ONTRACK

HET MODEL OM VAN JOUW EVENT EEN ZAKELIJK SUCCES TE MAKEN!

Met passie en professionaliteit creëren wij de mooiste momenten, maar Event Creators gaat verder dan dat. In de juiste afstemming met jou, kunnen wij een blijvende gedragsverandering realiseren. Events laten zich niet vangen in één dag. Om écht resultaat te halen, is er een strategie nodig.

HET COMMUNICATIEMODEL VOOR EVENTS

OnTrack zorgt voor maximale impact bij de verschillende doelgroepen. Het creëren van ervaringen of belevenissen blijkt een uitstekend middel om waarde toe te voegen aan een merk, product of dienst. Een event heeft pas écht impact, wanneer het onderdeel is van een groter geheel. Om de gestelde doelen te behalen, is de kracht van een doordacht communicatiemodel noodzakelijk. Event Creators gelooft niet in een éénmalige boodschap via één kanaal. Ruim 35 jaar ervaring heeft ons geleerd dat gedragsverandering komt na minimaal 7 contactmomenten over een langere periode. Daarbij is het essentieel dat verschillende communicatiekanalen worden afgestemd op elkaar én op de doelgroep. 

BEHAAL JE DOELEN MET BEHULP VAN ONTRACK

OnTrack is er voor bedrijven en organisaties die door middel van events doelen willen behalen. Omzetstijging, medewerkerstevredenheid ophogen & nieuwe klanten werven zijn een aantal voorbeelden van gestelde doelen. Dit doen we in vijf fases met daarin twee strategische sessies. In deze sessies worden de verschillende doelgroepen, doelstellingen en contactmomenten in kaart gebracht voor maximaal resultaat van de campagne.

‘’ De roadmap heeft de basis gevormd voor een goed plan aangaande onze evenementen week die in het teken stond van ons 100-jarig bestaan’’ 

- Luuk olde Monnikhof | De Monnik Dranken

ONTRACK HELPT OOK JOUW ORGANISATIE VERDER!

Benieuwd hoe? Vraag het aan Luit! Hij heeft al tientallen events opgezet volgens het OnTrack principe en weet hierdoor precies hoe hij dit kan inpassen binnen jouw organisatie. Meer weten? Neem contact met hem op!

STUUR EEN BERICHTJE

ONZE ANDERE TOOLS & MODELLEN

EVENT LOGIN

EVENT LOGIN

De tool die je helpt met de voorbereiding en het uitnodigingstraject.

MEER INFORMATIE

EVENT ACCESS

EVENT ACCESS

De uitbreiding voor Event Login voor het genereren van E-tickets.

MEER INFORMATIE

QUEST

QUEST

Een handige enquêtetool voor inzicht in de resultaten van je event.

MEER INFORMATIE

QEEP UP

QEEP UP

Ons interne communicatiemodel in te zetten als tool voor events.

MEER INFORMATIE

TRACKING

TRACKING

De tool voor het delen en controleren van data op jouw event!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld