Christmas Drive-Thru

Verras je personeel met jullie eigen Drive-Thru evenement


DRIVE-THRU EVENT VOOR JOUW MEDEWERKERS

Sluit het jaar feestelijk af voor jouw medewerkers tijdens een spectaculaire Christmas Drive-Thru. Op jouw drive-thru evenement is letterlijk alles mogelijk en wij helpen je hierbij graag! Zo kunnen we diverse manieren verzinnen om je medewerkers te verrassen en te vermaken. Denk aan een food drive-thru, live acts langs de route of een gezamenlijke eindshow die op de meest unieke manieren vormgegeven kan worden.

Zelf al een goed idee voor de invulling? Kijk of je jouw event nog spectaculairder kunt maken! Jij beschrijft je wensen, wij regelen de rest!


Nieuwsgierig? Download meer informatie hieronder!


GEEN VERDERE INFO NODIG EN DIRECT VRAGEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Voor Luit is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Luit gaat als Event Advisor samen met jou op zoek naar een unieke invulling voor jouw eigen kerst drive-thru!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP DOWNLOAD MEER INFORMATIE!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN CHRISTMAS DRIVE-THRU DOOR EVENT CREATORS?

BELEVING: De Christmas Drive-Thru zorgt voor een unieke en nieuwe beleving van jouw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie.

BETAALBAAR: Wij hebben alle materialen voor een onvergetelijke drive-thru in eigen beheer. Hierdoor hoef je zelf geen decor en entertainment aan te schaffen.

VEILIG: Wij kunnen door continue communicatie met de veiligheidsregio snel schakelen bij wijzigende maatregelen. Je hoeft je niet druk te maken over de geldende gezondheidsmaatregelen.VUL JE GEGEVENS IN EN ONTVANG DIRECT INFORMATIE 


De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

En blijf constant op de hoogte van wijzigingen omtrent maatregelen en wat deze wijzigingen voor (jouw) events betekenen!


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld