FEESTELIJKE OPENING ORGANISEREN

Live communicatie als sterkste vorm van contact

Organiseer je de opening van je bedrijfspand? Maak er dan méér van dan alleen een feest! Een event is een unieke kans om je bedrijf (opnieuw) op de kaart te zetten en een springplank te creëren voor zakelijk succes. Creëer of verstevig de band met je klanten, medewerkers en andere relaties. Daarmee investeer je in de toekomst. Wil je weten hoe? Kom bij ons langs voor een gratis consult gesprek en ontdek de mogelijkheden!

Ja ik wil een gratis consult gesprek!


Opening Witteveen+Bos | Event Creators

EVENT CREATORS GEBRUIKT EEN OPENING OM NIEUWE DEUREN TE OPENEN

Wil je alleen een ‘onmeunig mooi feest’, zoals een Tukker zou zeggen? Dat kunnen we voor je regelen. Met ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van events kun je er zeker van zijn dat alles perfect voor elkaar is. Of wil je meer? Wat dacht je van een event dat bij elke bezoeker een onuitwisbare indruk nalaat en waar je zelf nog jarenlang plezier aan beleeft, ook zakelijk? Dan verrassen we je graag met een voorstel dat... nee, dat zeggen we dus niet. Dan is het geen verrassing meer.

We bedenken een concept dat naadloos past bij de doelstellingen en visie van je bedrijf. Dat niet aansluit bij je wensen, maar verder gaat! Met een communicatie-traject dat je doelgroep raakt en nieuwsgierig maakt. Natuurlijk hoort daar een organisatie bij die werkt als een geoliede machine, catering van hoge kwaliteit, gastheren en gastvrouwen die beseffen dat alles wat zij doen of laten bepalend is voor de indruk die jij maakt. Maar de toegevoegde waarde zit in ons vermogen te zorgen dat jouw opening nieuwe deuren opent!

BEKIJK HOE WE DIT ONDER ANDERE DEDEN VOOR PROBO OF MEDISCH SPECTRUM TWENTE

30+ BEDRIJFSOPENINGEN PER JAAR

Bedrijfsopeningen organiseren doen wij met regelmaat, van fabriekspand tot ziekenhuis.

40 JAAR ERVARING

Jarenlange ervaring in het openen van bedrijfspanden op unieke wijze.

40 VASTE KRACHTEN

Event Creators bestaat uit veel experts, hierdoor kunnen wij schakelen als geen ander.

HOE MAAK JE VAN EEN EENMALIGE OPENING EEN BLIJVENDE HERINNERING?

Trots! Na een periode hard werken gaan de deuren van je pand of bedrijfshal open voor medewerkers en relaties. Dit moment pakken we samen met je aan om een sterke indruk te maken op je gasten. Aan de hand van jouw wensen en kaders, samen met onze nieuwsgierigheid en ervaring, komen we met jou tot een event-concept met impact. 

Een opening is het perfecte moment om je relaties te ontvangen op jouw bedrijfslocatie. Door goed na te denken over de invulling van het evenement en de commerciële mogelijkheden kunnen we, naast een geweldig feest, ook zakelijk succes realiseren. En wat te denken van je medewerkers? Zij zijn immers de ambassadeurs van je bedrijf/organisatie. Tevreden medewerkers bieden de beste mond-tot-mondreclame en geven het trotse gevoel over op potentiële klanten. 

LEES MEER OVER DE AANPAK VAN EVENT CREATORS


Koningin Maxima bij opening Performance Factory | Event Creators
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW OPENING?

Vraag het aan Luit!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

CONTACT LEES DE BLOG

Business Festival | Event Creators

MEER RELATIE EVENTS:

BEDRIJFSJUBILEUM

Jubilea zijn bijzondere mijlpalen, grijp tijdens deze mijlpalen de kansen aan om jouw organisatie een nog grotere boost te geven!

MEER INFORMATIE

OPEN DAG

Organiseer een open dag en zet het event in als tool om meer verbondenheid te creëren met jouw doelgroep!

MEER INFORMATIE

RELATIEDAG

Relatiedagen helpen je om je banden met partners te verstevigen, behaal samen met hen jouw zakelijke doelstellingen!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFEEST

Een mooi bedrijfsfeest is één, maar een zakelijke doelstelling behalen met jouw bedrijfsfeest is nog veel mooier!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld