HET BUREAU VOOR EVENTS EN LIVE COMMUNICATIE

EVENEMENTEN BUREAU OVERIJSSEL

Event Creators hét evenementenbureau in Overijssel. Event Creators werkt volgens een uniek concept waarmee wij u helpen uw zakelijke doelstellingen te behalen door middel van events. We organiseren bedrijfsevenementen, personeelsevenementen, kennisevenementen en andere zakelijke events. Wij zien live communicatie onderdeel van de marketing-communicatie mix, niet als medium. Wij creëren event-concepten die garant staan voor een ideale mix van feest en het behalen van zakelijk succes. Benieuwd hoe we dit voor u kunnen? Laat gratis uw locatie checken en ontdek de mogelijkheden!

Ja, ik wil een gratis locatie check-up!

UW WENSEN, ONZE ZORG

Ruim 40 jaar ervaring staat aan de basis van de evenementen die door ons evenementenbureau in Overijssel worden georganiseerd. Wij beschikken over een eigen evenementenlocatie in Weerselo en werken samen met locaties die passend worden gemaakt naar uw wensen op het gebied van thema en omvang. 

LEES MEER OVER ONZE DIENSTEN


40 JAAR ERVARING

Door de jarenlange ervaring in dit familiebedrijf organiseren wij keer op keer events die verder gaan dan de verwachting.

45 VASTE WERKNEMERS

Event Creators beschikt over 45 experts, wat uniek is in de evenementenbranche. We kunnen hierdoor snel schakelen en hebben alle expertise in huis.

200+ EVENTS PER JAAR

Dit realiseren wij door ons eigen magazijn, eigen materiaal, eigen catering en onze expertise te gebruiken.

OOK BUITEN NEDERLAND ACTIEF

Ons evenementenbureau uit Overijssel is breed inzetbaar. Onze ervaring gebruiken we voor de organisatie van bedrijfs- en publieksevenementen in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een personeelsfeest in Utrecht, een incentive in Zwitserland of een productpresentatie in Antwerpen; ons evenementenbureau is u graag van dienst.

Vraag Jorn naar de mogelijkheden

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Jorn is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij uw wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Jorn Oosterveld - Event Advisor | 085-1053321

NEEM CONTACT OP LEER JORN KENNEN

Parker
Grolsch
Alkondor
DeLaval
Stella Fietsen
Morssinkhof Groep
Heracles
TOS Business club
Haarhuis
Drukwerkdeal
Probo
For Farmers
RIWO
Borghuis
Aeronamic
Droste
Holland Hydraulics
Johma
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld