ACCOUNTMANAGER BUSINESS EVENTS

VACATURE

Steek jij je nek uit naar onze Gouden Giraffe?

Ons doel is de beste te zijn in ons vak en dat doen wij door bedrijfsevenementen met impact te organiseren. Wij zorgen ervoor dat het evenement groter, meeslepender en spectaculairder wordt dan de klant ooit verwacht. Lijkt het jou tof om hier aan mee te werken? Jij zorgt er als Accountmanager Business Events voor dat wij de top halen en daar blijven! Met als kers op de taart het winnen van de Gouden Giraffe Event Award, dé prijs voor bedrijven die impact maken met hun live communicatie.

ACCOUNTMANAGER BUSINESS EVENTS

Opdrachtgevers en hun ambitie

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de presentatie van onze organisatie bij gerenommeerde bedrijven. Jij vertaalt hun wensen naar een doordachte campagne met heldere doelen, een mix van live, print en online communicatie. Jij helpt klanten hun positie op de markt te verstevigen en gaat altijd voor resultaat. Jouw aanpak gaat verder dan het organiseren van een event. Jij draagt de zorg voor een volledige roadmap richting het evenement.

Een verhaal dat bij blijft

Event Creators creëert een verhaal dat bijblijft en het DNA van de opdrachtgever ademt. Daar ga jij elke dag weer je best voor doen. Je staat voortdurend in contact met klanten, collega's en leveranciers. Samen met hen draag je zorg voor een event dat op alle gebieden verder gaat dan de verwachting.

Waar je de verantwoordelijkheid voor neemt

 • Professionele presentatie van onze organisatie bij managers van gerenommeerde bedrijven; jij bent Event Creators;
 • Enthousiaste verkoop van evenementen aan nieuwe en bekende opdrachtgevers; je bent zelf verantwoordelijk voor het binnenhalen van jouw leads, kansen en opdrachten;
 • Succesvolle acquisitie; 20% van je werkweek ben je daar druk mee;
 • Actief onderhouden van relaties; you always stay tuned;
 • Vakbekwame communicatie en opvolging richting opdrachtgevers; jij weet waar je het over hebt en straalt dat ook uit;
 • Gedetailleerde overdracht aan je collega’s van het uitvoerende team; je weet hoe belangrijk het is volgens de afgesproken structuur te werken dus dat doe je ook;
 • Interessante ideeën om verder te gaan dan de verwachting en het concept commercieel te vernieuwen;
 • Trendy input voor programma’s; jij volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en ziet altijd zakelijke toepassingsgebieden;
 • Het ophalen van de Gouden Giraffe Event Award; vóór Corona waren we 2e. Jij gaat voorop richting het goud!

Wij denken dat je je thuis voelt in deze rol als jezelf hierin herkent

 • Je hebt een HBO diploma in the pocket, liefst één waaruit je commerciële interesse blijkt;
 • Je hebt interesse in B2B sales en deelt onze passie voor events. Heb je ervaring in de eventwereld, dan heb je geen streepje maar een dikke streep voor😉.
 • Je bent een ondernemer en een relatiebeheerder; netwerken doe je altijd en overal en voor jou is alles mogelijk;
 • Je weet je houding en manier van communiceren aan te passen aan de situatie en je gesprekspartner; je snapt hoe je opdrachtgevers het hemd van het lijf moet vragen om de juist input te krijgen.
 • Je bent ambitieus en neemt graag het initiatief.

Het projectteam waar je bij wilt horen!
Je werkt samen met Accountmanager Luit, Projectvoorbereiders Charlotte en Tara, Uitvoerend Projectmanagers Romy, Ymke en Britt, Facilitair Medewerker Wout, Scad tekenaar Jetze, F&B mannen Remco, Matthijs en Jasper en Manager Phillip.

Werken bij Event Creators
Bij ons in Weerselo ben je aan het juiste adres als het gaat om het samen vieren van successen! Dat mag duidelijk zijn als je bij een familiebedrijf aan de slag gaat. We zijn allemaal gek op events, we doen wat we beloven, hebben lef en doen het vooral samen. Onze eigen ontwikkeling vinden we belangrijk en we moedigen je aan het iedere dag beter te doen. Wat je daarvoor nodig hebt regelen we voor je. Persoonlijke coaching, opleidingen, trainingen, interne kennisdeling… de lat hebben we al lang weggegooid. We doen iedere dag weer ons uiterste best verder te gaan dan de verwachting van gasten, collega's en onszelf. Verder bieden we je:  

 • Een boeiende afwisselende baan;
 • Zo’n 40 enthousiaste collega’s om successen mee te vieren;
 • Een kantoor in Weerselo op locatie Buitengoed waar je niet alleen getrakteerd wordt op een prachtig groen uitzicht maar ook op een lekkere lunch bij Foodbar Rauw.
 • Alle aandacht voor jouw (positieve) gezondheid samen met onze partners van Buitengoed waaronder Held Personal Training, Coachregie en de Top Health Group.

Ben jij onze nieuwe collega die de Gouden Giraffe Event Award helpt binnen te halen?

Laat dan van je horen! We willen je graag leren kennen maar zijn nu even aan het chillen om na de vakantie weer vol energie aan de slag te gaan. Neem dus gerust de tijd voor je sollicitatie: wij nemen deze in week 33 in behandeling. Eerst meer informatie nodig? Laat een berichtje achter voor Rolien Wolters via personeelszaken@eventcreators.nl, dan belt ze je in week 33 zeker terug.

Dank voor je sollicitatie, we nemen contact met je op!

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
BESTAND KIEZEN
BESTAND KIEZEN
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld