JUBILEUM TWENTE

Event Creators organiseert al zo'n 40 jaar de meest spraakmakende jubileumevents in Twente. Heb je een mijlpaal te vieren? Dan is Event Creators de partij die dit voor je kan organiseren en je jubileum een moment maakt om nooit te vergeten. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij door middel van onze (Jubileum) Events doelstellingen te behalen, mensen te verbinden, doelgroepen te activeren en te verbeteren waar nodig. Benieuwd hoe we met je jubileum zakelijk succes realiseren? Laat ons een gratis nulmeting voor je doen!

Ja, ik wil een gratis nulmeting!

Jubileum vieren met Event Creators

JUBILEUM ALS INVESTERING

Een jubileum moet je niet vieren, zie het als een investering om relaties aan je bedrijf te binden en mensen te activeren door middel van events of een goed opgezette campagne. Event Creators gebruikt al jaren langdurige campagnes en events om zakelijke doelstellingen te behalen voor bedrijven en organisaties. Onze adviseurs gaan met je in gesprek en weten binnen no time waar de knelpunten van je bedrijf liggen. Tot je verbazing kun je meer oplossen en meer teweeg brengen, door middel van goede events en communicatie, dan je denkt.

40 JAAR GEDREVEN DOOR TWENTSE NUCHTERHEID

Onze klanten waarderen onze nuchtere aanpak en onze Twentse gedrevenheid.

ALLES IS 100% EVENT CREATORS

Wij hebben alles in eigen beheer. Van personeel tot catering en van materiaal tot transport.

GEMIDDELDE KLANTTEVREDENHEID: 8,8

Er gaat niet boven een glimlach van uw doelgroep, maar ook van uzelf.

OOK EEN JUBILEUM ORGANISEREN DIE IETS TEWEEG BRENGT?

Vraag het aan onze Event Advisor Leonie. Zij weet precies hoe ze events inzet om je zakelijke doelstellingen te behalen! 

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP MET LEONIE LEER LEONIE KENNEN

VOLLEDIG ONTZORGD

Event Creators heeft 40 vaste krachten in dienst, rond de 50 oproepkrachten, een volledig eigen magazijn met decoratie en materiaal, eigen catering met drie culinaire entertainers en alles is 100% Event Creators. Door alles in eigen huis te hebben wordt je tijdens bijvoorbeeld een jubileum volledig ontzorgt. Je krijg niet met andere partijen te maken, maar alleen met ons eigen gedreven personeel; zowel in het voortraject als tijdens het event. Wij zijn een no-nonsense bedrijf en zetten door onze Twentse nuchterheid jubileumevents neer die verder gaan dan de verwachting.

Jubileum Holland Hydraulics | Event Creators
brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld