ORGANISATIE BEDRIJFSEVENEMENTEN

MEER DAN 40 JAAR SPRAAKMAKENDE EVENEMENTEN

Voorkom een chaotisch en onverzorgd bedrijfsevenement. De organisatie van bedrijfsevenement heeft namelijk nogal wat voeten in de aarde, zeker wanneer je een evenement met rendement wilt realiseren. Laat ons jouw event organiseren zodat jij je volledig kunt focussen op je bedrijf. In samenspraak met jou, zorgen wij dat je evenement tot in de puntjes verzorgd is en dat je zakelijke doelstellingen worden behaald. Benieuwd hoe wij dat doen? Kom eens langs!

Kom eens op de koffie!

Organisatie Bedrijfsvenement Proud to be a Farmer | Event Creators

DE VRAAG ACHTER HET ORGANISEREN VAN BEDRIJFSEVENEMENTEN: WELKE BOODSCHAP STRAAL JE UIT?

Jouw marketing- en/of businessdoelstellingen vormen de leidraad van de boodschap die je wilt meegeven. Event Creators gebruikt de ervaring om de boodschap van je evenement aan te laten sluiten op de doelgroep en de doelstellingen. Event Creators maakt van elk bedrijfsevenement een succes; van personeelsfeest tot jubileum. 

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE?

VOOR ONS IS NIKS TE GEK

Desgewenst nemen wij de gehele organisatie voor onze rekening, van strategie tot het eindtraject inclusief vervoer, inrichting en catering.. Wij werken op diverse locaties, met kleine en grote groepen en kennen een uitgebreid programma-aanbod. Alles is mogelijk. Dat ene bijzondere idee of die speciale wens werken we graag voor je uit tot een totaalprogramma waarin ieder detail is ingevuld. 

VOLLEDIGE ONTZORGING

Van catering tot vergunningsaanvragen en van transport tot evenementenpersoneel; alles in eigen beheer.

OPTIMALE PLANNING

Uw bedrijfsproces ondervindt minimale hinder van de opbouw en afbouw van het event. Het evenement is binnen no time opgebouwd en afgebroken.

40 JAAR ERVARING

Door de jarenlange ervaring in dit familiebedrijf organiseren wij keer op keer events die verder gaan dan de verwachting.

BENIEUWD HOE VER WIJ GAAN OM UW DOELSTELLINGEN TE BEHALEN?

Als Event Advisor denkt Ellen met je mee over de mogelijkheden voor je bedrijfsevents. Al 10 jaar lang is ze een vaste kracht in ons team en met haar ervaring weet ze events in te zetten om zakelijke doelstellingen te behalen.

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

BAKKIE KOFFIE DOEN? LEER LEONIE KENNEN

Koningin Maxima bij Performahce Factory | Event Creators

ONZE EVENTS ZIJN CORONAPROOF!

Not today COVID19

In deze tijden is jouw gezondheid belangrijker dan ooit. Daarom hebben we bij Event Creators alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we onze evenementen alsnog veilig kunnen organiseren. Kom meer te weten over onze aanpak rondom het coronavirus op evenementen.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

VERBINDING CREËREN IN CORONATIJD?


Heb je het gevoel dat het teamgevoel binnen jouw organisatie verzwakt of merk je dat er 'eilandjes' ontstaan? Het blijven verbinden van medewerkers is in deze tijd misschien wel één van de grootste uitdagingen voor je organisatie. Met onze concepten geef je het teamgevoel weer een boost!

In onze blog vertellen we je waarom het juist nu belangrijk is om te investeren in verbinding tussen de collega's onderling. Ook leggen we je uit hoe je dit ook op dit moment nog kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

LEES DE BLOG!