INHOUSE EVENT MANAGEMENT

De sterkste vorm van communicatie is Live communicatie. Event Creators gebruikt al jarenlang live communicatie tijdens events om zakelijke doelstellingen te behalen voor bedrijven en organisaties. Wij organiseren meer dan alleen feesten en events, wij zetten iets in beweging. Dit begint al voordat er een event heeft plaatsgevonden. Hoe dan? door het inzetten van inhouse event management. Meer weten? Kom eens langs voor een gratis consult!

Ja, ik wil gratis consult!

BENIEUWD HOE WIJ U KUNNEN HELPEN DOOR MIDDEL VAN EVENT MARKETING?

Door een intensieve samenwerking leren we uw bedrijf en doelgroepen goed kennen. We nemen de organisatie voor u uit handen en creëren samen met het projectteam een traject dat past bij uw wensen, en de behoefte van de doelgroepen. Event Advisor Ellen verteld er graag alles over.

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET ELLEN LEER ELLEN KENNEN

RESULTAAT STAAT VOOROP

Onze experts zijn erop gebrand om het maximale resultaat uit ieder evenement of uit iedere campagne te halen, dit doen wij door bijvoorbeeld inhouse event marketing in te zetten. Evenementen, en de campagne die wij daar omheen bouwen, zijn een (live) communicatie tool om doelstellingen te behalen die onbereikbaar leken. Door middel van inhouse event marketing bepalen wij de ideale mix van live-, print-, en online communicatie. 

90% BEHAALT ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN

Van onze klanten slaagt er 90% in, om door middel van onze events en marketing, zakelijke doelstellingen te behalen.

GEMIDDELDE KLANTTEVREDENHEID: 8,8

Onze klanten beoordelen onze diensten en onze service gemiddeld met een 8,8.

100% EVENT CREATORS

Wij zijn een eventbureau dat alles in eigen huis heeft. Van projectmanagers tot Event Organisers.

MAXIMAAL RENDEMENT

Om zo veel mogelijk uit de campagne of het event te halen, staan onze experts klaar om intern in uw organisatie mee te denken en te werken. Wij leren uw doelgroep door en door kennen en kijken welke middelen en tools wij in gaan zetten om uw interne of externe doelgroep het beste te bereiken, te activeren of te verbinden. Voor de Dokkumer print expert Probo hebben wisten wij dit op een ultiem wijze te realiseren, bekijk de case hieronder. 

CASE: KENNISFESTIVAL PROBO

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld