AL 40 JAAR CREATORS VAN ZAKELIJK SUCCES

Event Creators

EVENT CREATORS ONDERSTEUNT BEDRIJVEN EN ORGANISATIES MET LIVE COMMUNICATIE BIJ HET BEREIKEN VAN HUN DOELSTELLINGEN

ONS GEHEIM?

Elk event voelt alsof het ons eigen event is. We willen meer organiseren dan een feest. We willen iets teweeg brengen, bij iedereen die bij het event betrokken is. 

Bijvoorbeeld? Nog meer trots en betrokkenheid van medewerkers. Nog meer verbinding met en waardering van relaties. Nog meer positieve merkbeleving bij klanten en andere stakeholders.

Dat doen we met aandacht, verrassing en inspiratie. Een goed event bindt mensen. Dat werkt door in alles; van motivatie tot en met de kwaliteit van de samenwerking, de dienstverlening en de producten. 


UNIEKE AANPAK

De aanpak voor elk event is uniek. In een aantal sessies vragen we u het hemd van het lijf. De input die we krijgen, werken we uit in een doordachte campagne met heldere doelen. Een mix van live-, print- en online communicatie.

Resultaat staat in onze aanpak voorop. We willen meer leveren dan een goed gevoel; we streven altijd naar meetbaar rendement. Met onze werkwijze maken we dit inzichtelijk.  


ACTIVERENVERBINDENVERBETEREN

#CREATORSVANRENDEMENT

EVENT CREATORS ACTIVEERT

Wilt u uw merk of product sterker in de markt zetten?

BEHAAL UW DOELSTELLINGEN

Of het nu gaat om het versterken van uw imago, het voorblijven op de concurrentie of het verhogen van omzet, Event Creators ondersteunt u bij het behalen van uw doelstellingen. Dat weten we doordat we het meten.


BEREIK UW DOELGROEP

Om uw positie in de markt te verstevigen, is het belangrijk dat bestaande klanten op de hoogte blijven van wat u hen te bieden heeft en potentiële klanten de weg naar u weten te vinden. Onze doordachte totaalaanpak activeert beide groepen, voor, tijdens en na het event! Live communicatie is hierbij de sleutel.


VERSTERK UW POSITIE

Het uiteindelijke doel van elk event is uw positie versterken. Event Creators ondersteunt u op bevlogen en professionele wijze met doordachte acties en live communicatie die uw imago, merk of product op de kaart zetten bij relevante doelgroepen. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing.


PRODUCTLANCERINGEN  |  IMAGO VERBETEREN  |  BRANDING |  NAAMSBEKENDHEID VERGROTEN  |  IN HOUSE BEURZEN

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Vraag het aan Ellen, Ellen is Event Advisor en kan al uw vragen beantwoorden over onze mogelijkheden en expertise. 

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET ELLEN LEER ELLEN KENNEN

#CREATORSVANVERBINDING

EVENT CREATORS VERBINDT

Wilt u de binding met medewerkers, partners en klanten versterken?

VERGROOT BETROKKENHEID

Het succes van uw bedrijf hangt sterk samen met de mate waarin zij in staat is klanten, medewerkers en partners te binden én te behouden. Betrokken medewerkers zijn loyaler en productiever, betrokken relaties spannen zich in om de samenwerking verder te versterken. Event Creators bedenkt activiteiten waaruit uw waardering spreekt, waarmee u mensen deelgenoot maakt van uw toekomstplannen en waarmee u samen de successen viert.   


VERSTERK RELATIES

Verbinding lijkt een moeilijk te pakken begrip. Totdat u het voelt; puur, direct en persoonlijk. Met live communicatie kunt u die verbinding tot stand brengen. Cruciaal daarbij is dat we verder gaan dan dat ene moment. Uit praktijkonderzoek blijkt dat er minimaal 7 contactmomenten nodig zijn om daadwerkelijk verbinding tot stand te brengen. Event Creators helpt u die klik te maken!


VERHOOG HET GEVOEL VAN TROTS

Geen betere ambassadeur voor uw bedrijf dan een trotse medewerker! Een event kan helpen om dat bewustzijn wakker te maken en het gevoel van trots tot uiting te brengen. Event Creators leeft zich in in uw bedrijf en uw medewerkers, en zorgt ervoor dat iedereen die op het event aanwezig is, die trots voelt én uitdraagt.    


BEDRIJFSFEESTEN  |  OPENINGEN  |  JUBILEA  |  RELATIEDAGEN  |  WERVINGSEVENTS

#CREATORSVANVERBETERING

EVENT CREATORS VERBETERT

Wilt u interne uitdagingen aanpakken en verbeteren?

BOOST MEDEWERKERS

Wilt u aan de slag met de vitaliteit van uw medewerkers of wilt u uw medewerkers in beweging krijgen? Event Creators zet events op die passen bij interne uitdagingen en die uw medewerkers een nieuwe boost geven.


BETREK MENSEN

De betrokkenheid van uw medewerkers wordt onder andere bepaald door de mate waarin zij weten wat er speelt in de organisatie. Een event is een uitstekend middel om uw medewerkers mee te nemen in plannen en ze onderdeel te maken van het proces. Onze aanpak gaat verder dan het organiseren van het event. We maken een volledige roadmap richting het event om te zorgen dat we minimaal 7 contactmomenten realiseren die zorgen voor de gewenste gedragsverandering.


VERHOOG WERKPLEZIER

Uiteindelijk draait het allemaal om gelukkige medewerkers. Want wie gelukkig is, is productiever en is een positief uithangbord voor uw bedrijf. Onze events dragen bij aan werkplezier en geven een ontspannen sfeer aan thema’s zoals strategie.

INTERNE EVENTS  |  VITALITEITSPROGRAMMA'S  |  HR-VRAAGSTUKKEN  |  MEDEWERKERSBETROKKENHEID

ONZE KLANTEN

BEKIJK CASES

VERTROUWD DOOR MEER DAN 1000 BEDRIJVEN

Event Creators is actief in heel Nederland. We ondersteunen klanten van klein tot groot om events te organiseren die beweging creëren en meetbare impact hebben. Dat maakt ons een gedreven en betrouwbare partner die mag rekenen op veel terugkerende klanten. 


BEKIJK ALLE CASES

Parker
Grolsch
Alkondor
DeLaval
Stella Fietsen
Morssinkhof Groep
WILT U MEER WETEN OVER ONZE MOGELIJKHEDEN VOOR UW ZAKELIJKE EVENT?

Stuur dan een vraag naar Jorn of neem telefonisch contact op. Jorn kan al uw vragen beantwoorden en meedenken over de mogelijkheden voor u.

Jorn Oosterveld - Event Advisor | 085-1053321


NEEM CONTACT OP MET JORN LEER JORN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld