WAT KAN NOG WEL?

NIEUWE UITDAGINGEN, ANDERE MOGELIJKHEDEN

Wederom zijn er nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Dit betekent meer restricties voor evenementen. Desondanks blijven er mogelijkheden en deze zijn misschien wel net zo leuk!

ONLINE & HYBRIDE EVENTS

Ook na de afkondiging van de maatregelen omtrent het coronavirus zijn er nog veel mogelijkheden in de vorm van een online of hybride evenement.
Laat medewerkers met en tegen elkaar werken tijdens online opdrachten en heb interactie met je kijkers door middel van interviews, polls en live inzendingen.

LEES DE BLOG

DRIVE IN BIOSCOOP

Jouw eigen drive-in bioscoop als coronaproof kerstborrel? Bij Event Creators kan het! Juist in een tijd met veel beperkingen is het belangrijk om te denken in mogelijkheden. De drive-in bioscoop is niet zo statisch als het lijkt en kan worden uitgebreid met allerlei bijpassende activiteiten en voorzieningen.

LEES DE BLOG

DRIVE-THRU EVENEMENTEN

Sluit dit jaar op een mooie en sfeervolle manier af met een drive-thru vol spectaculaire lichtshows, heerlijk eten en topentertainment! Hoe wij dat doen? 

📅 𝗔𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗲𝗺 Door ons unieke aanmeldsysteem weet jij precies hoeveel bezoekers jij op je evenement kunt verwachten. Zo ben je altijd -coronaproof- voorbereid. 

📢 𝗖𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲 Event Creators neemt je de organisatie volledig uit handen en kan door continue communicatie met de veiligheidsregio snel schakelen om jouw event coronaproof te houden! 

🎁 𝗞𝗲𝗿𝘀𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝘁𝘁𝗲𝗻 Aan het einde van het evenement is er nog de gelegenheid voor het belangrijkste onderdeel van de avond. De kerstpakketten! Blijf lekker zitten terwijl je kerstpakket wordt ingeladen en rijd met een voldaan gevoel de kerstvakantie in!

DOWNLOAD DE WHITE PAPER!STAAT JOUW GEWENSTE EVENT ER NIET BIJ?

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe hij jou kan helpen je droomevent te realiseren?

Ontdek wat hij voor je kan betekenen!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP!

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

VERBINDING CREËREN IN CORONATIJD?


Heb je het gevoel dat het teamgevoel binnen jouw organisatie verzwakt of merk je dat er 'eilandjes' ontstaan? Het blijven verbinden van medewerkers is in deze tijd misschien wel één van de grootste uitdagingen voor je organisatie. Met onze concepten geef je het teamgevoel weer een boost!

In onze blog vertellen we je waarom het juist nu belangrijk is om te investeren in verbinding tussen de collega's onderling. Ook leggen we je uit hoe je dit ook op dit moment nog kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

LEES DE BLOG!