Event Creators is coronaproof! Jij ook?


Coronaproof, het is een term waarmee je nu in alle branches om de oren wordt geslagen. Steeds veranderende maatregelen zorgen er bovendien voor dat veel 'coronaproof oplossingen' ineens niet meer coronaproof zijn. 

Maar wat is dan écht coronaproof? Constant wijzigende maatregelen vragen dus om flexibele oplossingen. Zoals de term 'flexibel' impliceert moeten deze concepten zich eenvoudig laten aanpassen aan veranderende omstandigheden.

We hebben hard gewerkt aan een aantal concepten die bij een versoepeling van maatregelen kunnen worden ingezet, maar ook concepten die vanuit huis kunnen worden gerealiseerd en dus ook écht coronaproof zijn, ongeacht wijzigende veranderingen (tenzij evenementen in zijn algemeenheid verboden worden natuurlijk). 

Event Creators heeft ervoor gekozen om niet bij de pakken neer te gaan zitten en het resultaat daarvan? Drie concepten die (volledig) coronaproof zijn!

DRIVE-THRU EVENEMENTEN

Een drive thru, volledig in je eigen bubbel maar toch samen met je collega's aanwezig op de kerstborrel! De drive-thru is gemakkelijk op te zetten op verschillende locaties. Daarnaast maakt dit type evenement het wel mogelijk om een gevoel te creëren zoals live evenementen daar bekend om staan. Creëer volledig de kerstsfeer op jouw drive-thru of hang een ander thema aan jouw evenement en geef je gasten dat echte 'wow' gevoel!

Meer over drive-thru evenementen kun je vinden in blog, waar je ook de whitepaper kunt vinden!

NAAR DE BLOG

DRIVE-IN BIOSCOOP

De drive-in bioscoop bestaat al decennia, verloor de laatste 20 jaar aan populariteit maar leeft nu weer helemaal op! En zeg nu zelf, het heeft iets nostalgisch. Daarnaast is het een verfrissende manier om er met de organisatie op uit te gaan en samen een mooie avond te beleven! Natuurlijk draaien we niet de standaard afgezaagde Home Alone films, maar we maken er samen met jou een fantastische avond van, met meer dan een simpele film. Denk aan heerlijk eten en een mooie licht en geluidshow. Meer informatie vind je in de blog. Hier kun je ook de whitepaper downloaden!

NAAR DE BLOG

ONLINE & HYBRIDE EVENTS

Dit is hét ideale evenement in coronatijd als het gaat om coronaproof organiseren. Online evenementen zijn vanuit huis bij te wonen en aan te vullen met tal van leuke opties. Denk aan een gezamenlijke kookshow waarbij iedereen de ingrediënten thuisgestuurd krijgt of een talkshow met live inzendingen. Ook kunnen er interviewers op pad worden gestuurd om bij medewerkers thuis langs te gaan om te kijken hoe zij het evenement bijwonen en hoe zij het thuiswerken ervaren bijvoorbeeld!

Meer hierover vind je in de blog en whitepaper!

NAAR DE BLOG

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE!


Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld