VIER DE ZOMER

Radioshow met zomers feestpakket

JE EIGEN RADIOSHOW

Wil je spontaan iets vieren en kun je dus nog geen grote groepen samen laten komen? Organiseer je eigen radioshow, laat alle collega's hun favoriete muziek inzenden en geniet van een radioshow met de grootste knallers! Tijdens de radioshow is er naast muziek ook ruimte voor activiteiten als 'het geluid', maar ook voor interviews en andere creatieve ideeën om je collega's te vermaken.

Zet jullie radioshow helemaal in het teken van bijvoorbeeld de Olympische Spelen! De mogelijkheden zijn eindeloos en met jullie eigen inbreng zetten we de show helemaal neer in de stijl van jullie organisatie.

NOG MEER PLEZIER MET HET 'VIER DE ZOMER' PAKKET

Geniet niet alleen van goede muziek, interviews en talkshows. Maar maak de beleving compleet met het 'Vier de zomer' pakket. Dit pakket is voorzien van alle benodigdheden om heerlijk relaxed in de tuin te genieten van het mooie weer en de radioshow. In dit pakket kun je onder andere een mooie koeltas, een bluetooth speaker en een tennis set vinden!

Wil je meer weten over dit concept en hoe we dit kunnen inrichten voor jouw bedrijf? Download dan de whitepaper boordevol informatie of neem contact met ons op! Onze Event Advisors staan voor je klaar!

NEEM CONTACT OP!

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Luit, is jouw contactpersoon voor alle vragen die je hebt. Luit kent alle ins en outs van de radioshow en staat al met een (virtuele) kop koffie in de aanslag om je te voorzien van alle informatie!

NEEM CONTACT OP

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld