DRIE UNIEKE CONCEPTEN VOOR NA DE ZOMERVAKANTIE

WISSELENDE MAATREGELEN? GEEN PROBLEEM!

Heb je iets te vieren maar twijfel je nog over de haalbaarheid van jouw evenement of ben je bang dat het niet door kan of mag gaan vanwege de wijzigende maatregelen? Maak je geen zorgen! Event Creators helpt je op weg en denkt met je mee! We hebben hard gewerkt aan een aantal concepten die onder wisselende maatregelen toch doorgang kunnen vinden. Een van de opties is het organiseren van een drive-thru, een fantastische, gedecoreerde route over een geselecteerde locatie of je eigen bedrijfsterrein. Ook kun je gaan voor de nostalgie van een oude vertrouwde drive-in bioscoop. Tot slot kun je ook nog een radioshow organiseren

DRIVE-THRU EVENEMENTEN

Een drive thru, volledig in je eigen bubbel maar toch samen met je collega's aanwezig tijdens jullie event. De drive-thru is gemakkelijk op te zetten op verschillende locaties. Daarnaast maakt dit type evenement het wel mogelijk om een gevoel te creëren zoals live evenementen daar bekend om staan. Zet de drive-thru helemaal in het thema van jouw organisatie en geef je gasten dat echte 'wow' gevoel!

DRIVE-IN BIOSCOOP

De drive-in bioscoop bestaat al decennia, verloor de laatste 20 jaar aan populariteit maar leeft nu weer helemaal op! En zeg nu zelf, het heeft iets nostalgisch. Daarnaast is het een verfrissende manier om er met de organisatie op uit te gaan en samen een mooie avond te beleven! Natuurlijk draaien we niet de standaard afgezaagde Home Alone films, maar we maken er samen met jou een fantastische avond van, met meer dan een simpele film. Denk aan heerlijk eten en een mooie licht en geluidshow.

ORGANISEER JE EIGEN RADIOSHOW

Begonnen als een luchtig en ludiek concept voor onze eigen collega's, uitgegroeid tot een enorm gewild concept voor bedrijven. Met de radioshow is het mogelijk de medewerkers weer samen te brengen en het teamgevoel te stimuleren. Tijdens de radioshow is er ruimte voor allerlei activiteiten als belletjes met collega's, quizvragen maar ook spellen zoals 'het geluid'! De radioshow kan worden opgezet als een meerdaags programma maar ook voor een enkele dag kan de radioshow worden gerealiseerd!

BONUS: GA VOOR LIVE & MAXIMALE IMPACT

Ook dit mag eindelijk weer, uiteindelijk is niets zo leuk als een live evenement waarbij je collega's écht kunt zien en spreken. De informele en ongedwongen sfeer zorgt voor een setting die het mogelijk maakt om in een mum van tijd het teamgevoel weer op te krikken. Want hoewel het thuiswerken zeker een aantal voordelen kent. Zagen ook veel bedrijven als gevolg van het thuiswerken hun teams uit elkaar vallen en een eilandjescultuur ontstaan. Een dalende teamspirit en gedemotiveerde medewerkers zijn nachtmerries van elk bedrijf of organisatie. Des te fijner is het dat er eindelijk weer gefeest mag worden! Met Event Creators realiseer je een personeelsfeest compleet in het teken van je medewerkers en zet je de neuzen weer allemaal in dezelfde richting.

JA IK WIL LIVE!

MEER WETEN OVER GESCHIKTE CONCEPTEN VOOR JOUW BEDRIJF OF ORGANISATIE?

Laat je adviseren door Luit, hij bruist van de ideeën en voor hem is niks te gek. Ga het gesprek aan en laat je inspireren!


Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP IK WIL LIEVER EEN LIVE PERSONEELSFEEST

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE!


Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld