CHRISTMAS DRIVE

DÉ LAST MINUTE MANIER VOOR EEN FANTASTISCHE JAARAFSLUITING

VEILIG GENIETEN

Toch fysiek samenkomen? Doe het veilig vanuit je auto. Een drive-thru maakt het toch mogelijk om fysiek aanwezig te zijn en om tegelijkertijd aan de maatregelen tegen het coronavirus te voldoen. Met een drive-thru evenement breng je het echte kerstgevoel over. Een unieke beleving voor medewerkers, partners en kinderen. 

Want wat is er nu mooier dan dit gekke jaar tóch nog mooi afsluiten met je collega's? Onze Christmas Drives worden ingericht van 14 tot 23 december en is voorzien van allerlei verrassende en unieke vormen van entertainment en interactie. Dankzij onze continue communicatie met de veiligheidsregio zijn we snel op de hoogte van eventuele wijzigingen in maatregelen en kunnen mede daardoor snel schakelen om je evenement coronaproof te houden.

LOCATIES

Op locaties in Enschede, Deventer en Weerselo worden Christmas Drives ingericht. We vertellen je er graag alles over. 

Liever op jullie eigen bedrijfslocatie? Vraag naar de mogelijkheden.

ALTIJD VOORBEREID MET ONS UNIEKE AANMELDSYSTEEM

Door ons unieke aanmeldsysteem weet je precies hoeveel gasten je kunt verwachten en kun je rekening houden met bijvoorbeeld de inkopen. Zo maak je nooit teveel kosten en heb je minimale verspilling!

PLANNING EN ONTWERP OP MAAT MET ONZE 3D ONTWERPEN

Onze 3D ontwerper heeft van het evenement een nauwkeurig ontwerp gemaakt waarmee wij ervoor kunnen zorgen dat het terrein optimaal benut wordt. Bij Event Creators gaan we voor maximale beleving!

ENTERTAINMENT & INTERACTIE

De perfecte invulling voor een alternatieve kerstborrel. Een mooie verlichte route van een aantal kilometer brengt je langs verschillende stands, foodtrucks en kersthuisjes. In de route zijn verschillende stops ingebouwd. Zo geniet je van heerlijke gerechtjes, een autodisco, kermisactiviteiten, fotomomenten en de nodige verrassingselementen. 

Een vast onderdeel van onze drive-thru is de eindshow. In een videoboodschap spreekt directie de medewerkers toe, een woord van dank voor een bijzonder en bewogen jaar. De videoboodschap wordt opgevolgd door een spectaculaire eindshow. 

KERSTPAKKETTEN

Na een spetterende eindshow verlaten medewerkers de drive-thru via de kerstpakketten-pitstop. Het laatste vermaak van de avond. De directie staat je op te wachten en plaatst het kerstpakket in je kofferbak. Fijne vakantie!

Ik wil meer weten

OOK DEELNEMEN AAN ONZE DRIVE-THRU?

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij jouw drive-thru kunnen invullen? Vraag het Luit!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP DOWNLOAD DE WHITEPAPER

ONZE ANDERE CORONAPROOF CONCEPTEN

DRIVE-IN BIOSCOOP

Met een drive-in bioscoop kun je coronaproof met je voltallige organisatie samenkomen en samen een fantastische ervaring beleven!

MEER INFORMATIE

ONLINE PRODUCT LANCERING

Nieuw product gelanceerd maar huiverig om dit nu te lanceren? Geen stress, online events bieden een effectieve en vernieuwende oplossing!

MEER INFORMATIE

ONLINE EVENTS

Flexibel en schaalbaar naar elk budget. Online en hybride evenementen zijn vanuit huis bij te wonen en dus helemaal coronaproof!

MEER INFORMATIE

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld