HET ULTIEME BEDRIJFSFEEST?

VRAAG GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Event Creators helpt bedrijven door heel Nederland om een blijvende impact te maken op hun klanten, personeel en andere stakeholders. Met events die u helpen uw doel te bereiken. Van meer naamsbekendheid tot interne synergie en verder. Wij gaan verder dan de verwachting.

We hebben uw bericht goed ontvangen en komen er spoedig bij u op terug. 

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

WIJ GAAN VERDER DAN DE VERWACHTING

NATUURLIJK ORGANISEREN WE GRAAG IEDER OP ZICHZELF STAAND EVENT. WE KUNNEN ECHTER OOK UW TOTAALPARTNER ZIJN EN DE ORGANISATIE VAN ALLE EXTEREN BIJEENKOMSTEN VAN UW BEDRIJF STRUCTUREREN.

De verantwoordelijkheid voor de organisatie van de externe bijeenkomsten ligt vaak bij verschillende personen. De personeelsvereniging, de HRM manager en de directie(secretaresse) kunnen hierin een taak hebben en zijn onafhankelijk van elkaar op zoek naar de meest geschikte locatie of activiteit voor hún event. Dit betekent dat meerdere mensen hetzelfde proces doorlopen en met name oriënterend werk dubbel wordt gedaan. Onze werkwijze voorkomt dit.

In gesprek met u brengen we alle externe bijeenkomsten van uw bedrijf (met de specifieke eisen waaraan ze moeten voldoen) in kaart. Goed luisterend naar uw wensen en gebruik makend van onze kennis van de markt en uw kennis van het bedrijf maken wij voor iedere bijeenkomst afzonderlijk een gaaf voorstel. Wij leggen dit aan u voor, passen het aan tot het tot in het kleinste detail voldoet aan uw verwachtingen en vervolgens kunt u gewoon verder gaan met uw werk terwijl wij alles regelen.

WIJ BESCHIKKEN OVER DE MEEST UNIEKE LOCATIES

Voor elk feest, van groot tot klein, van borrel tot festival, wij hebben voor alle soorten feesten een locatie. En wilt u het feest toch op een andere locatie geven dan regelen we dat toch gewoon? Alles is mogelijk

NEEM CONTACT OP

AL MEER DAN 40 JAAR ERVARING IN EVENT ORGANISATIE

Bij Event Creators gaat alles om events organiseren die u rendement en resultaat opleveren.
Ons doel is om uw doelen te behalen middels memorabele en doeltreffende events.
Wij helpen en ontzorgen onze klanten zodat zij zich nergens meer zorgen om hoeven te maken. Alles wordt geregeld.

WILT JE NIETS MISSEN?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, of krijg een melding wanneer er weer een nieuwe case op onze website wordt geplaatst.

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld