FACILITAIR MEDEWERKER

VACATURE

Wij zoeken een

FACILITAIR MEDEWERKER BUSINESS EVENTS
die de Gouden Giraffe Event Award met ons projectteam binnen sleept!

Vond je school maar niks maar heb je twee rechterhanden en weet jij met je nuchtere verstand altijd alles prima te regelen en organiseren en je rust te bewaren? Dan hebben wij een baan voor je waarin je alles kunt leren over de organisatie van zakelijke evenementen, je vrachtwagenrijbewijs kunt halen én in een fijne sfeer met een vast team collega’s aan de slag kunt.


Als je werk een feestje is!
Drive-thru’s, merklanceringen, personeelsfeesten of een open huis, onze projectteams zijn 24/7 bezig de doelstellingen van onze zakelijke klanten te realiseren en hun gasten te verrassen. Binnen het projectteam ben jij verantwoordelijk voor de inrichting van de locaties. Deze week tover je een productiehal om tot een feestlocatie, volgende week bouw je een festivalterrein op voor een kennisevent. Alles regelen voor een kermis op een bedrijfslocatie of voor een helikopterdropping? Dat is waar jij mee bezig bent! Jij zorgt ervoor dat alle materialen tijdig op de juiste plek klaar staan. In het voortraject denk jij al mee over slimme op- en afbouwschema’s, checkt de materialenlijst, gaat mee op locatiebezoek om de facilitaire uitdagingen in beeld te hebben, maakt de stroomtekening en regelt alles voor het vervoer van de materialen. In deze functie regel jij het niet alleen, je loopt voorop in de uitvoering ervan. Zitten achter een computerscherm? ‘Jou niet bellen😉’. Je bent het liefst de hele dag bezig en een negen-tot-vijf baan is dan ook niks voor jou.


Wat jij doet:
- Controle paklijsten
- Locatiebezoek
- Advies op- en afbouwplan
- Stroomplan maken
- Organiseren van het transport
- Technische materialen huren
- Contact leveranciers (tentenbouw, licht- en geluid, aggregaten en stroom, podiumbouw)
- Materialen verzamelen en klaarzetten vanuit eigen magazijn
- Vrachtwagen in- en uitpakken
- Bekabeling leggen op locatie
- (Coördinatie van de) op- en afbouw
- Inrichten van de locatie op basis van de plattegrond
- (Technische) ondersteuning tijdens het event
- Magazijnbeheer
- Onderhoud eigen materialen


Het projectteam waar je bij wilt horen!
Je werkt samen met Event Advisor Luit, Projectvoorbereiders Charlotte en Tara, Uitvoerend Projectmanagers Romy, Ymke en Britt, Facilitair Medewerker Wout, Scad tekenaar Jetze, F&B mannen Remco en Matthijs en Manager Event Creators Phillip.


Werken bij Event Creators
We zijn allemaal gek op events, we doen wat we beloven, hebben lef en doen het vooral samen. Onze eigen ontwikkeling vinden we belangrijk en wat je daarvoor nodig hebt, regelen we voor je. We doen iedere dag ons uiterste best verder te gaan dan de verwachting van gasten, collega's en onszelf. We werken hard maar vooral slim en willen het iedere keer slimmer doen. Onze organisatie kent een platte structuur met korte communicatielijnen om snel te kunnen schakelen. We geloven in zelforganiserende teams zodat je kunt doen waar je goed in bent. En… we hebben een boel plezier met elkaar.


Verder bieden we je: 

  • Een gevarieerde, zelfstandige baan waarin wij de ervaring met eventorganisatie die wij in 40 jaar hebben verzameld, met jou gaan delen;
  • De kans je vrachtwagenrijbewijs te halen;
  • Goede faciliteiten en hulpmiddelen;
  • Een werksfeer waarin vertrouwen en respect centraal staat (volgens 96% van onze medewerkers in het tevredenheidsonderzoek van november 2021).


Mogen wij je aanmelden voor je vrachtwagenrijbewijs C?

Als je nieuwsgierig bent geworden bel, app of mail Rolien Wolters dan even via personeelszaken@eventcreators.nl of telefoonnummer 06 12 21 23 37.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
BESTAND KIEZEN
BESTAND KIEZEN
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld