FAMILIEDAG

Event Creators organiseert tal van familiedagen per jaar en weet door middel van uw input een hoogstpersoonlijke dag te organiseren. Door de familiedagen die wij organiseren maken we het mogelijk om het ambassadeurschap van uw bedrijf of organisatie uit te breiden. Het binden van uw waardevolle personeel gaat verder dan alleen henzelf. De gehele familie krijgt te maken met uw organisatie. laat uw waardering blijken naar uw personeel en hun familie tijdens een familiedag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs voor een kop koffie!


Bakje koffie doen?

CREËER AMBASSADEURS

Mond-tot-mondreclame is de beste reclame die er is. Versterk de relatie van uw personeel, maar ook hun familie door middel van een unieke familiedag. Wij weten precies hoe wij mensen moeten verrassen en gaan bij elk event verder dan de verwachting. Door ons grote team van experts weten wij snel te schakelen en binnen no time een uniek en persoonlijk evenement op te bouwen op uw locatie.

BEKIJK HOE WE DIT DEDEN VOOR DEALERDIRECT

OOK EEN FAMILIEDAG ORGANISEREN?

Vraag onze Event Advisor Fleur hoe u van een familiedag een dag maakt om nooit te vergeten! 

Fleur Fransen - Event Advisor | 085-1053309

NEEM CONTACT OP MET FLEUR

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld