FEESTELIJKE OPENING ORGANISEREN

Live communicatie als sterkste vorm van contact

Feestelijke opening van je bedrijfspand? loop deze unieke kans om je bedrijf op de kaart te zetten niet mis. Een event is namelijk naast een feestelijke gelegenheid ook een ideaal moment om zakelijke resultaten te behalen. Creëer een band met je klanten, medewerkers en andere relaties en investeer in de toekomst. Waarom zou je daarmee wachten? Kom bij ons langs voor een gratis consult gesprek en ontdek de mogelijkheden!

Ja ik wil een gratis consult gesprek!


Opening Witteveen+Bos | Event Creators

WAAROM EVENT CREATORS VOOR JOUW OPENING?

Met ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van events zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Naast een fantastisch feest, denken we met je mee hoe we de opening kunnen aangrijpen om zakelijke doelstellingen te behalen. 

Een concept dat past bij de wensen, doelstellingen en visie van je bedrijf. Een communicatie-traject dat aansluit bij je doelgroepen. Een online aanmeldingssysteem waarin je precies kunt volgen welke relaties zich al aangemeld hebben. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Onze manier van organiseren van je event is zoveel meer: wij zorgen er voor dat je onbezorgd kunt genieten van een fantastische dag!

BEKIJK HOE WE DIT ONDER ANDERE DEDEN VOOR PROBO OF MEDISCH SPECTRUM TWENTE

30+ BEDRIJFSOPENINGEN PER JAAR

Bedrijfsopeningen organiseren doen wij met regelmaat, van fabriekspand tot ziekenhuis.

40 JAAR ERVARING

Jarenlange ervaring in het openen van bedrijfspanden op unieke wijze.

40 VASTE KRACHTEN

Event Creators bestaat uit veel experts, hierdoor kunnen wij schakelen als geen ander.

EEN OPENING IS EENMALIG, MAAR TOCH EEN BLIJVENDE HERINNERING

Trots! Na een periode hard werken gaan de deuren van je pand of bedrijfshal open voor medewerkers en relaties. Dit moment pakken we samen met je aan om een sterke indruk te maken op je gasten. Aan de hand van jouw wensen en kaders, samen met onze nieuwsgierigheid en ervaring, komen we met jou tot een event-concept met impact. 

Een opening is het perfecte moment om je relaties te ontvangen op jouw bedrijfslocatie. Door goed na te denken over de invulling van het evenement en de commerciële mogelijkheden kunnen we, naast een geweldig feest, ook zakelijk succes realiseren. En wat te denken van je medewerkers? Zij zijn immers de ambassadeurs van je bedrijf/organisatie. Tevreden medewerkers bieden de beste mond-tot-mondreclame en geven het trotse gevoel over op potentiële klanten. 

LEES MEER OVER DE AANPAK VAN EVENT CREATORS


Koningin Maxima bij opening Performance Factory | Event Creators
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW OPENING?

Wanneer een opening op de juiste manier wordt aangevlogen, kunnen we zakelijk succes voor je realiseren. Event Advisor Jorn vertelt graag over de oneindige mogelijkheden tijdens een gratis consult!

Fleur Fransen - Event Advisor | 085-1053309 

JA, IK WIL GRATIS CONSULT! LEER JORN KENNEN

Business Festival | Event Creators
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld