OPEN DAG BEDRIJF ORGANISEREN

WAAROM ZOU JE EEN OPEN DAG ORGANISEREN?

Met een open dag kan je relaties te versterken en om potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf of organisatie. Ook kan je een open dag organiseren familieleden van werknemers te betrekken bij het bedrijf, kennis te delen met je gasten of nieuwe werknemers vinden. 

Weten hoe wij samen een open dag met rendement organiseren? Hieronder vind je meer informatie!

MEER INFORMATIE


HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR ERVARING & EXPERTISE

40 JAAR ERVARING & EXPERTISE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 EXPERTS & SPECIALISTEN

40 EXPERTS & SPECIALISTEN

WIE IS DE DOELGROEP & WAT IS HET DOEL VAN JOUW OPEN DAG?

MEDEWERKERS

Medewerkers en familie uitnodigen voor jouw open dag? Download op de volgende pagina het informatieboekje over personeelsevents en hoe je hieraan invulling kunt geven!

VRAAG BROCHURE AAN

WERKZOEKENDEN

Potentiële werknemers vinden en verbinden met jouw bedrijf of organisatie? Download op de volgende pagina het informatieboekje over het werven van medewerkers met events!

VRAAG BROCHURE AAN

ZAKELIJKE RELATIES

Zakelijke relaties laten zien wat jouw bedrijf in huis heeft? Nodig ze uit en verstevig de relatie! Weten hoe? Vraag vrijblijvend het informatieboekje aan!

VRAAG BROCHURE AAN

KENNISOVERDRACHT

Is het doel van jouw open dag om kennis te delen met een specifieke doelgroep? Download hier het informatieboekje over events met als doel kennisdeling!

VRAAG BROCHURE AAN

MERKPOSITIONERING

Een open dag organiseren om jouw merkpositionering te veranderen of te versterken? Download het informatieboekje en lees meer over merkpositionering en hoe je dit met een open dag kunt realiseren.

VRAAG BROCHURE AAN

MAAK MET EVENT CREATORS VAN JOUW OPEN DAG EEN SUCCES!

Onze event adviseurs denken graag met je mee over de mogelijkheden van jouw open dag. Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe en uitdagende manieren om jouw evenement om te toveren naar zakelijk succes. 

Meer weten? Neem contact op met Luit, Maarten of Desny!


☎️ BEL ONS📧 BERICHT STUREN

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld