Open Dag Bedrijf

LAAT ZIEN WAAR JE TROTS OP BENT

Open Huis Bedrijfsfeest - Event Creators

REDEN OM EEN OPEN DAG TE ORGANISEREN

Een open dag is hĆ©t moment om jouw relaties te versterken. Laat tijdens jouw open dag potentiĆ«le klanten kennis maken met jouw bedrijf. Op een ongedwongen en gezellige manier betrek jij jouw gasten op een  bij de strategie en ambities van jouw bedrijf. 

Met een open dag creĆ«er je een band met je doelgroep en kun je het gewenste gedrag stimuleren. Daarnaast is een open dag het perfecte moment om mond-tot-mond reclame te creĆ«ren. 

Jij bepaald de doelstellingen, wij doen zorgen ervoor dat ze behaald worden!

BEKIJK BROCHUREHONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR ERVARING & EXPERTISE

40 JAAR ERVARING & EXPERTISE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

MAAK JOUW OPEN DAG SUCCESVOL!

Event Creators zoekt met je naar de juiste mix in entertainment, educatie, en commerciƫle activiteiten. Geef zakelijke relaties, families van werknemers of omwonenden eens een kijkje achter de schermen, zo geef je ze een goed gevoel bij jouw bedrijf/ organisatie.

Een open dag op je eigen bedrijfslocatie vraagt veel tijd en aandacht. Wij nemen deze zorg graag voor je uit de handen. In overleg me jou ontwikkelen we een concept dat niet alleen het feest stimuleert, maar ook vooraf gestelde doelstelling weet te behalen zodat jij rendement creƫert!

WETEN HOE JOUW OPEN DAG SUCCESVOL WORDT?

Neem contact op met Luit!

Luit onze event advisor weet als geen ander hoe je dit het beste in kunt vullen en staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Hij staat te popelen om er met samen met jou, een succes van te maken!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP! APP OF BEL ONS!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

Open dag bedrijfsfeest - Event Creators
brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

šŸ•» 085-1053333 āœ‰ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld