DRIVE-IN BIOSCOOP

EEN CORONAPROOF PERSONEELSEVENT

Een zakelijk evenement op dit moment onmogelijk? Dacht het niet! Ook in tijden als deze zijn er ondenkbaar veel mogelijkheden bij Event Creators. Want hoewel evenementenbranche op z'n spreekwoordelijke gat lag, heeft Event Creators niet stilgezeten. Er is met man en macht gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe en out-of-the-box concepten, maar ook aan het aanpassen van bestaande concepten om een breed aanbod in stand te houden. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen we bij Event Creators ondanks de beperkingen tóch blijven doen wat we zo graag doen: verbinding creëren! Een drive-in bioscoop als één van die mogelijkheden biedt in deze tijden een uitkomst voor jouw personeelsfeest, open dag of relatiedag.

DRIVE-IN BIOSCOOP OP MAAT

Jullie eigen Drive-in bioscoop is geopend. De gasten zijn aangekomen en de intro van Home Alone start in. Gaan we nu echt voor de 25e keer naar deze film kijken? Natuurlijk niet! Want niemand zit erop te wachten om een uur lang verplicht te luisteren naar een langdradig, saai verhaal of een afgezaagde, net iets té vaak bekeken film. Samen met jou stellen we een op maat gemaakte show samen die we aan je medewerkers voorschotelen. 

Meer weten? Vraag de whitepaper aan!

JA, IK WIL DE GRATIS WHITEPAPER!

DE VOORDELEN VAN EEN DRIVE-IN BIOSCOOP

⚡ 𝗦𝗻𝗲𝗹 𝗼𝗽 𝘁𝗲 𝘇𝗲𝘁𝘁𝗲𝗻
Met een groot deel van de benodigde apparatuur in eigen beheer kunnen we jouw drive-in bioscoop in no-time opzetten!

📈 𝗢𝗽𝗸𝗼𝗺𝘀𝘁 & 𝗶𝗻𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁
Ons unieke aanmeldsysteem en communicatiemodel helpen jou met optimale voorbereiding, inzicht in opkomst en maximale impact.

🤩 𝗡𝗼𝗴 𝗺𝗲𝗲𝗿 '𝘄𝗼𝘄'
Nog meer beleving op jouw drive-in bioscoop? Breid je eigen event uit met live acts, heerlijk eten of een kerstpakketten drive-thru. Het event is aan te passen aan elk budget en geschikt voor alleen werknemers óf het hele gezin!

OOK HET JAAR MOOI AFSLUITEN MET EEN DRIVE-IN BIOSCOOP?

Laat Leonie je helpen! Zij heeft de afgelopen jaren enorm veel evenementen op poten gezet en weet als geen ander hoe ze evenementen voor verschillende organisaties tot een succes kan maken. Ze denkt graag met je mee over een unieke invulling en zal er dan ook alles aan doen om jouw wensen te vervullen!

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP DOWNLOAD DE DRIVE-IN WHITEPAPER

ANDERE CORONAPROOF CONCEPTEN:

DRIVE-THRU EVENTS

Met een drive thru evenement kun je coronaproof met je voltallige organisatie samenkomen en samen een fantastische ervaring beleven!

MEER INFORMATIE

ONLINE & HYBRIDE EVENEMENTEN

Een schaalbare groep is aanwezig op de locatie van het event, de rest is aanwezig bij het event via een interactieve livestream.

MEER INFORMATIE

(ONLINE) PRODUCTLANCERING

Met een drive-in bioscoop kun je coronaproof met je voltallige organisatie samenkomen en samen een fantastische ervaring beleven!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld