Hybride en online events

HET BESTE VAN LIVE & ONLINE IN ÉÉN!

Een zakelijk evenement op dit moment onmogelijk? Dacht het niet! Ook in tijden als deze zijn er ondenkbaar veel mogelijkheden bij Event Creators. Want hoewel evenementenbranche op z'n spreekwoordelijke gat lag, heeft Event Creators niet stilgezeten. Er is met man en macht gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe en out-of-the-box concepten, maar ook aan het aanpassen van bestaande concepten om een breed aanbod in stand te houden. Dit allemaal in de vorm van hybride evenementen. Dit wil zeggen dat er een combinatie van live en online communicatie wordt ingezet om jou evenement coronaproof door te laten gaan. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen we bij Event Creators ondanks de beperkingen tóch blijven doen wat we zo graag doen: verbinding creëren! Hieronder vind je een overzicht van de concepten die onze toppers hebben uitgewerkt om jouw jaarafsluiting toch op een veilige en memorabele manier te realiseren!

DRIVE IN BIOSCOOP

Een drive in bioscoop is een van de coronaproof concepten om jouw medewerkers dit jaar toch nog te bedanken voor hun inspanningen. In deze bioscoop wordt natuurlijk niet zomaar een film gedraaid. Deze show staat volledig in het teken van jouw organisatie en je gasten. Denk aan een persoonlijke boodschap voor de film en een bedankje na afloop om je waardering naar je gasten nog eens extra te uiten.

Meer weten? Vraag gratis de whitepaper aan!

Ja ik wil de whitepaper!

DE BESTE ZANGERS DINNER SHOW

Creëer je eigen pop-up restaurant op locatie en verras je gasten met een diner vol unieke en wonderbaarlijke momenten. Daarnaast kun je genieten van live muziek en entertainment om je avond compleet te maken. Wil je hierover meer weten? Vraag dan hieronder de whitepaper aan!

Vraag de whitepaper aan!

LIVE STREAM (TALK)SHOW

Organiseer een programma vol interactie en verrassingen met een afwisseling tussen live en online communicatie. De flexibiliteit van dit programma maakt het mogelijk voor verschillende budgetten om een onvergetelijk evenement neer te zetten. Zet jouw bedrijf op deze manier alsnog even in het zonnetje!

Vraag whitepaper aan

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld