WHITE PAPER: GRANDIOZE RADIOSHOW

Blog

Geplaatst op dinsdag 16 februari

Thuiswerken, afstand houden en bijeenkomsten die verboden zijn, dat leidt er allemaal toe dat fysiek samenkomen erg moeilijk gaat. Al helemaal als het grote groepen betreft. Dit zorgt er ook voor dat collega's elkaar misschien al wel maanden niet gezien hebben. Daarom blijven we bij Event Creators zoeken naar mogelijkheden om de verbinding binnen de organisatie te versterken en waarborgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je eigen radioshow!

DE GRANDIOZE RADIOSHOW

Voorafgaand aan je event alvast even iedereen lekker maken met alles wat er te komen staat, het rondsturen en invullen van de stemlijst en de communicatie intern over de radioshow creëren alvast een ware 'hype' rondom je eigen radioshow. Daarnaast leer je misschien ook wel andere kanten van je collega's kennen! Blijkt je collega van ICT toch een gigantisch feestbeest en die altijd zo kalme collega van Sales een keiharde 'Rocker' te zijn!

BOOST JE MEDEWERKERS EN JE BEDRIJF

Collega's die elkaar goed kennen, krijgen namelijk veel meer gedaan. Een sterk team is niet altijd gelijk aan een hecht team, een hecht team stimuleert namelijk je bedrijf. Juist in een tijd waar collega's elkaar minder zien, is het creëren van teamgevoel dus enorm belangrijk. Wil jij ook de teamspirit stimuleren en weer een hecht team maken van jouw medewerkers of beter nog, voorkomen dat je hechte team uit elkaar valt? Aarzel dan niet langer en laat ons je helpen!

NEEM CONTACT OP

VUL JE GEGEVENS IN EN ONTVANG DIRECT INFORMATIE 


De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld

DE VOORDELEN VAN EEN RADIOSHOW


SNEL OP TE ZETTEN

De radioshow is ten opzichte van een normaal event snel op te zetten, al helemaal met onze hulp.

SCHAALBAAR NAAR ELK BUDGET

Hoe meer jingles en onderdelen er aan het programma worden toegevoegd, hoe langer de voorbereiding en hoe groter de investering, dit levert natuurlijk een fantastische show op. Maar heb je hier het budget niet voor, dan kan het ook heel basic worden gehouden. Je zult versteld staan hoeveel impact zo'n event alsnog kan maken!

FLEXIBEL ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Ondanks de constant wijzigende maatregelen is een radioshow altijd op te zetten. Deze kan namelijk op kantoor, in het magazijn en onderweg worden gevolgd! Zo kan er gedurende de hele dag gewerkt worden aan de perfecte teamspirit.brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld