ONTRACK

HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW EVENEMENT

ONTRACK

NET DÁT STAPJE EXTRA, WAARMEE JIJ IMPACT CREËERT

Met passie en professionaliteit creëren wij de mooiste momenten, maar Event Creators gaat verder dan dat. In afstemming met jou kunnen wij een blijvende gedragsverandering realiseren. Events laten zich niet vangen in één dag. Om écht resultaat te halen, is er een strategie nodig.

OnTrack is een speciaal ontwikkeld communicatiemodel dat wij gebruiken om jouw bedrijfsevenement(en) zo effectief mogelijk in te zetten. Het creëren van ervaringen of belevenissen blijkt een uitstekend middel om waarde toe te voegen aan een merk, product of dienst. Een event heeft pas écht impact, wanneer het onderdeel is van een groter geheel. Event Creators gelooft niet in een éénmalige boodschap via één kanaal. 

MEER INFORMATIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR ERVARING & EXPERTISE

40 JAAR ERVARING & EXPERTISE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 EXPERTS & SPECIALISTEN

40 EXPERTS & SPECIALISTEN

BEHAAL DOELSTELLINGEN MET JOUW BEDRIJFSEVENEMENT

OnTrack is er voor bedrijven die verder willen gaan dan slechts een evenement. Omzetstijging, medewerkerstevredenheid verhogen en nieuwe klanten werven zijn een aantal voorbeelden van doelen die met OnTrack bereikt kunnen worden. Dit doen we in vijf fases met daarin twee strategische sessies. Tijdens deze sessies worden de verschillende doelgroepen, doelstellingen en contactmomenten bepaald om zo voor maximaal resultaat te gaan.

Wat dit model zo uniek maakt, is dat het ook vijf aansluitende tools heeft die elk kunnen helpen om de effectiviteit van jouw event te stimuleren of om het nog efficiënter te organiseren. Denk hierbij aan het effectief inzetten van data met Tracking of het aanpassen van jouw event aan de behoeften van de bezoeker met Event Login en Event Access


WAAROM KIEZEN VOOR ONTRACK?

EFFECTIEF EN RESULTAATGERICHT

Door middel van het OnTrack model zetten wij de contactmomenten met jouw doelgroep effectief in. Dit geldt voor zowel voor, tijdens als na jouw evenement om maximaal resultaat te behalen.

STEL DOELEN EN BEHAAL ZE

Een evenement kan meerdere doelen hebben. Met het OnTrack model bepalen we samen welke doelen er met het evenement bereikt moeten worden. Deze worden vervolgens meegenomen bij het opstellen van de touchpoints en verwerkt in het evenement.

TOTAALPAKKET

Met een totaalpakket van vijf aansluitende tools verzorgen wij jouw evenement en gaan we voor een effectief en efficiënt verloop met maximaal rendement voor jouw bedrijf.


MEER INFORMATIE OVER ONTRACK

MEER WETEN OVER ONTRACK EN HOE HET JOUW BEDRIJF KAN HELPEN?

Luit heeft al diverse evenementen opgezet waarin hij met OnTrack diverse bedrijfsdoelstellingen heeft weten te behalen. Meer weten of gewoon eens sparren? Neem vrijblijvend contact op met Luit!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

STUUR EEN BERICHTJE BLOG OVER ONTRACK

DEZE KLANTEN HEBBEN HUN DOELEN BEHAALD MET ONTRACK

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld