MEEWERKEND CHEF-KOK

VACATURE

Ben jij zo'n culinaire alleskunner die creatieve foodconcepten bedenkt én uitvoert? Geen event is hetzelfde omdat wij steeds verder dan de verwachting van onze gasten willen gaan. Met jou in de hoofdrol zijn wij in staat doelstellingen van onze klanten te realiseren en event thema's tot in detail uit te werken. Heb jij zin in deze sterpositie? Wij stellen een nieuw keukenteam samen en zijn eerst op zoek naar een chef-kok.


MEEWERKEND CHEF-KOK


Jij bent verantwoordelijk voor F&B tijdens onze evenementen; de ene keer werk je alleen en kook je een mooi diner voor een klein gezelschap, een andere keer kook je voor honderden gasten met collega's in een team. Jij regelt alles en je zorgt dat het gebeurt, hollen en weinig stilstaan dus. Dat laatste hebben we als gevolg van Corona lang genoeg gedaan. Jij stelt de menu's samen, maakt en bewaakt de mise on place, kookt achter én voor de schermen op prachtige locaties en maakt zowel gasten als collega's enthousiast over jouw creaties. Je hebt de touwtjes stevig in handen; je helpt anderen en loopt zelf voorop. Je spart graag met je sales collega's over jouw ideeën. In je hoofd ben je altijd bezig met hoe het slimmer kan en langzaam maar zeker verbeter je de processen. Streekgerechten zijn jouw ding, wij maken het verschil bij onze gasten door de mooie Twentse producten die we gebruiken en jij ontdekt steeds nieuwe varianten. Daar word je blij van, en wij dus ook!

Waar je de verantwoordelijkheid voor neemt:

 • F & B tijdens evenementen op wisselende locaties;
 • Hoge kwaliteit en verrassende presentatie van de gerechten;
 • Beleving en innovatie in het aanbod;
 • Heel veel nieuwe ideeën en praktische oplossingen;
 • Improvisatie als het nodig is;
 • Een schone werkomgeving en een laag aandeel waste;
 • Een geintje op z'n tijd en een prettige werksfeer.

Wat je kunt en wie je bent:

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent flexibel en oplossingsgericht en weet van aanpakken. Je zorgt gewoon dat het gebeurt;
 • Je wilt altijd het nieuwste van het nieuwste; je barst van de ideeën en volgt trends op de voet;
 • Je beweegt je gemakkelijk in verschillende omgevingen en bent een echt mensenmens;
 • Als je aan het werk bent verraadt een grote glimlach jouw enthousiasme voor je vak;
 • Je hebt je diploma's in je pocket;
 • Wij werken op wisselende locaties maar ons thuis is in Weerselo. Het werkt prettig als je in deze omgeving woont. Je werkdagen en -tijden variëren.


WERKEN BIJ DE EVENT CREATORS

We zijn allemaal gek op events, we doen wat we beloven, hebben lef en doen het vooral samen. Onze eigen ontwikkeling vinden we belangrijk en we moedigen je aan het iedere dag beter te doen. Wat je daarvoor nodig hebt, regelen we voor je. Persoonlijke coaching, opleidingen, trainingen, interne kennisdeling… de lat hebben we al lang weggegooid. We doen iedere dag weer ons uiterste best verder te gaan dan de verwachting van gasten, collega's en onszelf. We werken hard maar vooral slim en willen het iedere keer slimmer doen. Onze organisatie kenmerkt zich door de platte structuur met korte communicatielijnen zodat we snel kunnen schakelen. We geloven in zelforganiserende teams. Waarom? Omdat je in zo'n team kunt doen waar je goed in bent. En… we hebben een boel plezier met elkaar terwijl wij verder gaan dan de verwachting van ons gasten.

Daarnaast mag je rekenen op:

 • Een zelfstandige, afwisselende baan met flexibele werkdagen en -tijden waarbij in goed overleg heel veel mogelijk is;
 • Ruimte voor het realiseren van jouw ideeën;
 • Goede faciliteiten;
 • Een enthousiast welkom van zo'n 40 Event Creators en een gezellig team oproepkrachten
 • Een landelijk gelegen werkplek in Weerselo;
 • Een sportcoach die je in (top)conditie brengt, als je daar zin in hebt😉.

Enthousiast?

Laat van je horen! Veel of juist weinig ervaring? In ons nieuwe team staat enthousiasme voorop dus kom een kop koffie drinken zodat we jouw ambities naast onze mogelijkheden kunnen leggen. Vul het formulier in of richt je sollicitatie rechtstreeks aan personeelszaken@eventcreators.nl t.a.v. Rolien Wolters. Wil je eerst even bellen? Dat kan ook natuurlijk via 085 10 53 333 en vraag naar Rolien.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
BESTAND KIEZEN
BESTAND KIEZEN
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld