MEER DAN 40 JAAR SPRAAKMAKENDE EVENEMENTEN

ORGANISATIE BEDRIJFSEVENEMENTEN

LIVE COMMUNICATIE EN HET ORGANISEREN VAN BEDRIJFSEVENEMENTEN VORMEN DE KERN VAN HET SPECIALISME VAN EVENT CREATORS. IN SAMENSPRAAK MET ONZE KLANTEN ORGANISEREN WIJ AL RUIM 40 JAAR EVENEMENTEN OP MAAT. VAN BEGIN TOT EIND TOT IN DE PUNTJES VERZORGD. 

VOLLEDIGE ONTZORGING

Van catering tot vergunningsaanvragen en van transport tot evenementenpersoneel; alles in eigen beheer.

MINIMALE HINDER

Uw bedrijfsproces ondervindt minimale hinder van de opbouw en afbouw van het event. Het evenement is binnen no time opgebouwd en afgebroken.

40 JAAR ERVARING

Door de jarenlange ervaring in dit familiebedrijf organiseren wij keer op keer events die verder gaan dan de verwachting.

WELKE BOODSCHAP STRAALT U UIT?

Bij de organisatie van bedrijfsevenementen houden we rekening met de boodschap die u over wilt brengen. Uw marketing- of businessdoelstelling vormt hierbij de leidraad. Event Creators gebruikt graag de ervaring om de boodschap van uw evenement aan te laten sluiten op de doelgroep en de doelstellingen. 

OPZOEK NAAR INSPIRATIE?

VOOR ONS IS NIKS TE GEK

Desgewenst nemen wij de gehele organisatie voor onze rekening, van strategie tot het eindtraject inclusief vervoer, inrichting en catering.. Wij werken op diverse locaties, met kleine en grote groepen en kennen een uitgebreid programma-aanbod. Alles is mogelijk. Dat ene bijzondere idee of die speciale wens werken we graag voor u uit tot een totaalprogramma waarin ieder detail is ingevuld. 

BENIEUWD HOE VER WIJ GAAN OM UW DOELSTELLINGEN TE BEHALEN?

Als Event Advisor denkt Ellen met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijfsevents. Al 10 jaar lang is ze een vaste kracht in ons team en met haar ervaring weet ze events in te zetten om zakelijke doelstellingen te behalen.

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET ELLEN LEER ELLEN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@event-creators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld