Eerste hulp bij organiseren

Een sterk event heeft het in zich om de bezoeker écht te raken. Het prikkelt alle zintuigen, wekt emoties op en heeft blijvende impact. Met 40 jaar ervaring en zo'n 200 events per jaar, durven we te stellen dat live communicatie sterker is dan welke andere vorm van communicatie. Dat begint niet op de dag van de festiviteiten. Wij willen dat gasten ernaar toeleven, erover praten met anderen en geïnspireerd raken. Event Creators heeft de ideeen, de tools en de contacten om ook jullie event maximaal aantrekkelijk te maken. Niet alleen voor de opdrachtgever, maar ook voor de bezoekers van het event. 

Doordachte events zijn veel meer dan leuke feestjes

Verwachtingen kweken is leuk, ze overtreffen de échte uitdaging! Dat lukt alleen met de juiste inzichten en verbanden.

Leggen jullie het verband tussen een sterk voortraject en een doordacht event? 

Onze experts zijn erop gebrand om het maximale resultaat uit ieder evenement of uit iedere campagne te halen. Om zo veel mogelijk uit de campagne of het event te halen, staan onze experts klaar om intern in je organisatie mee te denken en te werken. Wij leren je doelgroep door en door kennen en kijken welke middelen en tools wij in gaan zetten om je interne of externe doelgroep het beste te bereiken, te activeren of te verbinden.  

Evenementen, en de campagne die wij daar omheen bouwen, zijn een (live) communicatie tool om doelstellingen te behalen die onbereikbaar leken. 

Tijdens evenementen kunnen we veel problemen oplossen, maar door onze aanpak is gelukkig veel gedekt op voorhand. Een doordachte voorbereiding is essentieel. Pas dan kunnen we denken aan de +1.

Event Creators ontzorgt je vanaf het eerste moment tot aan de aftercare. Door onze eigen catering, eigen materialen en meer dan veertig vaste krachten hebben wij alles in eigen beheer en bezorgen wij je een spetterend bedrijfsfeest zonder zorgen. Het is meer dan dat ene moment, het gaat om een blijvende impact die wij creëren door middel van een campagne met als hoogtepunt live communicatie en feest.  

Hoe kan het toch dat we geen grip krijgen op onze high potentials? Waarom kiezen medewerkers voor een andere werkgever?

Deze en andere vragen zorgen voor onrust. Events kunnen hierin verlichten.

Event Creators ondersteunt je op bevlogen en professionele wijze met doordachte acties en live communicatie die jouw imago, merk of product op de kaart zetten bij relevante doelgroepen. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing.

Nieuwsgierig?

We zeggen het eerlijk: ontzorgen vinden we zo'n verschrikkelijk woord. Maar je als klant ontzorgd voelen, is verschrikkelijk lekker. 

Er is maar één kans om een event te creëren die door de gasten nooit meer vergeten gaat worden. Dat bewustzijn zit in de vezels van iedereen bij Event Creators. Het maakt het werk wat we doen zo uitdagend en de moeite waard. Van de allereerste uitnodiging tot en met het laatste contactmoment in het traject. 

Event Creators neemt je alles uit handen, zodat je met jouw gasten kunt genieten.

Om het event succesvol te laten zijn, is de kracht van een doordacht en haalbaar communicatietraject noodzakelijk. 

Verbinding lijkt een moeilijk te pakken begrip. Totdat je het voelt; puur, direct en persoonlijk. Met live communicatie kun je die verbinding tot stand brengen. Cruciaal daarbij is dat we verder gaan dan dat ene moment. Uit praktijkonderzoek blijkt dat er minimaal 7 contactmomenten nodig zijn om daadwerkelijk verbinding tot stand te brengen. Event Creators helpt je die klik te maken! Dit doen we door de inzet van ons communicatiemodel OnTrack.

7 contactmomenten. Weten jullie ze te pakken?

Events prikkelen alle zintuigen. Geef je doelgroepen een ervaring en verbind ze aan je merk met een event.

Het succes van je bedrijf hangt sterk samen met de mate waarin zij in staat is klanten, medewerkers en partners te binden én te behouden. Betrokken medewerkers zijn loyaler en productiever, betrokken relaties spannen zich in om de samenwerking verder te versterken. Event Creators bedenkt activiteiten waaruit je waardering spreekt, waarmee je mensen deelgenoot maakt van jouw toekomstplannen en waarmee je samen de successen viert.    

Wil jij de binding met medewerkers, partners en klanten versterken?

‘We doen het zo, omdat we het altijd als zo doen’  horen we vaak. Maar als we daar op doorvragen komen er mooie inzichten.

Met passie en professionaliteit creëren wij de mooiste momenten, maar Event Creators gaat verder dan dat. In de juiste afstemming met jou, kunnen wij een blijvende gedragsverandering realiseren. Events laten zich niet vangen in één dag. Om écht resultaat te halen, is er een strategie nodig. Wij hebben een werkwijze ontwikkeld waarbij we, naast een onvergetelijk feest, ook zakelijke doelstellingen behalen.

Durf oude gedachtes los te laten. Doe het anders en verras écht! 

Een sterk event om de bezoeker écht te raken. Het prikkelt alle zintuigen, wekt emoties op en heeft blijvende impact.

Neem contact op voor een passend recept of een ‘huisbezoek’ op jullie bedrijfslocatie.

BENIEUWD HOE WE EHBO OP JOUW EVENT KUNNEN TOEPASSEN?

Vraag het aan Maarten!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Maarten is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij jouw evenement aanvliegen?

Maarten Verver - Event Advisor | 085-1053327

CONTACT LEES DE BLOG

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld