FAMILIEDAG

Event Creators organiseert tal van familiedagen per jaar en weet door middel van jouw input een hoogstpersoonlijke dag te organiseren. Door de familiedagen die wij organiseren maken we het mogelijk om het ambassadeurschap van je bedrijf of organisatie uit te breiden. Het binden van je waardevolle personeel gaat verder dan alleen henzelf. De gehele familie krijgt te maken met je organisatie. laat je waardering blijken naar je personeel en hun familie tijdens een familiedag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs voor een kop koffie!


Bakje koffie doen?

Familiedag Dealerdirect | Event Creators

CREËER AMBASSADEURS MET EEN FAMILIEDAG

Mond-tot-mondreclame is de beste reclame die er is. Versterk de relatie van je organisatie met je personeel, maar ook hun familie door middel van een unieke familiedag. Wij weten precies hoe wij mensen moeten verrassen en gaan bij elk event verder dan de verwachting. Door ons grote team van experts weten wij snel te schakelen en binnen no time een uniek en persoonlijk evenement op te bouwen op jouw locatie.

BEKIJK HOE WE DIT DEDEN VOOR DEALERDIRECT

OOK EEN FAMILIEDAG ORGANISEREN?

Vraag het aan Luit!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP LEES ZIJN BLOG

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

KIJK JIJ AL VOORUIT?

VIER DE ZOMER MET EC!

Ben je na alle hectiek tijdens het afgelopen anderhalf jaar écht even toe aan wat vermaak met je collega's? Ben je benieuwd naar alle nieuwe collega's die je de afgelopen tijd nog helemaal niet gesproken hebt? Of wil je gewoon weer eens iets vieren en weer bouwen aan het teamgevoel? Vier de Zomer met Event Creators!

Voor elke gelegenheid hebben we een concept klaarstaan! Wil je liever nog even op veilige afstand wat vieren? Dan hebben wij voor jou een fantastische radioshow vol verrassingen. Wil je weer even helemaal uit je plaat gaan met je collega's? Plan dan alvast vooruit en organiseer een personeelsfeest! Je hoeft alleen maar te kiezen en wij helpen je!

RADIOSHOW  PERSONEELSFEEST