FEESTELIJKE OPENING ORGANISEREN

Live communicatie als sterkste vorm van contact

Opening Witteveen+Bos | Event Creators

WAAROM EEN OPENING DOOR ONS LATEN ORGANISEREN?

Met ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van events kun je er zeker van zijn dat alles perfect geregeld is. Een event dat bij elke bezoeker een onuitwisbare indruk nalaat en waar je zelf nog jarenlang plezier aan beleeft, ook zakelijk!

We bedenken een opening dat naadloos past bij de doelstellingen en visie van jouw bedrijf. Een concept dat verder gaat dan verwachtingen. Natuurlijk hoort daar een organisatie bij die werkt als een geoliede machine, catering van hoge kwaliteit, gastheren en gastvrouwen die beseffen dat alles wat zij doen of laten bepalend is voor de indruk die jij maakt. Maar de toegevoegde waarde zit in ons vermogen te zorgen dat jouw opening nieuwe deuren opent!

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

HONDEREN TEVREDEN KLANTEN

HONDEREN TEVREDEN KLANTEN

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

HOE WORDT JOUW OPENING EEN BLIJVENDE HERINNERING?

Na een periode hard werken gaan de deuren van je pand of bedrijfshal open voor medewerkers en relaties. Dit moment pakken we samen met je aan om een sterke indruk te maken op je gasten. Aan de hand van jouw wensen en kaders, samen met onze nieuwsgierigheid en ervaring, komen we met jou tot een event-concept met impact. 

Een opening is het perfecte moment om je relaties te ontvangen op jouw bedrijfslocatie. Door goed na te denken over de invulling van het evenement en de commerciële mogelijkheden kunnen we, naast een geweldig feest, ook zakelijk succes realiseren. En wat te denken van je medewerkers? Zij zijn immers de ambassadeurs van je bedrijf/organisatie. Tevreden medewerkers bieden de beste mond-tot-mondreclame en geven het trotse gevoel over op potentiële klanten. Koningin Maxima bij opening Performance Factory | Event Creators
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW OPENING?

Vraag het aan Luit!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

CONTACT LEES DE BLOG

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

Business Festival | Event Creators
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld