Christmas Drive-Thru

Verras je personeel met jullie eigen Drive-Thru evenement

DRIVE-THRU EVENT VOOR JOUW MEDEWERKERS

Opzoek naar een perfecte invulling voor een alternatieve kerstborrel? Dan is onze Christmas drive-thru een unieke beleving voor medewerkers, partners en kinderen. Op jouw drive-thru evenement is echt alles mogelijk en wij helpen jou daar graag bij. Met onze Christmas drive-thru wordt het echte kerstgevoel overgebracht.


ENTERTAINMENT & INTERACTIE

Een mooie verlichte route van een aantal kilometer brengt je langs verschillende stands, foodtrucks en kersthuisjes. In de route zijn verschillende stops ingebouwd. Zo geniet je van heerlijke gerechtjes, een autodisco, kermisactiviteiten, fotomomenten en de nodige verrassingselementen.

Vast onderdeel van de drive-thru is de eindshow. Met een videoboodschap spreekt de directie medewerkers toe. De videoboodschap wordt opgevolgd door een spectaculaire eindshow.

Zelf al een goed idee voor de invulling? Kijk of je jouw event nog spectaculairder kunt maken! Jij beschrijft je wensen, wij regelen de rest!

Nieuwsgierig? Download meer informatie hieronder!

GEEN VERDERE INFO NODIG EN DIRECT VRAGEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Voor Luit is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Luit gaat als Event Advisor samen met jou op zoek naar een unieke invulling voor jouw eigen kerst drive-thru!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318 

NEEM CONTACT OP DOWNLOAD MEER INFORMATIE!

KERSTPAKKETTEN

Na een spetterende eindshow verlaten medewerkers de drive-thru via de kerstpakketten-pitstop. Het laatste vermaak van de avond. De directie staat op je te wachten en plaatst het kerstpakket in de kofferbak. Fijne vakantie!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN CHRISTMAS DRIVE-THRU DOOR EVENT CREATORS?

HET BRENGT EEN ERVARING MET ZICH MEE: De Christmas drive-thru zorgt voor een unieke en nieuwe beleving van jouw kerstborrel.

HET CREEËRT VERBINDING TUSSEN HET PERSONEEL: De unieke ervaring creëert een goede sfeer bij de medewerkers.

HET CREEËRT DUURZAAMHEID: De catering kan (deels) vegetarisch worden aangeboden.

HET IS EEN BETAALBAAR EVENT: Wij hebben alle materialen voor een onvergetelijke drive-thru in eigen beheer. Hierdoor hoef je zelf geen decor en entertainment aan te schaffen.DOWNLOAD VRIJBLIJVEND VOOR EXTRA INFORMATIE!

De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

En blijf constant op de hoogte van wijzigingen omtrent maatregelen en wat deze wijzigingen voor (jouw) events betekenen!


brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld