Campagnemanager & (Online) Marketing Allrounder

VACATURE

Jij bent de spin in het campagneweb en bent op je best als je alle partijen intern en extern tevreden kunt stellen. Je combineert jouw werk als projectmanager bij onze opdrachtgevers met het managen van onze eigen campagnes van Event Creators en bent dus ook nog bezig met marketing gerelateerde taken voor ons zelf. Hoeveel afwisseling zoek je in je werk?!

Jij begeleidt de uitvoering van de OnTrack map waarmee doelstellingen worden gerealiseerd en inzichtelijk worden gemaakt van begin tot eind. Deze map bestaat uit diverse touchpoints en contactmomenten. De contactmomenten worden gepland volgens het omnichannel principe: live, online en print. Een verrassend hybride of live event maakt hier deel van uit; als campagnemanager zorg je dat de doelstellingen van de klant ook in dit event terugkomen en dat alle communicatie uitingen kloppen met de boodschap die de klant wil brengen. De juiste visuals worden gebruikt, de call to actions staan op de juiste plek, de gehele uitstraling past bij het bedrijf en de geformuleerde doelstellingen. Alle doordachte details dragen bij aan maximaal resultaat. Voor het live event werk je samen met de Uitvoerend Event Manager. Als campagnemanager weet jij het vertrouwen van de klant gemakkelijk te winnen door jouw professionele manier van communiceren en jouw projectmatige aanpak. Jij brengt het project en alle benodigde (marketing)acties duidelijk in beeld, coördineert, ontzorgt en volgt op. Je bent creatief in de invulling van de touchpoints vanuit jouw marketing en communicatie achtergrond, je verzamelt alle informatie en materialen, stuurt vormgevers aan en begeleidt projectmedewerkers in hun taken. Met jouw originele ideeën weet jij de verwachtingen van onze opdrachtgevers steeds weer te overtreffen.

Als (Online) Marketing Allrouder zijn je werkzaamheden geen dag hetzelfde. Waar je vandaag bezig bent met het uitwerken van de customer journey en het op basis van data onderbouwde online marketingplan zal je morgen contact hebben met het reclamebureau over de opmaak van de brochure. Je verplaatst je de hele dag in de klant en analyseert het gedrag van bezoekers binnen onze websites; hoe kunnen we de klant helpen en hoe zorgen wij dat zij vinden wat ze zoeken. Daarnaast heb je een vlotte pen en weet zakelijke en commerciële teksten voor de webshop, websites, nieuwsbrieven en sociale media te schrijven. Verder houd je je bezig met het speuren in data en is er ruimte om te experimenteren met de nieuwste tools op online gebied die ervoor zorgen dat er meer leads binnengehaald worden.


Jouw taken en verantwoordelijkheden op een rijtje:

 • Vakkundig managen van campagneprojecten voor opdrachtgevers en Event Creators van begin tot eind;
 • De juiste inzet van communicatiemiddelen om een maximaal resultaat te bereiken passend bij de doelstellingen van opdrachtgever; je verplaatst je in de doelgroepen en past je communicatiemiddelen/-kanalen daarop aan;
 • Realisatie van de doelstellingen door jouw projectmatige aanpak met creatieve invullingen;
 • Het volledig ontzorgen van de opdrachtgever rekening houdend met begrote uren en budgetten; dit betekent dat je deels inhouse werkt bij de opdrachtgever om maximaal feeling te krijgen bij het bedrijf en de samenwerking met de projecttteamleden te bevorderen;
 • Aansturen en begeleiden van de leden van het projectteam;
 • Kwaliteitsbewaking en aansturing van leveranciers/vormgevers. Je bent contactpersoon en adviseert over de uitstraling van alle communicatie uitingen.
 • Marketing gerelateerde werkzaamheden voor het merk Event Creators.

Wat je kunt en wie je bent:

 • Je hebt een relevante HBO opleiding succesvol afgerond en je hebt ervaring opgedaan die je goed kunt gebruiken om onze events sterker dan ooit in de markt te zetten;
 • Je bent bekend met projectmanagement en sterk in het maken van realistische planningen en het uitvoeren ervan.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen. Het analyseren van data geeft jou inzichten in de prestaties van campagnes en het gedrag van websitebezoekers;
 • Je kunt goed werken onder druk; je behoudt het overzicht en straalt rust uit. Daarnaast ben je kritisch, secuur en weet je op de juiste manier feedback te geven.
 • Je bent een allrounder en beschikt over een brede basiskennis van verschillende (online) marketing disciplines;
 • Adviseren, communiceren en presenteren, je doet het allemaal graag en met aandacht voor anderen;
 • Je bent creatief en weet altijd weer nieuwe invullingen te bedenken om opdrachtgevers te verrassen;
 • Poeh wat een opsomming… solliciteer ook gerust als je niet in het perfecte plaatje past maar er zelf van overtuigd bent dat jij het verschil gaat maken.

WERKEN BIJ EVENT CREATORS

We zijn allemaal gek op events, we doen wat we beloven, hebben lef en doen het vooral samen. Onze eigen ontwikkeling vinden we belangrijk en we moedigen je aan het iedere dag beter te doen. Wat je daarvoor nodig hebt, regelen we voor je. Persoonlijke coaching, opleidingen, trainingen, interne kennisdeling… de lat hebben we al lang weggegooid. We doen iedere dag weer ons uiterste best verder te gaan dan de verwachting van gasten, collega's en onszelf. We werken hard maar vooral slim en willen het iedere keer slimmer doen.  Wil je onze organisatie schetsen, dan zie je een platte structuur met korte communicatielijnen zodat we snel kunnen schakelen. We geloven in zelforganiserende teams zodat je kunt doen waar je goed in bent. En… we hebben een boel plezier met elkaar! 

Verder bieden wij je:

 • Een boeiende afwisselende baan, geen dag is hetzelfde;
 • Een warm welkom van ruim 35 enthousiaste Event Creators;
 • Gezellige koffiepauzes, een lunchwandeling tussen de weilanden en toffe feesten;
 • Een werkplek met skippyballen, een geweldig uitzicht en goede (thuiswerk) faciliteiten;
 • Een sportcoach die je in topconditie brengt (als je daar zin in hebt) tijdens een wekelijkse bootcamp.

Ben jij degene die onze verwachtingen en die van onze opdrachtgevers weet te overtreffen?

Solliciteer via bijgevoegd formulier of rechtstreeks via personeelszaken@eventcreators.nl ter attentie van Rolien Wolters. 

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
BESTAND KIEZEN
BESTAND KIEZEN
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld