ONZE DIENSTEN

PERSONEEL EVENTS

EVENTS VOOR DE MENSEN DIE HET BEDRIJF OF ORGANISATIE DAGELIJKS VERTEGENWOORDIGEN. PERSONEELSFEESTEN, AFDELINGSUITJES, TEAMBUILDINGSACTIVITEITEN OF BETROKKENHEID CREËREN BIJ EEN OVERNAME OF FUSIE ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VAN EVENTS DIE VALLEN ONDER DEZE CATEGORIE. ONZE AANPAK ZORGT VOOR MAXIMALE IMPACT. SAMEN MET DE KLANT ONTWERPEN WE EEN DOORDACHT CONCEPT. VAN EEN VERZORGDE FEESTAVOND OP LOCATIE TOT FAMILIEDAGEN VOOR MEDEWERKERS EN HUN GEZIN. Het gaat om het binden en boeien van de bezoekers en uw medewerkers en last but not least om hen een enorm goed feest te bezorgen.

WAAROM EEN PERSONEELSFEEST ORGANISEREN?

Het organiseren van personeel events als bedrijfsfeesten en personeelsfeesten kent vele voordelen. Welwillendheid creëren onder collega’s en werknemers, als organisatie waardering laten blijken voor het verzette werk en het onderlinge teamgevoel versterken. 

Er is altijd wel een reden om een feestje te vieren. Dit geldt zeker voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest. Of het nou dient ter erkenning, motivatie of teambuilding; plezier moet voorop staan. Events met een grote funfactor verbeteren de werksfeer, zal uw personeel enorm motiveren en creëert personeelsbinding onderling maar ook naar uw organisatie. 

PERSONEEL EVENT DAT DOELSTELLINGEN VERWEZENLIJKT

De aanpak van Event Creators staat garant voor maximale impact. Rekening houdend met de doelstellingen, zorgen we voor een geslaagd bedrijfsfeest met na afloop enkel en alleen stralende gezichten die het groepsgevoel en het teamgevoel alleen maar ten goede komen. 

In samenspraak met de klant creëren wij een origineel programma voor het personeelsfeest bomvol onvergetelijke momenten. Van een volledig verzorgde feestavond op locatie tot een familiedag voor medewerkers en hun gezinnen. Niets is ons te gek!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR U?

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Jorn is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij uw wensen én de behoefte van uw personeel. 

Jorn Oosterveld - Event Advisor | 085-1053321

NEEM CONTACT OP MET JORN LEES DE BLOG VAN JORN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@event-creators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld