ASSISTENT ACCOUNTMANAGER PUBLIEKSEVENEMENTEN

VACATURE

Voor de ondersteuning van de sales voor onze Gartenträume en Winterträume beurzen zijn wij op zoek naar een commerciële collega die onze accountmanagers met raad en daad bijstaat. Zo iemand die z’n zaken altijd enorm netjes op orde heeft, prachtige planningen maakt (en ervoor zorgt dat deze ook worden nageleefd) en graag druk bezig is met procesverbetering (je maakt het jezelf makkelijk natuurlijk). En oh ja… je redt je ook prima in het Duits!

ASSISTENT ACCOUNTMANAGER PUBLIEKSEVENEMENTEN

WAAR JE DE VERANTWOORDELIJKHEID VOOR NEEMT

 • Optimale ondersteuning van de accountmanagers;
 • Professioneel en in correct Duits beantwoorden van binnenkomende telefoongesprekken;
 • Correcte Duitstalige correspondentie met klanten en relaties;
 • Praktische planning van afspraken;
 • Mooie opmaak van commerciële voorstellen en contracten;
 • Correcte inkoop en input van data;
 • Creatieve hulp bij het samenstellen van een aantrekkelijk beursprogramma;
 • Tevreden interne klanten; je weet wat belangrijk is voor je collega’s;
 • Een handige oplossing als er even paniek is;
 • Alles wat anderen vergeten;
 • Gezelligheid tijdens de vrijdagmiddagborrel en andere activiteiten.


WAT JE KUNT EN WIE JE BENT

 • Je hebt een relevante HBO opleiding succesvol afgerond;
 • Je redt je goed in het Duits;
 • Je bent klantgericht met een commerciële drive; doortastend en overtuigend werk je toe naar het beste resultaat;
 • Je raakt niet in paniek als het druk is; je weet prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaken;
 • Je werkt zeer gestructureerd en nauwkeurig;
 • Je kunt snel schakelen en denkt in oplossingen.

WERKEN BIJ GARTENTRÄUME

Wij zijn een bedrijf in beweging waarbij verbinding centraal staat. Vanuit verbinding ontstaat kracht, komt creativiteit vrij en het lef om dingen te doen waar anderen alleen maar over durven te dromen. Daarmee maken we het verschil.

We hebben een passie voor groen en doen wat we beloven, hebben lef en doen het vooral samen. Onze eigen ontwikkeling vinden we belangrijk en we moedigen je aan het iedere dag beter te doen. Wat je daarvoor nodig hebt, regelen we voor je. Persoonlijke coaching, opleidingen, trainingen, interne kennisdeling… de lat hebben we al lang weggegooid. We doen iedere dag weer ons uiterste best verder te gaan dan de verwachting van gasten, collega's en onszelf. We werken hard maar vooral slim en willen het iedere keer slimmer doen. Onze organisatie kent een platte structuur met korte communicatielijnen om snel te kunnen schakelen. We geloven in zelforganiserende teams zodat je kunt doen waar je goed in bent. En… we hebben een boel plezier met elkaar! Kijk maar even op www.gartentraeume.com, dan zie je direct waar wij druk mee zijn.

VERDER BIEDEN WIJ JE:

Een boeiende baan bij het grootste evenementenbureau in Oost-Nederland;

Een warm welkom van ruim 40 enthousiaste Nederlandse en Duitse collega’s die samen intensief werken aan spraakmakende events;

De mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen, wij faciliteren de groei van jouw talent met persoonlijke aandacht, opleiding en coaching;

Een marktconform salaris;

Sympathieke collega's, gezellige koffiepauzes en een werkplek met geweldig uitzicht;

Een sportcoach die je in topconditie brengt (alleen als je daar zin in hebt natuurlijk).

BEN JE ENTHOUSIAST?

Ga jij het verschil maken binnen ons team met jouw talent voor structuur, efficiënte werkprocessen en jouw kennis van de Duitse taal? Laat dan van je horen. Wij zijn een team met ambities maar niet ten koste van alles. Wij vinden jouw persoonlijke ambities en de match van jouw DNA met dat van ons minstens zo belangrijk als jouw kennis en ervaring.

We ontvangen graag jouw Cv, motivatie en verdere belangrijke informatie over jou via personeelszaken@eventcreators.nl t.a.v. Rolien Wolters. Natuurlijk ontvang je een bevestiging. Neem gerust je tijd want we nemen sollicitaties direct na de vakantie, in week 34 en 35 in behandeling.

Gelukt!

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
BESTAND KIEZEN
BESTAND KIEZEN
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

KIJK JIJ AL VOORUIT?

VIER DE ZOMER MET EC!

Ben je na alle hectiek tijdens het afgelopen anderhalf jaar écht even toe aan wat vermaak met je collega's? Ben je benieuwd naar alle nieuwe collega's die je de afgelopen tijd nog helemaal niet gesproken hebt? Of wil je gewoon weer eens iets vieren en weer bouwen aan het teamgevoel? Vier de Zomer met Event Creators!

Voor elke gelegenheid hebben we een concept klaarstaan! Wil je liever nog even op veilige afstand wat vieren? Dan hebben wij voor jou een fantastische radioshow vol verrassingen. Wil je weer even helemaal uit je plaat gaan met je collega's? Plan dan alvast vooruit en organiseer een personeelsfeest! Je hoeft alleen maar te kiezen en wij helpen je!

RADIOSHOW  PERSONEELSFEEST