Een jubileum op hoog niveau

Kip Installatietechniek

Werknemers, oud-werknemers en partners van het Oldenzaalse installatiebedrijf Kip vieren het 60-jarig bestaan in stijl. 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR U?

Vraagt het aan Fleur. Fleur is Event Advisor en kan als geen ander invulling geven aan uw event. Altijd op zoek naar een creatieve invulling, passend bij uw wensen. Een keer sparren? 

Fleur Fransen - Event Advisor | 085-1053309

NEEM CONTACT OP MET FLEUR

'Verbondenheid', 'Gezelligheid' en 'Voor ieder wat wils' 

Een 60 jarig jubileum vraagt om een feest en vooral een onvergetelijke dag. Het jubileum was ook hét moment om iets te creëren; verbondenheid bij de werknemers die het bedrijf Kip Installatietechniek al 60 jaar dragen. De dag moest vooral in het teken staan van de werknemers en gezelligheid stond op nummer één. Het programma was voor ieder wat wils; avontuur, actie, creativiteit en vooral ook feest.

Verrassing op grote hoogte

Na het ontvangst van de werknemers en een openingswoord, was het tijd voor het programma. De groep werd in tweeën gedeeld. Groep één ging op pad met ronkende Volkswagen Kever cabrio’s, hiermee verkende zij het prachtige Twentse landschap. De mensen in de tweede groep mochten hun armen uit de mouwen gaan steken in het uitdagende spelprogramma. Het gelach en getier van de spelende gasten werden opeens overstemd door het gebulder van een landende Helikopter. “Wat doet die hier?” klonk het vanuit de spelweide. We moesten helaas mededelen dat speelkwartier was afgelopen, maar konden de met stomheid geslagen gasten vertellen dat de helikopter hier voor hen was. Vol verbazing stapten de werknemers en pensionado’s van Kip Installatietechniek in de helikopter om hen te laten genieten van het aanzicht van bovenaf. Enjoy the flight!

Lunch en wisseling van ondergrond

Aangekomen op het Hulsbeek in Oldenzaal staat er een heerlijke lunch op de hongerige werknemers te wachten. Nadat iedereen zijn of haar buik had volgegeten, verwisselde groep één het wegdek voor het luchtruim, voor groep twee vice versa.

Terugkomend op de Methoeve was het even rust voor de werknemers, maar niet voor lang. De Graffitiartiest stond klaar om samen met hen een mooi kunstwerk te maken dat volledig in het teken stond van 60 jaar Kip Installatietechniek. Het kunstwerk gaat een mooi plekje krijgen in de aankomsthal van hun nieuwe pand.

Foodfestival en de voetjes van de vloer

Dansen gaat niet op een lege maag, daarom werd het foodfestival gestart en kon iedereen gaan genieten van heerlijk eten dat door onze culinaire entertainers was bereid. Om het festivalfood even te laten zakken werden de weknemers getrakteerd op een gezonde lading mindf*ck, verbazing was hierbij het codewoord. Het eten is gezakt, iedereen is bijgekomen en de muziek gaat harder. De heupen mogen los worden gegooid. Het avondprogramma was genieten met het gehele bedrijf, een drankje drinken, dansen en de avond afsluiten met een lekkere snack van de FEBO muur.

Kip Installatietechniek jullie waren geweldig, tot het volgende jubileum!  

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld