ONZE WERKWIJZE

HOE WIJ RENDEMENT CREËREN MET EVENTS

Ons communicatiemodel - OnTrack

HOE CREËREN WIJ RENDEMENT MET EVENTS?

Samen met jou en de kracht van ons communicatiemodel, OnTrack! In samenwerking met jouw organisatie geven we invulling aan dit model. Als je die nog niet hebt helpen we jou met het bepalen van de doelstelling en brengen we alle doelgroepen in kaart. Deze twee aspecten vormen de rode draad voor het communicatiemodel.

Onze kennis en ervaring in de eventbranche en jullie kennis en ervaring met de doelgroepen vormen de basis. Deze informatie bepaalt de juiste contactmomenten voor de verschillende doelgroepen en helpt bij de invulling van jullie event(s). Voor elke doelgroep is de meest effectieve communicatiewijze anders en daar ligt de kracht van ons model. Dit model maakt het voor elke doelgroep inzichtelijk en vormt tevens een duidelijke planning.

WIE ZIJN ER ALLEMAAL BIJ DIE SAMENWERKING BETROKKEN?

Voorafgaand aan het event stellen we samen een projectgroep samen waarin wij een aantal experts leveren. Onze Event Advisor adviseert jullie en helpt bij het opstellen van een passend programma en kijkt daarbij naar probleemstelling, doelgroep, budget en kernwaarden. Daaruit vloeit de invulling van jullie OnTrack model voort!

Daarnaast zullen jullie contact hebben met de projectvoorbereider die de Event Advisor ondersteunt bij het opstellen van de voorstellen en offertes. Daarnaast doet de projectvoorbereider de inkopen en is hij/zij verantwoordelijk voor het opzetten van de aanmeldsystemen.

Voor het grote moment zelf kom je in contact met een van onze Event Organisers die jullie contactpersoon is voor het evenement zelf. De Organiser begeleid elk event op professionele wijze en neemt het draaiboek voor het event met jullie door.

Tot slot kunnen we, desgewenst, een Campagne Manager aan het team toevoegen om jullie evenement in een compleet aansluitende campagne te gieten en ervoor te zorgen dat het evenement niet alleen op de live momenten impact maakt maar in de periode ervoor en erna ook!

HOE MEET JE DAT RENDEMENT DAN?

Daarbij komen onze tools om de hoek kijken! Voor, tijdens en na het evenement kunnen we verschillende tools inzetten om de impact van het evenement te meten. We hebben tools die helpen bij het meten en voorspellen van de opkomst, de tevredenheid en het financiële resultaat. Daarnaast evalueren we elk evenement na afloop met jullie om ervoor te zorgen dat wij als experts ook blijven leren.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld