CHRISTMAS DRIVE TWENTE

DÉ LAST MINUTE MANIER VOOR EEN FANTASTISCHE JAARAFSLUITING

EEN KERST DRIVE THRU VOL VERMAAK

Ben je er voor jouw bedrijf of organisatie nog niet uit wat je nu dit jaar wilt doen met de feestdagen? Aarzel niet te lang want voor je het weet staat kerst al voor de deur! Want wat is er nu mooier dan dit gekke jaar tóch nog mooi afsluiten met je collega's? Hiervoor hebben we de last minute oplossing! Onze drive-thru staat al voor je klaar van 14 tot 23 december. Deze drive thru is voorzien van allerlei verrassende en unieke vormen van entertainment en interactie. Bovendien is de drive-thru nog steeds heel flexibel en aan te passen en uit te breiden aan jouw wensen!

CONTINUE SCHAKELING MET VEILIGHEIDSREGIO'S

Door onze constante communicatie met de veiligheidsregio's zijn we altijd op de hoogte van wat wel en niet mogelijk is. Hierdoor kunnen we het event snel aanpassen aan de richtlijnen wanneer dit nodig is.

ALTIJD VOORBEREID MET ONS UNIEKE AANMELDSYSTEEM

Door ons unieke aanmeldsysteem weet je precies hoeveel gasten je kunt verwachten en kun je rekening houden met bijvoorbeeld de inkopen. Zo maak je nooit teveel kosten en heb je minimale verspilling!

PLANNING EN ONTWERP OP MAAT MET ONZE 3D ONTWERPEN

Onze 3D ontwerper heeft van het evenement een nauwkeurig ontwerp gemaakt waarmee wij ervoor kunnen zorgen dat het terrein optimaal benut wordt. Bij Event Creators gaan we voor maximale beleving!

DRIVE THRU VOL INTERACTIE EN BELEVENIS

Onze drive-thru staat al helemaal klaar voor jou bedrijf en kan worden georganiseerd in Weerselo op onze locatie, in Enschede of in Deventer. Op deze mooie route zul je allerlei activiteiten tegenkomen om je te vermaken tijdens de rit. Daarnaast kun je langs de route genieten van mooie lichtshows en eet- en drinkstops. 'Maar wat kun je nu doen als je in de auto zit?' horen we je al denken. Het antwoord? Veel meer dan je denkt! Er zijn tal van activiteiten te vinden langs de route zoals een Silent Disco & DJ Kever, een Zenuwspiraal, Fotomoment op een greenscreen of een 'drive-by' schiettent. Daarnaast zul je voorzien worden van heerlijke hapjes en drankjes, zoals een Kids Box voor de kleinste bezoekers, Pick & Go gerechtjes en drankjes zoals hamburgers, friet en milkshakes of smoothies. Daarnaast worden er langs de route alcoholvrije drankjes aangeboden. 

OOK DEELNEMEN AAN ONZE DRIVE-THRU?

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij jouw drive-thru kunnen invullen? Vraag het Luit!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP DOWNLOAD DE WHITEPAPER

ONZE ANDERE CORONAPROOF CONCEPTEN

DRIVE-IN BIOSCOOP

Met een drive-in bioscoop kun je coronaproof met je voltallige organisatie samenkomen en samen een fantastische ervaring beleven!

MEER INFORMATIE

ONLINE PRODUCT LANCERING

Nieuw product gelanceerd maar huiverig om dit nu te lanceren? Geen stress, online events bieden een effectieve en vernieuwende oplossing!

MEER INFORMATIE

ONLINE EVENTS

Flexibel en schaalbaar naar elk budget. Online en hybride evenementen zijn vanuit huis bij te wonen en dus helemaal coronaproof!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld