KLANTENSERVICE MEDEWERKER GARTENTRÄUME ONLINE DUITSTALIG

VACATURE

Wij zoeken een 

DUITSTALIGE CUSTOMER CARE SPECIALIST met groene vingers

Ons helpen de Bol.com van de Duitse tuinmarkt te worden, zie jij dat wel zitten?

Wij zijn Gartenträume, een bedrijf met een aanstekelijke passie en ambitie om de consument meer buitengeluk te laten beleven. Dat doen we al ruim 30 jaar door middel van live events in heel Duitsland en nu willen we dat succes online evenaren. Of liever gezegd overtreffen! De marketplace webshop is een aantal jaar geleden geplant en we zijn nu klaar voor een groeispurt. Onze ambitie: binnen drie jaar naar een omzet van vijf miljoen euro. Ben jij er klaar voor? 

Waarmee maak jij ons enthousiast?
Wij ontzorgen deelnemende partners en vormen de o zo belangrijke schakel tussen producten en de consument. Als Customer Care Specialist ben jij hét visitekaartje van de Duitse webshop van Gartenträume Online. Of je nu communiceert via de chat, telefoon of mail, met jouw klantvriendelijke service maak jij van iedere klant een fan van ons merk. Ons productaanbod is gevarieerd en daarmee ook de klantvragen en uitdagingen waar jij voor komt te staan als eerste aanspreekpunt. We werken zonder scripts waardoor jij de vrijheid hebt om de klant naar eigen inzicht op een verrassend passende manier verder te helpen volgens onze missie 'Verdergaan dan de verwachting'.

Moet er iets veranderen in het werkproces om het klanten nóg beter naar de zin te maken? Jouw suggesties zijn welkom! Kom maar op met die verbeterpunten want in het kleine maar enthousiaste team worden de mouwen direct opgestroopt om goede ideeën uit te voeren.

Jij communiceert niet alleen met klanten van de shop maar staat ook in nauw contact met onze partners en warehouse. Je schakelt direct met hen als er vragen zijn over orders en zoekt naar een snelle en goede oplossing voor de klant. Naast de steun en toeverlaat voor onze webshopklanten, ben jij ook hét aanspreekpunt voor de gasten van onze Gartenträume beurzen! Je helpt ze verder bij vragen over online bestellen óf vragen over de beurs.

We denken dat je je thuis voelt in deze rol als je je hierin herkent:

  • Je bent een topper in de Duitse taal. Je werkt voor een Duitse webshop dus spreken en schrijven, jij kunt het vloeiend en (zo goed als) foutloos;
  • Je gaat voor de 10! Je bent klantgericht en wordt er blij van als je klanten een onvergetelijke service ervaring kunt bieden;
  • Je denkt in oplossingen en schakelt gemakkelijk;
  • Het maakt je werk extra leuk als je van groen, buitenleven en tuinen houdt;
  • Je hebt affiniteit met internetverkoop;
  • Je voelt je thuis tussen Nederlandse collega’s, spreekt al Nederlands of je vindt het leuk je in de Nederlandse taal te verdiepen

WERKEN BIJ GARTENTRÄUME
We zijn een bedrijf in beweging waarbij verbinding centraal staat. Vanuit verbinding ontstaat kracht, komt creativiteit vrij en het lef om dingen te doen waar anderen alleen maar over durven te dromen. Daarmee maken we het verschil. We hebben een passie voor groen, we doen wat we beloven, hebben lef en doen het vooral samen. Onze eigen ontwikkeling vinden we belangrijk en we moedigen je aan het iedere dag beter te doen. Wat je daarvoor nodig hebt, regelen we voor je. Persoonlijke coaching, opleidingen, trainingen, interne kennisdeling… de lat hebben we al lang weggegooid. We doen iedere dag weer ons uiterste best verder te gaan dan de verwachting van klanten, collega's en onszelf. We werken hard maar vooral slim en willen het steeds slimmer doen. Onze organisatie kent een platte structuur met korte communicatielijnen om snel te kunnen schakelen. We geloven in zelforganiserende teams zodat je kunt doen waar je goed in bent. En… we hebben een boel plezier met elkaar!  

Verder bieden wij je:

  • De vrijheid om klanten een passende oplossing te bieden;
  • De kans om te werken in een gezellig, enthousiast team. 
  • Een prachtige landelijk gelegen werkplek in Weerselo en goede faciliteiten;
  • Gezellige uitjes, borrels, lunches en méér met alle collega's van Event Creators, Gartenträume en Gartenträume Online.

Gartentraeume B.V. (www.gartentraeume.com) is onderdeel van Event Creators en biedt al ruim 30 jaar een live trefpunt voor groenliefhebbers in Duitsland. 

Ben jij dit visitekaartje voor onze webshop? 

Laat dan van je horen, het maakt niet uit of je fulltime of parttime beschikbaar bent, alles is bespreekbaar. Wij zijn een team met ambities maar niet ten koste van alles. Wij vinden jouw persoonlijke ambities en de match van jouw DNA met dat van ons minstens zo belangrijk als jouw kennis en ervaring. We ontvangen graag jouw Cv, motivatie en verdere belangrijke informatie over jou via personeelszaken@eventcreators.nl t.a.v. Rolien Wolters.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
BESTAND KIEZEN
BESTAND KIEZEN
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld