VACATURE

ACCOUNTMANAGER BUSINESS EVENTS

Jij bent verantwoordelijk voor de presentatie van onze organisatie bij gerenommeerde bedrijven. Jij vertaalt hun wensen naar een doordachte campagne met heldere doelen, een mix van live, print en online communicatie. Jij helpt klanten hun positie op de markt te verstevigen en gaat altijd voor resultaat.  Jouw aanpak gaat verder dan het organiseren van een event. Jij draagt de zorg voor een volledige roadmap richting het evenement. De Event Creators creëren een verhaal dat bijblijft, dat het DNA van de opdrachtgever ademt. Daar ga jij elke dag weer je best voor doen. Jouw daginvulling verandert net zo snel als het weer. Wat iedere dag weer hetzelfde is: je werkt samen met een club van gemotiveerde collega’s aan prachtige projecten.

Een week in deze functie

Maandagochtend. Je rijdt naar Weerselo en geniet onderweg van de prachtige omgeving. Je gedachten gaan naar het weekend. Er waren dit weekend twee grote events en je bent benieuwd naar de ervaringen. Zouden de doelstellingen behaald zijn? Bij binnenkomst start je je laptop op en bent je weer even bewust van het prachtige uitzicht over de Methoeve tuin, het blijft een fijne werkplek. Snel een kop cappuccino en op naar het weekoverleg, jullie nemen alle actiepunten gezamenlijk door en schakelen waar nodig. Fijn om weer op de hoogte te zijn van de zaken waar je collega’s in jullie zelfsturende team mee bezig zijn én om te zien dat we er goed voor staan. Wel moet je nog kritisch kijken naar de inkoopwaarde op sommige projecten. Je besluit een afspraak te plannen met onze financiële man Wouter. Daarna heb je een afspraak met Thom, één van de Uitvoerend Event Managers op jouw projecten van afgelopen weekend, om de gegevens ten behoeve van de facturatie in beeld te brengen. 

Dinsdag begint je dag met de calculatie van een nieuw project. Je werkt het hele programma tot in detail uit voor Elke. Zij is in jullie team verantwoordelijk voor de binnendienst en je bent ervan overtuigd dat je de klant volledig gaat ontzorgen. En dat is nu precies de bedoeling; verder gaan dan de verwachting! Om 5 voor 5, als je net je computer af wilt sluiten om je voor te bereiden op de TOS netwerkbijeenkomst, krijg je een lijntje doorverbonden. Een aanvraag voor een bedrijfsfeest. Dat gaat natuurlijk voor! Je staat de potentiële klant te woord en stelt vragen ten behoeve van een optimale inventarisatie. Oei, donderdag vergaderen ze al. Dat betekent dat je dit direct nog even uit moet zetten in ons projectmanagement systeem, morgenvroeg een afspraak moet plannen met Elke en nog ergens een gaatje moet vinden om de begroting op te stellen. Nadat je alles netjes in het systeem verwerkt hebt, staat Jorn voor je om samen naar het FC Twente stadion te rijden; er worden nieuwe spelers gepresenteerd en je ontmoet alle bekenden uit eerdere bijeenkomsten. Je stelt jezelf ten doel dat je met minimaal 2 afspraken terug rijdt vanavond.

Woensdag belochtend dus je kiest je werkplek in het belkantoor. Om negen uur trappen jullie gezamenlijk af; gemotiveerd benaderen jullie de high potentials in het bestand. Aan het eind van de ochtend ben je tevreden. Veel mensen gesproken en veel in het vat, daar doe je het voor! 's Middags stap je de auto in en gaat op weg naar Barneveld, even bij je vaste klant langs om de laatste dingen voor de bevestiging af te ronden. Altijd goed elkaar live te ontmoeten en even bij te praten. Volgend jaar hebben ze een jubileum te vieren, je barst nu al van de ideeën voor ze en je maakt alvast een plan en planning om ervoor te zorgen dat ze je niet vergeten zijn volgend jaar. 

Donderdagochtend staat een overleg met Lotte en Rob gepland. Lotte coördineert de teams van uitvoer, facilitair en F&B. Rob is onze marketing man en barst van de ideeën. We gaan meedoen met een te gekke pitch en samen sparren jullie over de beste verrassingen voor de klant. Daarna ga je met Sophie, Uitvoerend Event Manager, op pad om een jubileum evenement over te dragen. Je zorgt ervoor dat alle input voor ons online aanmeldsysteem in beeld gebracht wordt, inventariseert de wensen met betrekking tot de uitnodiging en Sophie stelt vragen over de routing. Samen meten jullie de tent in op het bedrijventerrein en bepaal je hoe de plattegrond eruit komt te zien. Als je terug bent op kantoor zorg je dat Jetze, onze 3D tekenaar, een schets en briefing krijgt zodat het volledige team vanuit deze plattegrond kan gaan werken. Na werktijd train je met collega’s Debra en Arjan met sportcoach Maarten. Je hebt een mooie mountainbikerit in de omgeving voor de boeg. Lekker… het hoofd weer leeg!

Vrijdag is een dag om orde op zaken te stellen op kantoor. Gespreksverslagen uitwerken, uren invullen en de klanten die dit weekend een event hebben veel plezier wensen. Morgen ga je nog wel even live bij ze langs tijdens het event om te kijken hoe het verloopt. Nu eerst naar de VrijMiBo, oh nee toch niet, de klant van de aanvraag heeft vergaderd, jouw borrel moet nog heel even op je wachten. De klant geeft aan dat het voorstel goed ontvangen is maar dat er nog wat onduidelijkheden zijn. Je neemt de tijd om alle vragen en opmerkingen met haar door te nemen, en dan… op naar de welverdiende borrel. 


Wij zijn er trots op dat wij jou dit kunnen bieden:

 • Een boeiende baan
 • Dat voldane gevoel als je aan het eind van een werkdag in de auto stapt; jij maakt het verschil
 • Een warm welkom van ruim 40 enthousiaste Nederlandse en Duitse collega’s met een Event Creators hart die samen intensief werken aan spraakmakende events.
 • De mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen; bij ons mag je vallen en het daarna beter doen. Wij faciliteren de groei van jouw talent met persoonlijke aandacht, opleiding en coaching
 • Gezellige koffiepauzes met een mix van gekke, lieve en leuke collega’s
 • Een werkplek met skippyballen en een geweldig  uitzicht
 • Een lekkere verrassing van onze koks op z’n tijd
 • Een sportcoach die je in topconditie brengt


Waar je de verantwoordelijkheid voor neemt

 • Professionele presentatie van onze organisatie bij managers van gerenommeerde bedrijven; jij bent Event Creators
 • Enthousiaste  verkoop van evenementen aan nieuwe en bestaande opdrachtgevers; je bent zelf verantwoordelijk voor het binnenhalen van jouw leads, kansen en opdrachten
 • Succesvolle acquisitie; 20% van je werkweek ben je daar druk mee
 • Actief onderhouden van relaties; you always stay tuned
 • Vakbekwame communicatie en opvolging richting opdrachtgevers; jij weet waar je het over hebt en straalt dat ook uit
 • Gedetailleerde overdracht aan je collega’s van het uitvoerende team; je weet hoe belangrijk het is volgens de afgesproken structuur te werken dus dat doe je ook
 • Interessante ideeën om verder te gaan dan de verwachting en het concept commercieel te vernieuwen.
 • Een verbindende rol binnen jullie zelfsturende team; jij hebt oog voor de ander en streeft naar harmonie.  Mensen vinden jou sympathiek en vanuit die rol maak jij alles bespreekbaar.
 • Trendy input voor programma’s; jij volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en ziet altijd zakelijke toepassingsgebieden


Wat je kunt en wie je bent

 • Je hebt een HBO diploma in the pocket, liefst één waaruit je commerciële interesse blijkt
 • Je hebt ervaring in B2B sales, affiniteit met marketing en bent gek op evenementen, dat blijkt ook uit je Cv.
 • Je bent vriendelijk van nature; mensen typeren jou als betrouwbaar, oprecht en begripvol en je bent een echte teamplayer
 • Je vraagt graag door voordat je je mening geeft om zo tot een genuanceerd oordeel te komen
 • Je bent een ondernemer en een relatiebeheerder; netwerken doe je altijd en overal en voor jou is alles mogelijk
 • Je bent gewend aan projectmatig werken en weet de structuur te bewaken
 • Je weet je houding en manier van communiceren aan te passen aan de situatie en je gesprekspartner; je snapt hoe je opdrachtgevers het hemd van het lijf moet vragen om de juist input te krijgen.


Klaar voor deze spitspositie in ons team?
Laat ons weten waarom en vertel wie je bent en wat je kunt door te solliciteren via het formulier of per mail naar personeelszaken@eventcreators.nl t.a.v. Rolien Wolters.

Ja hoor, het is gelukt! Jouw sollicitatie is verzonden. Check snel je mailbox voor onze bevestigingsmail. Vragen? Die beantwoorden we graag via personeelszaken@eventcreators.nl

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
BESTAND KIEZEN
BESTAND KIEZEN
Bedankt voor uw bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

BEL MIJ TERUG

Vul hieronder uw gegevens in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

ONS KANTOOR

Gunnerstraat 39
7595 KD Weerselo
Tel. 085-1053333
info@eventcreators.nl


OPENINGSTIJDEN

Maandag tot en met vrijdag van 08:15 - 17:00 uur


OFFERTE AANVRAGEN

Wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat voor al uw feest en partijen.

OFFERTE AANVRAGEN


AFSPRAAK MAKEN

Liever een afspraak maken? Dat kan! Kom eens langs voor een kop koffie of een koud biertje. Dan kunt u meteen de sfeer van Event Creators proeven.

AFSPRAAK MAKEN

Bedankt voor uw bericht

We nemen zsm contact met u op!

OFFERTE AANVRAAG

U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en u ontvangt een offerte in uw mailbox.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

ONS KANTOOR

Gunnerstraat 39
7595 KD Weerselo
Tel. 085-1053333
info@eventcreators.nl


OPENINGSTIJDEN

Maandag tot en met vrijdag van 08:15 - 17:00 uur


BEL ME TERUG

Liever teruggebeld worden? Dat kan! Laat je gegevens achter en je wordt spoedig teruggebeld.

BEL ME TERUG


AFSPRAAK MAKEN

Liever een afspraak maken? Dat kan! Kom eens langs voor een kop koffie of een koud biertje. Dan kunt u meteen de sfeer van Event Creators proeven.

AFSPRAAK MAKEN

Bedankt voor uw bericht

We nemen zsm contact met u op!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u zelf de sfeer proeven en ervaren hoe wij te werk gaan binnen Event Creators? Maak een afspraak en kom gezellig langs voor een kopje koffie of een koud biertje.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

ONS KANTOOR

Gunnerstraat 39
7595 KD Weerselo
Tel. 085-1053333
info@eventcreators.nl


OPENINGSTIJDEN

Maandag tot en met vrijdag van 08:15 - 17:00 uur


BEL ME TERUG

Liever teruggebeld worden? Dat kan! Laat je gegevens achter en je wordt spoedig teruggebeld.

BEL ME TERUG


OFFERTE AANVRAGEN

Wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat voor al uw feest en partijen.

OFFERTE AANVRAGEN