Event Creators is coronaproof! Jij ook?

Positief nieuws voor de eventbranche. De maximale aantallen zijn niet meer van kracht. In tijden als deze is het creëren van échte verbinding moeilijker, maar toch brengen we mensen op veilige en doordachte wijze dichter bij elkaar. 

Daarom hebben we bij Event Creators gewerkt aan een plan om evenementen op een veilige en prettige manier te organiseren. Hiermee willen we jou, je gasten maar ook onze eigen medewerkers een veilige omgeving bieden. Zo kunnen we samen met jou alsnog een onvergetelijk jubileum, personeelsfeest of relatie event vieren. Hieronder vind je een overzicht van de maatregelen die wij getroffen hebben. Ook inspireren we je graag met onze coronaproof concepten in onze nieuwe Whitepaper. Download deze nu volledig gratis onderaan deze pagina!

1,5 meter afstand houden

AFSTAND HOUDEN EN RUIMTE CREËREN

De meest voor de hand liggende maatregel is uiteraard het bewaren van anderhalve meter afstand van elkaar. We beseffen dat dit erg lastig is op een evenement waar veel mensen komen en daarom zetten wij de evenementen extra ruim op. Dit wil zeggen dat we meer benodigde ruimte rekenen per bezoeker. Ook geven we met vloerstickers aan wanneer je je op een veilige afstand van je medebezoekers bevindt. Deze maatregelen zijn met name erg belangrijk voor open dagen en relatiedagen omdat deze veelal binnen plaatsvinden. Daarom checken wij altijd de locatie voordat we een evenement op gaan zetten. Benieuwd hoe we dit voor jouw open dag of relatiedag doen? Check het hier!

Open dag Relatiedag

DESINFECTIESTATIONS OP HET TERREIN

Op onze eigen eventlocatie De Methoeve  hebben we op meerdere plekken desinfectiestations geplaatst zodat er altijd voldoende mogelijkheid is om je handen te reinigen. Deze stations zijn voorzien van posters die als geheugensteun dienen voor de maatregelen op het terrein. Daarnaast zullen deze desinfectiestations en posters ingezet worden op evenementen die niet op onze eigen locatie plaatsvinden. 

desinfectiestations
vloerstickers

VASTE LOOPROUTES

Op een evenement waar veel bezoekers komen is het extra belangrijk om maatregelen te treffen die het mogelijk maken om 1,5 meter afstand te houden. Samen met jou stippelen we een praktische looproute over het terrein uit om te voorkomen dat bezoekers 'van hot naar her' gaan lopen. Dit veroorzaak namelijk opstoppingen en dat maakt het extra moeilijk om afstand van elkaar te houden. De vaste looproutes zullen met vloerstickers, borden of beeldschermen worden aangegeven en hierop zal ook worden gecontroleerd. 

BEZOEKTIJD-MANAGEMENT

Bij veel evenementen zullen meer bezoekers aanwezig zijn dan de ruimte toelaat. Dit betekent gelukkig niet direct dat je in je gastenlijst moet schrappen! Bij Event Creators maken we gebruik van ons online aanmeldsysteem 'Event Login' waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden voor een bepaald tijdsblok van het event. Hierdoor kunnen we pieken opvangen en jou helpen om het aantal bezoekers te spreiden over de hele dag!

event login
creatieve concepten bedenken pc

CREATIEVE CONCEPTEN

Bij Event Creators proberen we altijd verder te gaan dan de verwachting en daarvoor is creativiteit nu belangrijker dan ooit. Daarom houdt Event Creators niet alleen de eigen branche maar ook de rest van de wereld nauwlettend in de gaten. Zo proberen we jouw evenement zo toegankelijk mogelijk te houden. Ook zijn we erg benieuwd naar ingevingen vanuit jouw organisatie om samen een onvergetelijk event neer te zetten!

Naar de concepten

OOK EEN CORONAPROOF EVENT ORGANISEREN?

Download onze whitepaper! In dit document vind je alles wat je wilt weten om een evenement te organiseren in deze bizarre tijd. Dit document, boordevol innovatieve en interessante concepten, helpt jou op weg en biedt jou de inspiratie voor een geslaagd evenement!

DOWNLOAD DE WHITEPAPER


WE KUNNEN HET NIET ZONDER JOU!


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

ONZE EVENTS ZIJN CORONAPROOF!

Not today COVID19

In deze tijden is jouw gezondheid belangrijker dan ooit. Daarom hebben we bij Event Creators alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we onze evenementen alsnog veilig kunnen organiseren. Kom meer te weten over onze aanpak rondom het coronavirus op evenementen.Leer meer over onze aanpak!