CONCEPT EN WERKWIJZE VOOR EVENTS MET IMPACT

EVENT CREATORS

Met passie en professionaliteit creëren wij de mooiste momenten, maar Event Creators gaat verder dan dat. In de juiste afstemming met jou, kunnen wij een blijvende gedragsverandering realiseren. Events laten zich niet vangen in één dag. Om écht resultaat te halen, is er een strategie nodig. Wij hebben een werkwijze ontwikkeld waarbij we, naast een onvergetelijk feest, ook zakelijke doelstellingen behalen. Wil je hiervoor ook de perfecte locatie vinden? Laat ons een gratis locatie check-up doen en ontdek de mogelijkheden!

Ja, ik wil een gratis locatie check-up!

ONZE VISIE

Event Creators gelooft in een wereld waarin ‘’live communicatie’’ de sterkste vorm van ontmoeten en overbrengen is en blijft. Door interactie te creëren en te prikkelen maken we mensen bewust van de boodschap die we over brengen. Hierdoor weten we altijd meerwaarde voor de betrokken partijen te realiseren.

ONZE MISSIE

''Verder gaan dan de verwachting''.

7 CONTACTMOMENT

De regel van 7 contactmomenten hanteren wij om verbinding te creëren tussen u en uw doelgroep.

2 STRATEGISCHE SESSIES

In 2 strategische sessies vragen wij u het hemd van het lijf. Hierdoor weten wij precies wie uw doelgroep is, wat uw wensen zijn en wat de doelstellingen zijn van het evenement.

EIGEN 3D-TEKENAAR

Onze eigen 3D-tekenaar geeft de klant door middel van zijn 3D-tekeningen een perfecte visuele weergave van het evenement.

ONZE WERKWIJZE

Tijdens intakegesprekken willen wij het nodige over jouw organisatie en het doel van het event weten. Uit onze bevindingen ontstaat een concept dat volledig aansluit op je wensen. Onze werkwijze omsluit meer dan enkel de focus op het event zelf, Event Creators is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een strategie waarmee jij zakelijke doelstellingen kunt behalen. 

WAAROM ONS?

Concept en Werkwijze 3D tekenaar Jetze

LEG DE VERANTWOORDELIJKHEID BIJ EVENT CREATORS

De verantwoordelijkheid voor de organisatie van de externe bijeenkomsten ligt vaak bij verschillende personen. De personeelsvereniging, de HRM manager en de directie(secretaresse) kunnen hierin een taak hebben en zijn onafhankelijk van elkaar op zoek naar de meest geschikte locatie of activiteit voor hún event. Dit betekent dat meerdere mensen hetzelfde proces doorlopen en met name oriënterend werk dubbel wordt gedaan. Onze werkwijze voorkomt dit.

LEER ONS BETER KENNEN

WILT U MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE?

Vraag het onze Event Advisor Leonie. Zij kan al je vragen beantwoorden en denkt mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijfsevenement. Bepakt met 9 jaar ervaring maakt ze van je evenement een succes! Benieuwd wat ze voor jou kan betekenen? Kom vrijblijvend langs voor consult!

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

JA, IK WIL GRATIS CONSULT! LEER LEONIE KENNEN

Live Act bij Zakelijke Evenementen | Event Creators
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld