PERSONEEL EVENTS

ONZE DIENSTEN

Moeite om de medewerkers voor het bedrijf of organisatie te behouden? Personeel aan het bedrijf binden is een lastige maar zeer waardevolle opgave. Laat ons hierbij helpen. Door middel van personeelsfeesten, afdelingsuitjes, teambuildingsactiviteiten of een bedrijfsfestival binden en boeien wij de medewerkers, versterken we het teamgevoel en zorgen we ervoor dat zij zich gewaardeerd voelen. Dit stimuleert de werksfeer en zorgt voor een productieve organisatie. Ontdek de mogelijkheden van personeelsevents bij Event Creators en laat een gratis nulmeting uitvoeren!


Ja ik wil een gratis nulmeting!

WAAROM EEN EVENT VOOR JE PERSONEEL ORGANISEREN?

Het organiseren van personeel events als bedrijfsfeesten en personeelsfeesten kent vele voordelen. Welwillendheid creëren onder collega’s en werknemers, als organisatie waardering laten blijken voor het verzette werk en het onderlinge teamgevoel versterken. 

Er is altijd wel een reden om een feestje te vieren. Dit geldt zeker voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest. Of het nou dient ter erkenning, motivatie of teambuilding; plezier moet voorop staan. Events met een grote funfactor dragen bij aan de werksfeer, motivatie en binding met het bedrijf.

200+ EVENTS PER JAAR

Events organiseren zit in ons bloed. Wij weten hoe we verder gaan dan de verwachting.

AL 40 JAAR EEN FAMILIEBEDRIJF

Jarenlange ervaring wordt overgegeven van vader op zoon.

40 VASTE KRACHTEN

Door ons grote bestand aan vaste werknemers en 45 oproepkrachten realiseren wij ook op korte termijn.

EEN PERSONEEL EVENT DAT DOELSTELLINGEN VERWEZENLIJKT

De aanpak van Event Creators staat garant voor maximale impact. Rekening houdend met de doelstellingen, zorgen we voor een geslaagd bedrijfsfeest met na afloop enkel en alleen stralende gezichten die het groepsgevoel en het teamgevoel alleen maar ten goede komen. 

In samenspraak met de klant creëren wij een origineel programma voor het personeelsfeest bomvol onvergetelijke momenten. Van een volledig verzorgde feestavond op locatie tot een familiedag voor medewerkers en hun gezinnen. Niets is ons te gek!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Fleur is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij de wensen én de behoefte van het personeel. Fleur helpt je graag met al je vraagstukken omtrent personeelsbinding en denkt graag met je mee onder het genot van een kop koffie.


Fleur Fransen - Event Advisor | 085-1053309 

JA, IK WIL EEN KOP KOFFIE DRINKEN LEES DE BLOG VAN FLEUR

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

ONZE EVENTS ZIJN CORONAPROOF!

In deze tijden is jouw gezondheid belangrijker dan ooit. Daarom hebben we bij Event Creators alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we onze evenementen alsnog veilig kunnen organiseren. Kom meer te weten over onze aanpak rondom het coronavirus op evenementen.Leer meer over onze aanpak!