PRINT VALLEY

EEN EVENT WAAR ALLES KAN

PRINT VALLEY

EEN EVENT WAAR ALLES KAN EN NIKS TE GEK IS

12 JUNI 2020


Oktober

*Pling*, een nieuwe e-mail afkomstig van Probo. Ik open hem en kijk vervolgens drie minuten met een brede glimlach naar mijn beeldscherm, wat gaaf! Op originele wijze wordt met behulp van een teaser Print Valley aangekondigd! Ik noteer het direct in mijn agenda. Het duurt nog even, maar de tijd vliegt!

Mei

Wat gaaf dat Print Valley een eigen app krijgt. Ik ben ook erg benieuwd naar Print Valley: The game. Ik geef mijn aanwezigheid alvast door zodat iedereen kan zien dat ik er bij ben!

Even inloggen, een aantal praktische vragen beantwoorden, op verzenden klikken en klaar! In de maanden erna volgen er steeds leuke berichten op social en via de Print Valley app.

Mei

Zojuist de Print Valley Box ontvangen! Wat een originele uitnodiging. En wat een gave gadgets! Ik ben erg benieuwd naar de Game!

Juni

Leuk een vlog van Probo, ik begin nu wel echt nieuwsgierig te worden naar het event! Heb ik het nu goed dat ze een ware print camping neerzetten?

Wat gaat Probo mij brengen? Innoverende club hoor, erg benieuwd.

CAMPING & CLAMPING

Goedemorgen! Wat leuk ik heb een pushbericht van Print Valley. Of ik er een beetje zin in heb, ja natuurlijk heb ik er net zoveel zin in! Daarnaast krijg ik de laatste update omtrent parkeren en verkeersinformatie.

Met de laatste informatie op zak vertrek ik naar Dokkum. Ik vul Fortuinweg 17 in op mijn navigatie en draai de volumeknop van de autoradio omhoog. Onderweg bedenk ik me weer dat er dit jaar echt goede sprekers zijn met actuele onderwerpen, daar onderscheiden zij zich nu al in!

In de verte zie ik het festival terrein, wat ziet dit er al gaaf uit, mijn nieuwsgierigheid is gewekt! Ik rijd door naar de Valley Camping en verbaas me over de vele tenten die er staan. Dit is echt groots.

Aangekomen bij mijn tent kan ik mijn glimlach niet onderdrukken, is dat nou werkelijk een jacuzzi bij mijn tent? Dat is best heel chill voor morgenochtend!

Ik richt mijn tent in en waardevolle spullen drop ik in het kluisje. Op naar het festivalterrein. Het entree is een fantastisch decor met de mooiste kleuren. Het festival gevoel begint hier al, dit is een stukje vakwerk!

MAIN 

Ik scoor snel een Ice-Coffee en loop naar de mainstage om de gezamenlijke kick off bij te wonen. Wat leuk dat ze daar Henry van Loon voor hebben weten te strikken. Benieuwd of hij fuifje gaat zingen.

Na de kick-off heb ik wel zin in een fuifje zeg, wat een energie heb ik er van gekregen. En wat een interessant verhaal over de marketing strategie over Henry van Loon, heel verrassend!

Tijd om naar de eerste lezing te gaan. Ik open de festival app en ga naar mijn eigen timetable. De Valley app is mijn beste vriend deze dagen. Ah, ik moet naar de Cyaan voor een leuke lezing over hoe ik de beste proposities kan maken.

Ik tover de plattegrond tevoorschijn in de app en stippel m’n route uit.

CYAAN 

Onderweg komt de blue band mij tegemoet. Wat een leuk passend entertainment. Maar was dat nou Joanne op de trompet?

Even kijken waar ik moet zijn, het zal toch niet? Ja het is echt zo! Een gigantische blauwe kerk popt up uit de achtergrond, dit moet wel het huis van print zijn!Zou hier de lezing zijn? Eerst een selfie! Dit moet gedeeld worden.

Wat een leuke leerzame sessie. Dit ga ik morgen direct toepassen! Om nog wat dieper in het onderwerp te duiken heb ik besloten de tafelsessie aan tafel 3 bij te wonen. Via de app heb ik me aangemeld en heb een aantal vragen ingestuurd waar ik wel graag een antwoord op zou willen hebben.

Ik wandel de gigantische schoenendoos in en tot mijn genoegen beginnen ze direct met mijn onderwerpen! Wat een leuke en leerzame discussie. Laat ik het forum eens openen, kijken wat de rest er van vindt, oh ik zie dat alle gedeelde informatie er al in staat als naslagwerk, top!

Ik zie de bezoekers allemaal met verse smoothies, waar halen ze dit toch vandaan. Ik pak de kaart er weer bij en zie dat de smoothiebar aan de andere kant van de kerk staat. Lekker en alle standjes ook nog eens dichtbij. Ideaal, wachtrijen worden voorkomen!KEY 

Richting ‘The Game HQ” voor de finale ronde van het spel. Zal ik future proof zijn? Ik heb de afgelopen 4 weken bijna alle challenges goed gehad via de app. Dus het kan niet anders dan dat ik hoog in de ranglijst zal eindigen.

Onderweg stuit ik op het spookhuis. Ik ga naar binnen en ontmoet het reviewspook. Wat een heerlijke inzichten omtrent het inzetten van klantenreviews.

Daar is het HQ. Wat een futuristische setting! Zojuist mijn teamgenoten ontmoet en dit kan niet anders dan een succes worden. Opletten nu want we gaan beginnen. Top 5 van deze ronde! Trots! Nu afwachten hoe de andere rondes het gaan doen. Ik ben benieuwd of ik het podium op mag vanavond.

Ik scoor nog een ovenwarme panini en loop snel weer naar de Mainstage. De pitches van de finalisten beginnen zo en hier moet ik bij zijn!

Na het horen van de vele goede cases heb ik te doen met de jury dat ze hier maar 1 winnaar uit kunnen kiezen. Het zijn eigenlijk allemaal winnaars.

Nu naar Magenta voor een interactieve sessie met Jordy de Jong over productdiversiteit!

MAGENTA 

Onderweg naar mijn locatie loop ik langs een grote roze boom. Wat zou daar te doen zijn, kom ik daar ook nog?

Ongelooflijk! Een waar roze olifant! Hoe hebben ze dat gedaan? Dit moet echt weer op social!Ik neem een duik in het fortune pool en leer van de wijze levenslessen waarna ik aansluit bij Jordy onder de Tree of Wisdom en heb een super leuke interactieve sessie. Zijn inzichten worden bijgestaan door product demo’s. Op deze manier blijft het beter bij joh!


FOOD DOOLHOF

Mijn maag begint te knorren en ga op zoek naar wat lekkers. Huh? Hier zou het toch moeten zijn.. laat ik hier eens achter kijken. Hee dit is een doolhof! En wauw met allemaal lekkere hapjes! Dit doolhof mag wel extra moeilijk zijn, wat een hoogstandjes en wat unieke gepresenteerd weer, food is altijd goed bij Probo!

Tijdens het smikkelen kom ik aan de praat met Peter, een ondernemer uit het oosten met een vergelijkbaar bedrijf. Wat leuk om ervaringen te delen.

Hij raad me aan om naar de lezing van Annic van Wonderen over Online influencer marketing te gaan. Een erg leuke lezing over hoe zij PR en marketing op dit moment toepast op haar nieuwe website Annicvw.com d.m.v. online influencer marketing en campagnes. In het iets kleiner kan ik dit wel linken naar ons.

Ik schud Peter de hand en loop ik richting het pand van Probo. Erg handig die shake on bracelets, kan ik hem altijd contacten voor een leuke sparsessie.

Onderweg loop ik langs de karaoke-caravan waar de ludiekste nummers klinken over bijzonder leiderschap. Ik zing een nummertje mee en vervolg mijn weg.
PROBO

Eindelijk kan ik probo van binnen bekijken! René staat me al op te wachten en vol enthousiasme verteld hij over het succes van Print Valley. Tijdens de rondleiding blijf ik me verbazen dat er achter elke hal nóg een hal staat. Wat een mega groot pand zeg! Die jongens doen het goed.

Ik ben overdonderd door alle ontwikkelingen die hier plaatsvinden en verbaas me over de diversiteit en snelheid waarin Probo producten en diensten levert.

Ik laat me informeren over de nieuwe logistieke service en zie hoeveel toegevoegde waarde dit kan hebben voor mijn bedrijfsvoering. Dit biedt kansen!

Ik grap nog wat met René en neem dan afscheid. Nog even naar boven om de vragen over de nieuwe webshoptoepassingen van Probo te laten beantwoorden en dan snel terug naar het festival.

Terug op het festival heb ik een leuke discussie met de vrouwen van digital Baywatch. Ze geven mij goede tips hoe ik mezelf online kan profileren

YELLOW 

Ik scoor een overheerlijk Koald Kletske en laat me inspireren door het verhaal van de brouwers. Daarna zet ik koers naar de Yellow om de lezing van Annic bij te wonen. Kijken of ik net zo enthousiast word als Peter.

Het zijn dus toch de wijzen uit het oosten. Wat een goede tip en wat een goede lezing! Ik laat mijn review achter, geniet van de samba danseressen en vervolg mijn weg naar de awardshow

Het gaat beginnen, wie zullen ze gekozen hebben!

Wat een gave awardshow! Het was spannend maar Probo & Event Creators zijn de terechte winnaars.

Dan door naar de prijsuitreiking van Print Valley: The game! Zal het gaan gebeuren, zal mijn team het best hebben gepresteerd?

Nu is het tijd voor het reuzenrad. Wat leuk om de mensen van Probo eindelijk te spreken. Dat miste ik wel bij Print Valley

En nu heerlijk genieten van de Black Tie Monkey Squad

WAT. EEN. DAG. 

Nu snel naar de Glamping, misschien dat ik nu nog wel de jacuzzi in duik. Onderweg krijg ik alvast de croissantjes en jus d`orange mee voor morgenochtend.

Nog even snel een foto van mijn ingenieuze print tent op social en dan heerlijk de ogen dicht.

Na een frisse douche ben ik weer fris en fruitig. Wat een grappige douches.

Ik deel nog wat ervaringen met collega’s, zoek mijn auto. Staat die nu echt zo te shinen, zo heb ik die niet achtergelaten! Wel ja, gewassen en al! Met een grote glimlach laat ik Dokkum achter me!

WOW! Dit was de ultieme print-experience! Wat werken we toch in een fantastische branche. Het was even rijden, maar wat heb ik veel kennis opgedaan en op zo`n unieke manier dat het me bijblijft!

De Print Valley app houd ik nog op mijn telefoon want dat is inmiddels een heel naslagwerk geworden. Morgen direct met collega`s doornemen wat en hoe wij e.e.a. in gaan zetten naar onze klanten toe!

Ik ben printfluencer

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?

Vraagt het aan Leonie. Leonie is Event Advisor en kan als geen ander invulling geven aan jouw event. Ze staat al klaar om al uw vragen te beantwoorden! 

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053327


NEEM CONTACT OP MET LEONIE LEER LEONIE KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld