TOP200 RADIOSHOW & TOP200 CAFÉ

EEN UNIEK FEEST VOOR JE PERSONEEL!

JE EIGEN TOP200 RADIOSHOW

Een sterke radioshow vraagt om een goede voorbereiding. Scripts, setting, licht & geluid, meerdere camera’s, graphics en gepersonaliseerde content die past bij jouw bedrijf. Wij helpen je er graag mee!

In de aanloop naar jullie radioshow kunnen alle medewerkers online hun ultieme hits doorgeven. Op basis van die input ontstaat de TOP200. Wie zijn de ‘Ruud de Wild’ en ‘Giel Beelen’ die gaan shinen als DJ bij jullie eigen TOP200 RADIOSHOW?

Thuis, onderweg of op kantoor; alle medewerkers en genodigden kunnen meeluisteren met de TOP200 RADIOSHOW van jouw bedrijf. Tijdens de show is er ruimte voor iconische radio items zoals: ‘Het Geluid’ en ‘Win met de Zin’ die volledig zijn gepersonaliseerd naar jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat het plaatje volledig klopt. 

Nieuwsgierig? Download meer informatie hieronder!

EEN GRANDIOZE AFSLUITER IN HET TOP200 CAFÉ OP LOCATIE

Tegen het eind van de dag is het tijd voor een bezoek aan het TOP200 CAFÉ bij jou op locatie. Loop live binnen bij de DJ, borrel met je collega’s en geniet van een oer-Hollands stamppotbuffet in dit bijzondere pop-up café. De ultieme nummer 1 uit jullie lijst komt steeds dichterbij! Sluit deze bijzondere dag grandioos af in je eigen TOP200 CAFÉ.


WAAROM KIEZEN VOOR JE EIGEN TOP200 DOOR EVENT CREATORS?

BELEVING: De TOP200 is een unieke ervaring met een combinatie van een online TOP200 RADIOSHOW en een TOP200 CAFÉ bij jou op locatie.

CONTENT: Het evenement zorgt voor prachtige (visuele) content. Dit wordt opgenomen en is op latere momenten opnieuw te gebruiken. Bijvoorbeeld voor mensen die er niet bij konden zijn. Daarnaast is het ook goed te gebruiken voor op de social media van jouw bedrijf.

INTERACTIE: Vragen stellen in een ruimte vol met collega's of relaties is voor veel mensen spannend. Een vraag inzenden vanaf je keukentafel met laptop is laagdrempeliger. Door polls en quests toe te voegen vraag je een actieve deelname van je doelgroep.

MEER BETROKKENHEID: Heeft jouw bedrijf meerdere locaties? Geen probleem, want de TOP200 RADIOSHOW kan iedereen meekijken en luisteren!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN GEPERSONALISEERDE RADIOSHOW?

Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij jouw wensen. Samen sparren over de invulling van een gepersonaliseerde radioshow?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP DOWNLOAD MEER INFORMATIE

DOWNLOAD VRIJBLIJVEND VOOR EXTRA INFORMATIE!

De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld
brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld