WE MOGEN WEER...

Blog

Geplaatst op donderdag 27 mei

Wij staan natuurlijk al maanden in de startblokken om weer aan de slag te gaan, om samen met jullie de meest gave live events te organiseren. Nu is de tijd eindelijk aangebroken; we mogen weer! In deze blog lees je alles over de mogelijkheden op het gebied van live events en waarom het zo belangrijk is om dit juist nu te organiseren.

JUIST NU IS TEAMBUILDING ZO BELANGRIJK

Er wordt nog steeds veel vanuit huis gewerkt. Nieuwe medewerkers krijgen niet tot nauwelijks de kans om hun nieuwe collega’s te leren kennen en er is weinig sprake van verbinding. Juist nu is het belangrijk om te zorgen voor teambuilding. Het is te verwachten dat er steeds meer versoepelingen aan komen en laat dit het moment zijn om die verbinding weer te creëren.


WAAROM ZOU DE SKY THE LIMIT ZIJN?

De terrassen stromen langzaam weer vol, het mooie weer is in aantocht en iedereen staat te trappelen om erop uit te gaan. Hier liggen voor ons genoeg mogelijkheden voor live events. Denk bijvoorbeeld aan een té gekke kever rally, een culinaire wandeling of een vitaliteitsdag om samen te strijden tegen de coronakilo’s. Dit zijn een aantal opties, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Waarom zou de sky the limit zijn? Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt.

OP MAAT GEMAAKT EN VOLLEDIG GEPERSONALISEERD

Al onze evenementen zijn op maat gemaakt en volledig gepersonaliseerd voor jouw organisatie. In deze tijd kan het niet uitblijven om iets te doen en daarmee de samenwerking en onderlinge binding langzaam weer te stimuleren. Vertel ons je wensen en wij gaan aan de slag. De meest creatieve ideeën komen voorbij en samen met jou maken creëren wij hier een event van om nooit te vergeten.


DAAG ONS MAAR UIT

De aanvragen komen alweer binnen en de eventagenda stroomt weer ouderwets vol. We hebben er zin in! Ben jij benieuwd wat voor jou de opties zijn voor een live event? Daag ons maar uit. Wij staan te trappelen om met je te sparren. Neem vrijblijvend contact met ons op en je zal blij verrast worden van de mogelijkheden.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld