PERSONEEL EVENTS

ONZE DIENSTEN

Moeite om de medewerkers voor het bedrijf of organisatie te behouden? Personeel aan het bedrijf binden is een lastige maar zeer waardevolle opgave. Laat ons hierbij helpen. Door middel van personeelsfeesten, afdelingsuitjes, teambuildingsactiviteiten of een bedrijfsfestival binden en boeien wij de medewerkers, versterken we het teamgevoel en zorgen we ervoor dat zij zich gewaardeerd voelen. Dit stimuleert de werksfeer en zorgt voor een productieve organisatie. Ontdek de mogelijkheden van personeelsevents bij Event Creators en laat een gratis nulmeting uitvoeren!


Ja ik wil een gratis nulmeting!

WAAROM EEN EVENT VOOR JE PERSONEEL ORGANISEREN?

Het organiseren van personeel events als bedrijfsfeesten en personeelsfeesten kent vele voordelen. Welwillendheid creëren onder collega’s en werknemers, als organisatie waardering laten blijken voor het verzette werk en het onderlinge teamgevoel versterken. 

Er is altijd wel een reden om een feestje te vieren. Dit geldt zeker voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest. Of het nou dient ter erkenning, motivatie of teambuilding; plezier moet voorop staan. Events met een grote funfactor dragen bij aan de werksfeer, motivatie en binding met het bedrijf.

200+ EVENTS PER JAAR

Events organiseren zit in ons bloed. Wij weten hoe we verder gaan dan de verwachting.

AL 40 JAAR EEN FAMILIEBEDRIJF

Jarenlange ervaring wordt overgegeven van vader op zoon.

40 VASTE KRACHTEN

Door ons grote bestand aan vaste werknemers en 45 oproepkrachten realiseren wij ook op korte termijn.

EEN PERSONEEL EVENT DAT DOELSTELLINGEN VERWEZENLIJKT

De aanpak van Event Creators staat garant voor maximale impact. Rekening houdend met de doelstellingen, zorgen we voor een geslaagd bedrijfsfeest met na afloop enkel en alleen stralende gezichten die het groepsgevoel en het teamgevoel alleen maar ten goede komen. 

In samenspraak met de klant creëren wij een origineel programma voor het personeelsfeest bomvol onvergetelijke momenten. Van een volledig verzorgde feestavond op locatie tot een familiedag voor medewerkers en hun gezinnen. Niets is ons te gek!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Vraag het aan Luit!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318


NEEM CONTACT OP MEER OVER EEN GESLAAGD PERSONEELSFEEST

PERSONEEL EVENTS VAN CREATORS:

PERSONEELSFEESTEN

Personeelsfeesten zijn de beste manier om een hecht team te creëren en dat als fundering te gebruiken om als organisatie te groeien!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSJUBILEUM

Jubilea zijn bijzondere mijlpalen, grijp tijdens deze mijlpalen de kansen aan om jouw organisatie een nog grotere boost te geven!

MEER INFORMATIE

OPEN DAG

Organiseer een open dag en zet het event in als tool om meer verbondenheid te creëren met jouw doelgroep!

MEER INFORMATIE

PERSONEELSBINDING

Geen fijne werksfeer of een groepjescultuur? Met personeelsbinding events creëer je een hecht team!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFEEST

Een mooi bedrijfsfeest is één, maar een zakelijke doelstelling behalen met jouw bedrijfsfeest is nog veel mooier!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld