Festival Organiseren

Een festival met impact en verder dan de verwachting

Een festival organiseren is niet eenvoudig, een cruciale fout is snel gemaakt. Event Creators helpt jouw (bedrijfs)festival in goede banen te leiden. Onze passie voor evenementen is het fundament voor succes en het overtreffen van verwachtingen. Deze passie zie je terug in de events en dat voel je ook. Uit een mooi festival halen wij de motivatie om het de volgende keer nog beter te doen. De resultaten meten we door middel van een gratis nulmeting vooraf en een nameting na afloop van het event.

Ja, ik wil een gratis nulmeting!

Xelvin Open Dag | Event Creators

WAAROM JE EEN FESTIVAL MOET ORGANISEREN

Festivals zijn de uitgelezen mogelijkheden om in contact te komen met je doelgroep en een blijvende herinnering bij hen achter te laten. Maar ook om je medewerkers (van verschillende locaties) met elkaar in verbinding te brengen. Bereik al je relaties, klanten, stakeholders en personeel tijdens een dergelijk evenement en laat Event Creators je helpen om een impact van formaat bij hen achter te laten. 

BEHAAL DE DOELSTELLINGEN

Wij gebruiken festivals om organisatiedoelstellingen te behalen, kennis te delen, problemen op te lossen, een nieuw pand te openen en natuurlijk om simpelweg feest te vieren. Event Creators gaat verder dan je verwachting en gebruikt de jarenlange ervaring om van je bedrijfsevent een onvergetelijk moment te maken. 

BEKIJK ONZE DIENSTEN

45 EXPERTS IN DIENST

Door ons grote team aan vaste werknemers realiseren wij de meest unieke events ook op korte termijn.

3D-TEKENAAR IN DIENST

Onze eigen 3D-tekenaar Jetze kan het evenement al visualiseren voordat het heeft plaatsgevonden.

GEMIDDELD BEOORDELING: 8,8

Onze jarenlange ervaring en inzet wordt gezien door onze klanten en de bezoekers van de events.

Bedrijfsfestival Xelvin Jubileum | Event Creators

EEN BEDRIJFSFESTIVAL IS NIET ENKEL ÉÉN MOMENT

Het bedrijfsevent is niet alleen het moment waar het bij ons om draait, wij zien het gehele traject voor, tijdens en na het event als momenten om jouw doelstellingen te behalen en je boodschap bij de doelgroep te laten landen. Koppel de essentie van jouw event aan de doelstelling van je organisatie om een periode in te vullen met live communicatie en marketing om je boodschap over te brengen. 

GEBRUIK ONZE BLOGS EN WHITE PAPERS VOOR INSPIRATIE


BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW FESTIVAL?

Vraag het aan Jan Hein!

Voor hem is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Jan Hein is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Jan Hein Droste - Event Advisor | 085-1053324

NEEM CONTACT OP BEKIJK EEN CASE

Bedrijfsfestival | Event Creators
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld