Jubileum Vieren

Als bedrijf word je gemakkelijk meegesleurd door het tempo van de wereld en de waan van de dag. Je zou bijna vergeten belangrijke momenten te vieren. Terwijl dat zoveel kan opleveren! Een jubileum is terugblikken en vooruitkijken. Weer even realiseren waar we vandaan komen, elkaar in de ogen kijken in het hier en nu en samen sparren over waar we naartoe willen. Medewerkers en relaties bedanken voor hun inzet en vertrouwen. De binding met hen nog sterker maken. En samen nieuwe stappen zetten naar de toekomst. 


Welk succes wil je behalen? Waar sta je nu? 

Laat ons een gratis nulmeting voor je doen!Ja, ik wil een gratis nulmeting!

Jubileum Koop Bronbemaling | Event Creators

JUBILEUMEVENT: WAT KOST DAT? WAT LEVERT DAT OP?

Natuurlijk kost een jubileumfeest geld. Vaak geen kinderachtig bedrag. Gek genoeg praten onze opdrachtgevers daar alleen vóór het jubileum over. Na de tijd komen ze naar ons toe en zeggen ze vrijwel allemaal hetzelfde: "Bedankt. Dit heeft ons zoveel opgeleverd!" "Dat hebben we je toch verteld?" , denken wij dan.  We weten uit ervaring dat een jubileum een investering is die zich terugverdient. Op allerlei manieren. Verhoogde teamspirit. Arbeidsmotivatie. Klantenbinding. Merkwaardering. Noem maar op. Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek over de doelstellingen die je wilt behalen met je jubileum. Daar stemmen we het type jubileumevent en onze aanpak op af. 

TWENTSE NUCHTERHEID EN WEERSELOSE WEERGALOOSHEID

Event Creators bezit de verrassende combinatie van een Twentse doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg nuchterheid én de Weerselose het-kan-ons-niet-gek-genoeg-zijn gedrevenheid

ELK JUBILEUM IS 100% EVENT CREATORS PROOF

Wij ontzorgen je van A tot Z en garanderen en houden de kwaliteit van het hele proces in eigen hand en beheer. Van idee tot en met uitvoering.

KLANTEN WAARDEREN ONS MET EEN 8,8 + GLIMLACH

Dat vinden wij mooi. Maar we willen als de donder naar die 9!

MEER WETEN OVER DE INVULLING VAN EEN EVENEMENT VOOR JOUW JUBILEUM?

Vraag het aan Jan Hein!

Voor hem is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Jan Hein is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Jan Hein Droste - Event Advisor | 085-1053324


STUUR EEN BERICHT MEER INFORMATIE

VOLLEDIG ONTZORGD

Event Creators heeft 40 vaste krachten in dienst, meer dan 50 oproepkrachten, een volledig eigen magazijn met decoratie en materiaal en eigen catering met drie culinaire entertainers. Alles is 100% Event Creators. Doordat wij alles in eigen huis hebben, word jij bij je jubileum event volledig ontzorgd. Zowel in het voortraject als tijdens het event. 

Live communicatie is ons ding. We ontmoeten jou dan ook het liefst face to face. Wil je toch eerst iets over ons lezen? Bekijk dan onze whitepaper.  

Ontvang de gratis whitepaper!

Ontvang de gratis whitepaper!

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld