. Met onze concepten geef je het teamgevoel weer een boost!

In onze blog vertellen we je waarom het juist nu belangrijk is om te investeren in verbinding tussen de collega's onderling. Ook leggen we je uit hoe je dit ook op dit moment nog kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

LEES DE BLOG!