ORGANISATIE BEDRIJFSEVENEMENTEN

MEER DAN 40 JAAR SPRAAKMAKENDE EVENEMENTEN

Voorkom een chaotisch en onverzorgd bedrijfsevenement. De organisatie van bedrijfsevenement heeft namelijk nogal wat voeten in de aarde, zeker wanneer u een evenement met rendement wilt realiseren. Laat ons uw event organiseren zodat u zich volledig kunt focussen op uw bedrijf. In samenspraak met u, zorgen wij dat uw evenement tot in de puntjes verzorgd is en dat uw zakelijke doelstellingen worden behaald. Benieuwd hoe wij dat doen? Kom eens langs!

Kom eens op de koffie!

WELKE BOODSCHAP STRAALT U UIT?

Uw marketing- en/of businessdoelstellingen vormen de leidraad van de boodschap die u wilt meegeven. Event Creators gebruikt de ervaring om de boodschap van uw evenement aan te laten sluiten op de doelgroep en de doelstellingen. Event Creators maakt van elk bedrijfsevenement een succes; van personeelsfeest tot jubileum. 

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE?

VOOR ONS IS NIKS TE GEK

Desgewenst nemen wij de gehele organisatie voor onze rekening, van strategie tot het eindtraject inclusief vervoer, inrichting en catering.. Wij werken op diverse locaties, met kleine en grote groepen en kennen een uitgebreid programma-aanbod. Alles is mogelijk. Dat ene bijzondere idee of die speciale wens werken we graag voor u uit tot een totaalprogramma waarin ieder detail is ingevuld. 

VOLLEDIGE ONTZORGING

Van catering tot vergunningsaanvragen en van transport tot evenementenpersoneel; alles in eigen beheer.

OPTIMALE PLANNING

Uw bedrijfsproces ondervindt minimale hinder van de opbouw en afbouw van het event. Het evenement is binnen no time opgebouwd en afgebroken.

40 JAAR ERVARING

Door de jarenlange ervaring in dit familiebedrijf organiseren wij keer op keer events die verder gaan dan de verwachting.

BENIEUWD HOE VER WIJ GAAN OM UW DOELSTELLINGEN TE BEHALEN?

Als Event Advisor denkt Ellen met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijfsevents. Al 10 jaar lang is ze een vaste kracht in ons team en met haar ervaring weet ze events in te zetten om zakelijke doelstellingen te behalen.

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

BAKKIE KOFFIE DOEN? LEER ELLEN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld