Kramp Open - Think outside the box!

Open huis Kramp

Drie dagen lang nemen we klanten, leveranciers en medewerkers mee naar een unieke beleving op de bedrijfslocatie. Welkom in de wereld van Kramp!

Goede voorbereiding is het halve werk!

Na maanden van voorbereiding, het egaliseren van het evenemententerrein en het selecteren van de klanten kon de opbouw beginnen. Na veel sneeuw, regen en kou kreeg het evenemententerrein langzaam vorm. De tent werd voorzien van een beursgedeelte waar 100 leveranciers van Kramp hun noviteiten en producten konden presenteren

Tot in de puntjes verzorgd

Per fiets en lopend serveerden onze Pick en Go dames de lekkerste gerechtjes en konden de gasten zelf hun hapjes kiezen. Voorafgaand aan het event konden de gasten aangeven of ze wouden deelnemen aan de (silent) seminars en lezingen door expert van kramp of gastsprekers. Handig, want we wisten precies hoeveel personen we per seminar konden verwachten. 

VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJK HEDEN VOOR U!

Jan Hein staat klaar voor al uw vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor uw event.  

Jan Hein Droste - Director Business Events  | 085-1053333

'Iedereen hielp mee en stond voor elkaar klaar. Zowel buiten in de kou als binnen achter de registratiebalie. Niets was teveel. We werden echt ontlast.' Rick ter Braak

Een feest om nooit te vergeten!

Rondom de tent konden gasten zelf ervaren hoe de producten van Kramp werkten. Rijden met machines, kleding proberen, meedoen aan demonstraties, alles was mogelijk! ’s Avonds ging de volumeknop van de muziek omhoog. Het projectteam van Kramp vormde ‘Kramp Beats’ en gaf een spectaculaire openingsact op materialen van Kramp! De band The Black Tie Monkey Squad en de DJ maakten de feestavond compleet. 

Als afsluiting van de drie dagen Kramp Open, was er ’s avonds een groot personeelsfeest in de feestelijke tent voor alle medewerkers. Na ontvangst op de rode loper, de officiële opening en het welkomstwoord door de directie ging de feestavond van start. De band speelde de leukste nummers en de dansvloer was goed gevuld. Overal waren de producten van Kramp zichtbaar. Van de aankleding van de grote stellingwanden tot de presentatie van het overheerlijke buffet.  

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld