Jubileum Vieren

Als bedrijf word je gemakkelijk meegesleurd door het tempo van de wereld en de waan van de dag. Je zou bijna vergeten belangrijke momenten te vieren. Terwijl dat zoveel kan opleveren! Een jubileum is terugblikken en vooruitkijken. Weer even realiseren waar we vandaan komen, elkaar in de ogen kijken in het hier en nu en samen sparren over waar we naartoe willen. Medewerkers en relaties bedanken voor hun inzet en vertrouwen. De binding met hen nog sterker maken. En samen nieuwe stappen zetten naar de toekomst. 


Welk succes wil je behalen? Waar sta je nu? 

Laat ons een gratis nulmeting voor je doen!Ja, ik wil een gratis nulmeting!

Jubileum Koop Bronbemaling | Event Creators

JUBILEUMEVENT: WAT KOST DAT? WAT LEVERT DAT OP?

Natuurlijk kost een jubileumfeest geld. Vaak geen kinderachtig bedrag. Gek genoeg praten onze opdrachtgevers daar alleen vóór het jubileum over. Na de tijd komen ze naar ons toe en zeggen ze vrijwel allemaal hetzelfde: "Bedankt. Dit heeft ons zoveel opgeleverd!" "Dat hebben we je toch verteld?" , denken wij dan.  We weten uit ervaring dat een jubileum een investering is die zich terugverdient. Op allerlei manieren. Verhoogde teamspirit. Arbeidsmotivatie. Klantenbinding. Merkwaardering. Noem maar op. Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek over de doelstellingen die je wilt behalen met je jubileum. Daar stemmen we het type jubileumevent en onze aanpak op af. 

TWENTSE NUCHTERHEID EN WEERSELOSE WEERGALOOSHEID

Event Creators bezit de verrassende combinatie van een Twentse doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg nuchterheid én de Weerselose het-kan-ons-niet-gek-genoeg-zijn gedrevenheid

ELK JUBILEUM IS 100% EVENT CREATORS PROOF

Wij ontzorgen je van A tot Z en garanderen en houden de kwaliteit van het hele proces in eigen hand en beheer. Van idee tot en met uitvoering.

KLANTEN WAARDEREN ONS MET EEN 8,8 + GLIMLACH

Dat vinden wij mooi. Maar we willen als de donder naar die 9!

WAAR DROOM JIJ VAN ALS RESULTAAT VAN JOUW JUBILEUM?

Bespreek het met onze Event Advisor Luit. Hij weet precies hoe je een event inzet om je zakelijke doelstellingen te behalen.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318


STUUR LUIT EEN BERICHT LEER LUIT KENNEN

VOLLEDIG ONTZORGD

Event Creators heeft 40 vaste krachten in dienst, meer dan 50 oproepkrachten, een volledig eigen magazijn met decoratie en materiaal en eigen catering met drie culinaire entertainers. Alles is 100% Event Creators. Doordat wij alles in eigen huis hebben, word jij bij je jubileum event volledig ontzorgd. Zowel in het voortraject als tijdens het event. 

Live communicatie is ons ding. We ontmoeten jou dan ook het liefst face to face. Wil je toch eerst iets over ons lezen? Bekijk dan onze whitepaper.  

Ontvang de gratis whitepaper!

Form with alias "Whitepaper_kort" does not exist! Did you select correct form in component settings?

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

VERBINDING CREËREN IN CORONATIJD?


Heb je het gevoel dat het teamgevoel binnen jouw organisatie verzwakt of merk je dat er 'eilandjes' ontstaan? Het blijven verbinden van medewerkers is in deze tijd misschien wel één van de grootste uitdagingen voor je organisatie. Met onze concepten geef je het teamgevoel weer een boost!

In onze blog vertellen we je waarom het juist nu belangrijk is om te investeren in verbinding tussen de collega's onderling. Ook leggen we je uit hoe je dit ook op dit moment nog kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

LEES DE BLOG!