Open Dag Bedrijf

Open dag voor je bedrijf organiseren, met rendement? Event Creators heeft meer dan 40 jaar expertise in huis. Met deze expertise creëren wij het perfecte moment om relaties te versterken en potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf.

Event Creators maakt niet alleen een draaiboek van a tot z voor je open dag. Wij nemen je de organisatie uit handen en zorgen ervoor dat je bezoekers geboeid worden en een positieve relatie met je bedrijf opbouwen. Hiervoor komen wij ook graag eens langs voor een gratis locatie check-up. Zo halen we samen meer uit je evenement.

Ja ik wil een gratis locatie check-up!

Open Huis Bedrijfsfeest - Event Creators

EEN OPEN DAG VOOR BEDRIJVEN IS MEER DAN EEN SPOTLIGHT VOOR JE BEDRIJF

Event Creators zoekt met je naar de juiste mix in entertainment, educatie en commerciële activiteiten. Geef zakelijke relaties, familie van je werknemers of omwonenden eens een kijkje achter de schermen, om ze een goed gevoel te geven bij je bedrijf/organisatie. 

Een open dag of open huis op je eigen bedrijfslocatie vraagt veel tijd en aandacht. Event Creators neemt deze zorg graag voor je uit handen. In overleg met jou ontwikkelen we een event-concept dat niet alleen feest stimuleert, maar ook vooraf gestelde doelstellingen weet te behalen. 

JE WERKNEMERS ZIJN DE MOTOR VAN JE BEDRIJF ÉN JE OPEN DAG

Gemotiveerde werknemers stralen energie uit, niets brengt deze energie beter naar je doelgroep dan een open dag. Laat hen zien wat je bedrijf allemaal in huis heeft en gebruik dit moment om je werknemers eens in de spotlight te zetten. Met hun positieve energie heeft mond-tot-mond reclame het meeste effect. Zo zijn zij bijvoorbeeld niet alleen lasser, maar ook verkoper voor jouw organisatie! 

Benieuwd hoe wij dit voor je op kunnen pakken?

200+ EVENTS PER JAAR

Events organiseren zit in ons bloed; wij weten hoe we verder gaan dan de verwachting.

AL 40 JAAR EEN FAMILIEBEDRIJF

Jarenlange ervaring wordt overgegeven van vader op zoon.

40 VASTE KRACHTEN

Door ons grote bestand aan (vaste) werknemers en 45 oproepkrachten realiseren wij ook op korte termijn een open dag.

ZET JE MEDEWERKERS OOK IN DE SPOTLIGHT!

Geef je gehele organisatie een boost door middel van een open dag. Luit weet als geen ander hoe je dit het beste in kunt vullen en staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Hij staat te popelen om er met samen met jou, een succes van te maken!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

STUUR LUIT EEN BERICHT LEER LUIT KENNEN

Open dag bedrijfsfeest - Event Creators
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld